Wilders heeft meer vertrouwen in D66-rechters

Geen categoriejun 23 2011, 19:16
Tijdens het proces Wilders was en vanuit de anderhalfmiljoen veel kritiek op het rechterlijk apparaat dat uit apparatsjik van D66 zou bestaan. Wilders zou geen schijn van kans hebben en ook de PVV-voorman riep meerdere keren dat het geen eerlijk proces was. Nu Geert Wilders is vrijgesproken is van de eerdere kritiek geen sprake meer:

Geert Wilders zegt dat hij na zijn vrijspraak weer wat vertrouwen heeft gekregen in de Nederlandse rechtspraak. De rechtbank in Amsterdam sprak hem vanmorgen op alle punten vrij. Wilders noemde vanochtend het vonnis van de rechtbank een overwinning voor de vrijheid van meningsuiting. "Ik ben ontzettend verheugd en blij", zei de PVV-leider kort na de uitspraak. "Gelukkig mag je islamkritiek hebben en word je in het publieke debat niet de mond gesnoerd." Wilders zei ook dat hij met zijn uitspraken soms de bedoeling had grof en denigrerend te zijn.

Geen oneerlijk proces, geen D66-rechters. Niets hoorde je meer van de eerdere stemmingmakerij. Okey, er is stemmingmakerij maar die komt alleen uit de hoek van de PVV. Dat geeft Geert Wilders zelf toe. Het politieke tokkiisme is een feit.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten