Teeven: Wietpas in januari 2012

Geen categoriefeb 27 2011, 19:14
Goed nieuws. Fred Teeven wil de wietpas per 1 januari 2012 invoeren onder de noemer eigen drugsverslaafden eerst. Met de wietpas moet er aan het drugstoerisme uit andere Europese landen een einde komen.
Teeven deed zijn uitspraken zondag in Maastricht. Hij denkt dat door de wietpas in te voeren, de drugsgerelateerde overlast sterk zal afnemen, schrijft Elsevier.
Een goede zaak, waarom zou Nederland het voor al die buitenlandse criminelen aantrekkelijk maken hier in grote hoeveelheden hun drugs te laten kopen. Er is een dorp dat zich stad noemt, maar eigenlijk een openluchtmuseum is dat zich verzet tegen de pas, dat is Amsterdam. Waarom? Vanwege het geld. Echt waar. De stad kan zich niet meer op normale manier aan het buitenland verkopen, dus moet het maar via verdovende middelen. De hoofdstad als hoofddorp zeg maar:

De stad Amsterdam maakt bezwaar tegen de invoering van de wietpas. De stad trekt veel toeristen vanwege de vele coffeeshops. De fractie van D66 heeft een voorstel ingediend om het pasjessysteem niet in te voeren. Alle Amsterdamse fracties behalve het CDA zijn tegen de wietpas.

Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten