Rob Cohen: Van Gaal is gebruikt

Geen categorienov 18 2011, 10:14
Oh, oh, de RvC ligt echt zwaar onder vuur.
Ook de voormalige zaakwaarnemer van Louis van Gaal, Rob Cohen, is niet te spreken over de wijze waarop Davids en de overige commissarissen zijn omgegaan met de bestuurscrisis bij Ajax. Sterker nog, Cohen vindt dat de RvC Louis van Gaal gebruikt heeft in een poging om Johan Cruijff aan te pakken:

"Ik heb Uri Coronel een jaar geleden geadviseerd om hem binnen te halen. Maar met de wijsheid achteraf zou ik Louis hebben aangeraden niet in te stappen. Mijn eerste indruk is, dat hij is gebruikt in een spel tegen Johan Cruijff. Ik ben hier kots- en kotsmisselijk van.”

Daar kan ik me iets bij voorstellen. De wijze waarop dit gegaan is inderdaad bijzonder kwalijk... en ik kan me voorstellen dat Van Gaal ook niet echt te spreken is over de gang van zaken. Hij gaat namelijk ook af: al de jeugdtrainers zeggen dat ze opstappen als Cruijff weggaat (wat zal gebeuren als Van Gaal inderdaad algemeen directeur wordt). Dat is toch een beetje een afgang voor Van Gaal, die zelf met veel van die trainers heeft gewerkt toen ze nog voetbalden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten