Brussel kan nog een hoop van ons leren!

Brussel heeft de kop wel heel diep in het multicultizand zitten. Het denkt dat het wenselijk is om een resolutie op te stellen om de Nederlandse democratie terecht te wijzen over het Polenmeldpunt van de PVV.

Dat is het meest recente wraakplan van de Brusselse gemeenschap op de ideeen van de PVV, een heuze resolutie. De wereldomroep bewees maar weer eens de onschatbare waarde van haar subsidie door de hand te leggen op een conceptversie van dit epistel. Het paradoxale is dat hoewel Brussel in haar oneindige zelfoverschatting de Nederlanders de les wil lezen, zij het juist is die lering zou moeten trekken uit de politieke geschiedenis van een van haar kleinste lidstaten.

Verleden week nog werden wij allen vergast op een herhaling van het uiterst pijnlijke debat tussen met name Melkert en Fortuyn, op 7 maart 2002. Dit debat mag met recht beschouwd worden als het – begin van het – einde van het Nederlandse multicultiproject. Sindsdien hebben zelfs de partijen op links en die in het zelfbenoemde ‘radicale midden’ moeten erkennen dat er in de maatschappelijke verhoudingen nogal wat schortte. Het rozengeur en manenschijn slaapt-u-vooral-lekker-verhaaltje van de jaren zeventig en – met name – tachtig, werkte definitief niet meer.

De erfenis van Fortuyn laat zich hier nog het meest zien in een in ieder geval zeer open debat – in vergelijking met twintig jaar eerder – tussen links en rechts over de grenzen van de immigratie- en  integratiepolitiek. Maar wij hebben het geluk gehad de gebruiksaanwijzing van het ventiel op deze hogedrukpan door de komst van Fortuyn in de schoot geworpen te hebben gekregen. Brussel kent dat geluk zeer zeker niet.

Voortgekomen uit de angst van een nieuwe Europese oorlog is ‘Brussel’ ideologisch nog het meest geworteld in de gedachte dat we elkaar desnoods onder dwang van de meerderheid moeten houden aan het idee van ‘noodzakelijk gezellig samenzijn’. Aan die kapstok worden allerhande prachtige ideeen opgehangen, om de koek voor de burger wat zoeter te maken. Zo zou het economisch goed zijn – dat is primair overigens absoluut waar, maar in werkelijkheid al lang niet meer zo – en zouden we ook op het gebied van veiligheid, milieu, sociaal en cultureel beleid veel aan elkaar hebben.

Het probleem is dan eigenlijk al lang en breed zichtbaar. Als je onder druk een eenheid probeert te vormen die helemaal niet bestaat – of deze nu economisch, sociaal of cultureel is – dan kan dat slechts goed gaan zolang de voordelen de nadelen overstemmen. Als die positieve balans wegvalt, dan kan de politiek nog zo willen dat we lief voor elkaar zijn, de werkelijkheid is een totaal andere.

Brussel springt echter gelijk in het defensief. Kom niet aan de kunstmatige balans tussen de lidstaten, want dan kom je aan de kern van het Brusselse ideaal! De naïviteit van dit gedachtegoed doet denken aan de houding van Melkert op 7 maart 2002. Gewoon boos kijken, zo hard mogelijk veroordelen en vooral niet te serieus over praten, dan gaat dat anti-Europa-sentiment vanzelf weg. Als de Melkert van toen het Brussel van nu is – en daar heeft het alle schijn van – dan is er slechts één advies aan onze Europese ‘vertegenwoordigers’ mogelijk”: uw redding ligt niet in een resolutie, maar in een resolutie studie van de Nederlandse politiek!             

Like De Dagelijkse Standaard op Facebook en word lid van onze sprankelende, levendige community.

26 reacties
 1. dat muffe Brussel toch gewoon van de aardbodem af, na een goeie firestorm piepen ze wel anders.

 2. Vrij verkeer voor criminelen. U kunt de Eurofielen een vooruitziende blik niet ontzeggen Van Baar. Ik rust niet voordat het EP te Brussel tot de laatste steen is afgebroken. Mijn aversie neemt dagelijks toe.

 3. Dit artikel van de zoveelste VVD-columnist suggereert dat de EU een andere koers moet varen. Het is echter veel simpeler: dat hele Brusselse circus moet in zijn geheel verdwijnen. Geen bemoeienis met ons land! Dus geen pro-multiculti beleid, maar ook geen anti-mulitculti beleid! Gewoon Nederland zijn eigen gang laten gaan!

   

  Maar ja, eigenlijk kun je het ze in Brussel niet erg kwalijk nemen. Het zijn NEDERLANDSE POLITICI geweest die hen zoveel macht hebben gegeven en alles doen om die macht in stand te houden en het liefst uit te breiden! Vooral de politici van het CDA en de VVD valt veel te verwijten. En niet vergeten de PVV, die met hun gedoogsteun het eurofiele beleid mede mogelijk maakt!

 4. En dan nu in de krant, in mijn geval “De Limburger”, nu te moeten lezen dat Mw. Peetoom van het CDA, de immigratie NIET ter discussie wil stellen. Ze leren het nooit, maar het zal mij benieuwen of de PVV dit gaat pikken. Los van de kreten links of rechts, ons land is met 17 miljoen mensen al overvol.

  En het bewijs is geleverd, dat overbevolking funest is voor de leefbaarheid in ons land.

 5. Zodra politici dusdanig overgevoelig zijn dat er niet meer over problemen gesproken kan worden, kan enkel geconcludeerd worden dat ze ongeschikt zijn voor de betreffende functie. Daarnaast, zou ik zo zeggen, is de door DJvB gesuggereerde hypersensitiviteit vooral een argument tegen de Europese politieke eenwording. Laten we ook niet vergeten dat Polen met vergelijkbare problematiek te maken heeft omdat talloze Wit-Russen en Oekrainers nu het werk doen dat voorheen door nu vertrokken Polen gedaan werd. Je maakt mij niet wijs dat daar nooit eens scheef gekeken wordt. Ten slotte, je kunt je natuurlijk ook afvragen waarom er eerst een, inderdaad weinig sympathiek, meldpunt moet worden opgericht om problematiek bespreekbaar te maken. Waarbij het naar mijn idee hoofdzakelijk over Oosteuropese criminaliteit gaat en minder over de Oosteuropeanen op zich. Zijn onze politici zo gevoelig realistisch dat ze maar net doen alsof er geen problemen zijn? Worden ze daarvoor betaald? 

 6. Ik…Hans van Baalen…heb ’n delicate taak

  ik tracht, zoals u wellicht zult ervaren

  àl roeiend met méér riemen dan ik heb

   

  hier kool en geit gezamenlijk te sparen

  want Wilders meldpunt brengt de hele eu in rep

  én roer en er is allerwege opgeklopte boosheid

   

  ook Wim v.d.Camp roert collegiaal de klep:

  wie weet, waar dàt nog allemaal naar toe leidt…

  Hoe maak ik van ’n
  flutbericht een halszaak ?

   

  ach, de één klimt berg, een ander speelt weer hobo

  en hier toont zich de oerdrang van de bobo…

   

 7. Wat we verplicht moeten stellen – regeren is toch vooruitzien? – voor ambtenaren en “volks”-vertegenwoordigers in Brussel/Straatsburg:

  a) besnijden – zowel voor mannen als voor vrouwen.

  b) het bezit van een lange witte jurk (al dan niet met een hoofddoekje) en een paar sandalen

  Voor geval het anders loopt:

  toch maar a) – je moet er wat voor over hebben

  c) een Mao-pakje (importeren uit Noord-Korea, voor het “begrip”)

  d) een paar glimmende leren laarzen (met ijzerbeslag).

  Voor de diepgang nog wat literatuur:

  Mein Kampf, de Koran en het Communistisch manifest (evt. uit te breiden met “het Rode Boekje”).

  Je moet wat overhebben voor je belastingvrije leven, nietwaar?

 8. zie ook de bijdragen van Leto op Artikel7.nu

  Brussel is er voor de Bilderbergers en hun livreiknechtjes.

  met SCHIJT aan de volkeren, talen, culturen en nationaliteiten.

  opdat de miljardairs hun maffiose macht nooit zullen verliezen.

   

  het Europarlement bombarderen is niet voldoende.

  spoor de ultrarijke families op en executeer ze in het openbaar.

   

 9. Ik heb de dictators van de EU nog niet gehoord over die 150 haatbaarden die een Deense rechtbank wilden bestormen of het  item over , weer , een woestijnverrijker die zijn , te moderne dochter , in brand wilde  steken in Parijs . Iemand iets gezien op de staats TV , DWDD ,  P&W , NieuwZuur of in Nederlandse kranten ?

   

 10. Waarom zouden ze ons willen vermoorden, Caroline? Dode mensen kun je maar één keer bestelen, levende kun je steeds weer beroven, net zolang tot ze ‘vrijwillig’ voor een ‘waardig einde’ kiezen…. 

 11. Tiemen, omdat ze vinden dat we met te veel zijn, en ‘ons’ niet meer nodig hebben, daarom. Wat denk je dat die hele klimaatbullshit anders is dan een voorwensel voor genocide op grote schaal? Waarom gaat men maar door met de CO2heffingen? Waarom met de euro? En met de imiigratie? En wat als eenmaal alles gestolen is wat er te stelen was, en dat punt zijn we inmiddels eng dicht genaderd. Is er een reden voor dat democide in in ieder geval de 20ste eeuw de grootste niet-natuurlijke doodsoorzaak was? En zou die reden niet gewoon zijn dat de staat (ook al noemt die zich voor de gelegenheid EU) de grootste vijand van de mens is?

   

  Vermoorden? Misschien ook wel omdat ze het lekker vinden, of denk je dat ze al die massamoorden plegen tegen hun wil? Dat ze gedwongen moeten worden tot bombardementen of dat de laatste slechte mens met Hitler het graf is ingegaan? En inderdaad, misschien mogen we wel wachten op de mobiele euthanasiedienst om er, direct na pensionering, een einde aan te maken, wie weet mogen we zo gelukkig zijn.

   

  Misschien is niet de grootste bedreiging de EU, maar zijn al die mensen het wel die de EU niet zien voor wat die werkelijk is en doet.

 12. Ik zie wel voordelen in Europa, maar de mensen voelen zich geen europeaan. En Europa opdringen aan mensen die zich geen europeaan voelen zoals nu zal daar zeker niet bij helpen. Ik ben voor een ander Europa, van onder opgebouwd en niet van boven opgelegd.

   

  Mensen hierboven die het over openbare executies hebben kunnen misschien beter ergens in Syrie gaan wonen, daar voel je je vast beter thuis.

 13. Dennis, er is alleen een van boven opgelegd Europa, dat andere Europa bestaat niet en zal ook nooit bestaan. Dat mensen onderling goede relaties onderhouden, daarvoor heb je geen bureaucratie nodig, en al helemaal niet zo een kwaadaardige als die we in Brussel hebben.

   

  Al eeuwen wordt er gehandeld, niet alleen binnen maar ook buiten Europa. Steeds wanneer dat buitengewoon goed gaat (zie de Hanzesteden bijvoorbeeld) dan zie je de staat oprukken (er is immers iets te stelen), en de welvaart gaandeweg verdwijnen.

   

  Mensen die het over openbare executies hebben, zijn mensen die zich blijkbaar goede bewust zijn van wat er aan de hand is en welke kant we op gedreven worden. En als jij je laat wijsmaken dat er in Syrië (een rotland, zeker) iets anders aan de hand is dan vorig jaar in Libië aan de hand was (legers al in de buurt, opstandelingen ingevlogen door de VS, wapenleveranties en agitatie) dan moet je misschien eens wat minder naar het journaal kijken, want al die oorlogspropaganda is niet goed voor je.

 14. Ik onderschrijf uw conclusies volledig. Er is een luguber spel bezig- op wereldschaal- en het heeft satanische proporties. Het gaat inderdaad naar dictatuur en oorlog voeren. En het zou mij niet verbazen, als we straks met 65 jaar, van de overheid een brief met de pil van Drion krijgen, voor bewezen diensten.

  Wat een wereld.

 15. Het is om kotsmisselijk van te worden, Brussel denkt ons land op de knieen te krijgen. De machtswellustelingen en andere idoten die mee huilen omdat ze bang zijn uit het gelid te lopen moeten we heel hard en snel de rug toe keren! Mark Rutte moet zijn rug recht houden, hij kan niet anders! 

  De hypocretie om moord en brand te gaan roepen omdat de PVV een heel terecht meldpunt heeft opgericht is buiten alle proporties.  Veel eerder had de SP en pvdA al melding gemaakt van de niet binnen te perken te houden overlast die wij ondervinden van de open grenzen en de criminelen uit moelanden. Toen gebeurde er niets…Maar de PVV heeft gelijk, alweer, daarom zijn ze gevaarlijk voor de communisten van de EUSSR. Ze zijn namelijk onafhankelijk en niet te beinvloeden, vragen geen ‘subsidie’ en bepalen hun eigen koers.

  @Caroline heeft ook helemaal gelijk, daar zit een heel verhaal achter en de waarheid. Daarom is het bijna onmogelijk je te verweren tegen het monster EU en wat daar weer achter zit.. Maar we kunnen wel achter de PVV gaan staan, zij zijn namelijk de enige partij in ons land die luisterd naar de bevolking en ook weten wat er speelt achter de schermen. Ze moeten zich bewegen in de stroop en plaksooi van de politiek maar vechten wel voor het behoud van Nederland. Daar is geduld voor nodig maar ook blijven roepen anders gebeurd er niets en wordt je niet gehoord. Daarom is het “provoceren” van de PVV terecht , begrijpelijk en noodzakelijk. Lees ook het rapport over de Euro eens, dan begrijp en weet je gelijk wat Nederland nu te doen staat. 

  Onze kinderen zullen zich later afvragen hoe het mogelijk is geweest dat wij ons land verkocht hebben en ons hebben uitgeleverd aan de machtselite. De geschiedenis zal bewijzen waar nu enkele voor waarschuwen. De weinige mensen die weten wat er gaande is, ik herken de ‘onmacht’.

  Laten we dit alles aangrijpen om met opgeheven hoofd uit de EU te stappen. Niets schadelijk voor ons, juist niet maar een voorbeeld voor de rest van de geknechte landen. Laat zien dat wij niet met ons laten sollen! Het is nog mogelijk…

  Dus, Rutte , hou je rug recht en daarnaast, schrijf een bindend referendum uit! Laat de bevolking kiezen, we zijn toch een democratie?? of niet….

 16. Uitstappen in Brussel zou goed zijn, om de malloten van het politburo eens en voor altijd te verdrijven, pek en veren nemen we dan mee. @ Nick, ook ik ervaar de onmacht waar U op wijst, in mijn omgeving merk ik dat veel mensen lang niet in de gaten hebben hoe we als slaven worden verkwanseld aan de EUSSR.

 17. @Havank, inderdaad, je kan het de mensen ook niet kwalijk nemen, iedereen leeft zijn leven en doet zijn ding. Als je niet nadenkt of je verdiept in wat er achter de scene zit wordt je zonder het te weten gemanipuleerd door de linkse troepen van de msm en hun aanstuurders. Die worden op hun beurt weer gemanupuleerd (door o.a.de beloftes op mooie baantjes ed.) Ik stel het hier maar even simpel. 

  Je kan niets meer doen dan waarschuwen met het risico dat je voor malloot wordt uitgemaakt. Geeft niet, als je weet hoe het zit, maar ja, wel die onmacht en je een roepende in de woestijn voelende. 

  Wij weten dat de toekomstige geschiedenis zal leren wie er in deze tijd gelijk had. Want er wordt hier en nu wel geschiedenis geschreven, dat is zeker. 

 18. Een gitzwarte bladzijde. We kunnen slechts hopen dat onze beschaving deze ontberingen overleeft.

 19. Pim noemde de (s)linkse ‘gelijkhebbers’ al “de Linkse Kerk”. Hij bedoelde daarmee hen die menen moreel vèr verheven te zijn boven zij die politiek rechts stemmen. En al helemaal is bij die ‘rechtzinnigen’ de boot an als je zegt op de PVV te stemmen!

  Vanaf dat moment word je door de meesten van hen, en een groot deel van de media, als een soort paria beschouwd. Èn ook als zodanig behandeld. Dat houdt o.a. in beschuldigingen van ‘onderbuikgevoelens’ (alsof daar iets mis mee is) en verdere kwalificaties als ‘nazi’, ‘racist, fascist’, ‘Tokkie’, en als klap op de vuurpijl volgt dan meestal de beschuldiging van discriminatie. Het komt meestal neer op pogingen tot ordinaire bangmakerij. Want omdat die zich progressief noemenden zèlf LAF zijn denken ze dat iedereen dat is. Al draait het vaak uit op gewoon een hetze, waarbij deze Ouderlingen van de Linkse Zwartekousenkerk zèlf aan discriminatie doen. Tegen alles wat het met hun niet eens is. Mijn konklusie is dan ook: ONVERDRAAGZAAMHEID komt praktisch alleen uit groep die zich Links en Progressief noemt. En daarbij loopt o.a. het NOSsjenaal voorop, waarbij het Farizeïsme werkelijk de spuigaten uit loopt.

  En intussen laten ze allerlei wolkenfiets-ideeën los op levende mensen:

   “Immigratie is altijd een verrijking”

   “Oh, wat zijn WIJ slecht. WIJ moeten boete doen voor ONS koloniaal verleden, voor de Kruistochten die WIJ gehouden hebben, voor ONZE slavenhandel”, enz.

   “Vraagtekens zetten bij het nut van ontwikkelingshulp is per definitie TABOE”

   “Je afvragen of de vroeger gekoloniseerde volken misschien wel beter af waren onder vreemde overheersing als onder hun eigen despoten is ook TABOE”

   “Nederland is nog lang niet vol, dat lijkt alleen maar zo”

   “Kritische vragen stellen over corruptie, moorden op blanken, discriminatie van blanken en de economische toestand nu in Zuid Afrika is TABOE”

   “Eisen dat immigranten zich aan ONS aanpassen, inplaats van WIJ aan HEN is TABOE”

   “Vragen stellen over wat die ‘verrijkende import’ ons al gekost heeft en steeds meer per jaar kost MAG NIET” Net als vragen over wanneer ons sociaal systeem onder die import-druk in elkaar klapt.

  Afijn, die hele litanie van “zo behoort iedereen in Nederland te denken” en “dat mag je niet zeggen”is intussen al uitentreure bekend. Mij doet het denken aan de toestand van tussen 10 Mei 1940 en 5 Mei 1945. Alleen de standrechtelijke executies ontbreken nu (nog).

  Maar in bijna heel Europa en zeker in Brussel hebben ze dezelfde oogkleppen op als hier de zich progressief noemende club. Volgens mij omdat de meeste politici BANG zijn om voor racist te worden uitgemaakt. Een walgelijk zootje hypocrieten vind ik die ‘Links-Porgressieven’, waartegen maar één ding echt helpt:

  NIET BANG ZIJN!

  Dus geef ik hier het voorbeeld door gewoon mijn werkelijke naam, enz. hieronder te zetten:

  Goodgoan: Gait H.M. Leferink, Koppelstraße 26, 49828, Lage. Grafschaft Bentheim (Duitsland).

   

   

 20. Chapeau 100 sterren voor U. Alles wat U in uw betoog gezet hebt van 13 maart om 22.48. uur is volkomen zoal ik dat ook ervaar. We zijn geintimideerd geworden door de volledig dolgedraaide gutmenschen van met name de “Linkse Kerk”.

 21. Eerst wat uitleg: toen het blad “Stavast” ter ziele ging, en dan bedoel ik de papieren versie, kwam ik hier terecht. Als ik me goed herinner omdat Prosper Ego me hierheen verwees, maar daarvan ben ik niet zeker. Ik tref hier veel mensen die hetzelfde denken. Die weigeren de “dictatuur van de (S)Linkse Zwartekousenkerk” zomaar, uit gemakzucht of luiheid, als een ‘vaststaand gegeven’ te aanvaarden. En tussen die mensen voel ik me thuis, ook al is de mentale overeenstemming niet altijd 100 %. Maar ik geef HIER kommentaar omdat ik weiger me neer te leggen bij de situatie zoals die nu is:

  Een veel te hoge “achterbaksheidscoëfficiënt” van de meeste media, die ook nog eens aangewakkerd wordt door de Pvd Arglist. Dus een partij die veelteveel invloed heeft op dat gros van de media, en daarvan wel een goed bewaard geheim zal hebben gemaakt. Het wordt tijd dat dat eens wordt blootgelegd, los van het feit dat jonge mediamensen voor meer dan 90 % spontaan links zijn en bijna automatisch die kant uit gedreven worden.

  Dat links zijn, daar is niks tegen. Ikzelf zou ONGEZIEN PVDA  STEMMEN, als Willem Drees Sr daar nog de leiding van had! Want dat was tenminste geen wolkenfietser die vanuit een Ivoren Academische Toren allerlei stroperige en in de praktijk niet werkende theorieën op levende mensen losliet. Met alle gevolgen ervan, zoals die “perfecte theorie” van ene Karl Marx: Het gevolg was 170 miljoen doden en een zee van ellende, alleen al in de 20e eeuw…………. Maar ik stem Wilders omdat hij de enige is met de MOED om, ondanks een voortdurende venijnige hetze in het gros van de Nederlanse media, een andere mening te verkondigen. Een mening waarmee ik het wel voor meer dan 90 % eens ben. En hij is verfrissend als je ziet wat voor weg-van-de-minste-weerstand egotrippers er in de 2e Kamer en het Europarlement zitten.

  Een voorbeeld van de venijnige mediahetze, zeg maar DISCRIMINATIE tegen Geert Wilders en de PVV:

  Een aantal weken geleden was Wilders aan het woord in de 2e Kamer. Rutte zit onderuitgezakt te luisteren, en roept opeens spottend door Geerts betoog heen “Aaaahhhhh”. Het Nossjenaal zendt daarop wèl de reactie van Geert uit: “Doe effen normaal man!”, maar NIET dat spottende “Aaaaahhhh”. Over Farizeeërsmentaliteit en ‘halve-waarheden-dus-hele-leugens”-berichtgeving gesproken….!

  Maar dat  ‘moreel zo hoogstaande Links’ in de politiek NU? Je reinste Farizeïsme!

  Havank, ik lever kommentaar op het internet omdat ik ervan overtuigd ben dat “als je niks doet het vanzelf fout gaat”. En omdat ik geloof dat het met al die rottige-niet-asylzoekers-opgedrongen-import echt “Vijf voor twaalf” is.

  Graag zou ik met jou meer kontakt hebben.

   

  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

   

   

   

 22. Er is nog een verschil tussen woede over dat PVV-meldpunt in het Europees parlement, waarin ook Oost-Europese parlementsleden zitten met al hun gevoeligheden, en ‘Brussel’. Het is ook uiterst naïef en vooral kortzichtig te denken dat ze in Oost-Europa, dat zelf de hele tijd de maat wordt genomen door zelfingenomen rijke West-Europese landjes, daar geen aanstoot aan nemen.Het idee dat ze in Brussel nog heel wat ‘van ons’ kunnen leren laat alleen maar zien dat iedereen hier met de ruggen naar elkaar praat. Ooit was het ‘rechts’ om realistisch te zijn en de wereld van de diplomatie ook door buitenlandse ogen te kunnen zien. Niet meer.

 23. Het is wat mij betreft prima om de immigratie in te perken. Alleen waarom zouden we Brussel daarvoor nodig hebben? Ik wil dat Brussel zich niet met ons land bemoeit. Niet met “goede” wetgeving en ook niet met “verkeerde” wetgeving! Gewoon GEEN wetgeving uit Brussel. Nederlandse politici moeten eens leren om te staan voor ons nationaal belang!

 24. Het probleem van het meldpunt is dat het geen probleem zou zijn indien de gehele linkse media het niet zo absurd had opgeblazen.

  Wie heeft ooit in Brussel een probleem gemaakt van het SP meldpunt, die een identiek probleem aansneed.

  Niemand heeft daar een probleem van gemaakt omdat het niet zoals bij de PVV door onze linkse naïevelingen in de media opgeblazen is.

  Hoe is het mogelijk dat men in de EUSSR denkt dat men onze bevolking in Nederland over dit meldpunt denkt te kunnen piepelen, waar halen ze de gore arrogantie vandaan?

  Wegkijken van de problemen denkende dat ze dan ook niet bestaan is inmiddels een achterhaalde strategie, zeker nadat uit de duizenden meldingen is gebleken dat er wel degelijk problemen zijn die voordat ze escaleren aangepakt moeten worden.

  De Brusselse dictatuur zal dan ook uitsluitend Europese bevolkingen uit elkaar gaan drijven, (in het gunstigste geval zonder revoluties en/of oorlogen als gevolg), waardoor deze opgelegde politieke onderdrukking vanuit Brussel op termijn geen stand zal houden.

  De aangesloten landen zullen nooit een staat en een economie gaan vormen zijn, de druk vanuit Brussel zal juist, door de vele verschillende culturen, het nationalisme gaan versterken.

  Zoals bij iedere dictatuur zal ook de EUSSR door de Europese bevolking, door werkeloosheid en economische uitbuiting gedreven, ten val gebracht gaan worden.

  Zelfs een naïeve linkse idiote joodse neger met een bult begrijpt inmiddels dat de Euro, de immigratie, de illegalen, het plunderen van de voorzieningen, de financiële steun aan de vele bodemloze putten, explosie van overvallen door rondreizende criminelen  en de sterk toenemende bemoeizucht en onderdrukking van Brussel geen langdurige toekomst meer zal hebben.

   

   

 25. De EU is opgericht om de onder hun juk gebrachte samenlevingen te vernietigen. Daarvoor, en nergens anders voor. Zolang er door teveel mensen gedaan wordt of dat niet het geval is, zolang de coup die heeft plaatsgevonden niet gezien wordt, zullen we dit soort artikelen blijven lezen. Artikelen waarin gesproken wordt over de EU alsof die een kracht die ten goede zou zijn, als men de zaken niet zo verkeerd zag.

   

  Men ziet de zaken daar echter in het geheel niet verkeerd, maar vanuit hun standpunt juist erg goed. Wij zijn de mensen die de situatie verkeerd inschatten als we denken dat de EU niet op onze vernietiging uit is, die van ons en van onze samenlevingen. Iedere letter die, ieder woord dat aan iets anders besteed wordt dan aan de vernietiging van de EU is verkeerd besteed. Of zijn er echt nog mensen die denken dat al die miserable mensen die hun ziel voor een glas champagne hebben verkocht, iets anders aan het doen zijn en iets anders willen dat ons en arm, en dood maken? De euro bijvoorbeelld, is daarvoor bedacht.

   

  Maar ze maken ons toch niet dood? Nee, inderdaad nog niet, want ze zijn nog te druk met het doodmaken van mensen in Afrika en het Middenoosten. En wij moeten dat niet alleen nog even betalen, maar ook het kanonnenvlees nog leveren.

   

   

   

   

   

   

Reacties zijn niet (meer) mogelijk.