Pechtold kondigt "stevige" Provinciale Statenverkiezingen aan

Geen categorieokt 30 2010, 20:30

D66-leider Alexander Pechtold denkt dat de campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen in maart steviger dan ooit zullen worden. 'Dit is bij uitstek de kans om het huidige kabinet te matigen.'

Oh nee toch? Wat zal links willen doen? Demonstraties? Dat hebben ze al duizend keer geprobeerd. De vakbonden gebruiken om het kabinet onder druk te zetten? Same old, same old. Smeercampagnes? Zelfde. Rechts voor alles dat slecht is, met name voor Nazi, uit te maken? Daar zijn we onderhand ook al aan gewend.
Toch heeft Pechtold op een bepaalde manier wél gelijk: Rechts Nederland heeft genoeg van de vuile spelletjes van links. Jarenlang zijn multiculti-verheerlijkers en Grote Overheid-gelovigen met de ene na de andere leugen weggekomen. Tijdens iedere verkiezing werden rechtse plannen als "onmenselijk" en "egoïstisch" neergezet.
Dat laten we nu niet meer gebeuren met z'n allen. Sterker nog, rechts Nederland is vastbesloten links een koekje van eigen deeg te geven. Deze harde aanpak werkte buitengewoon goed tijdens de afgelopen verkiezingen voor de Tweede Kamer, en zal volgend jaar ongetwijfeld net zo effectief zijn.
Boodschap aan Pechtold: bereid je maar voor. Wij zijn klaar voor de strijd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten