Media in de tank voor Obama

Foto: Bij het jaarlijkse White House correspondents dinner maken journalisten en komieken grappen over de president. Het is een beetje het Amerikaanse equivalent van de slaaf die een Romeinse generaal 'ook gij zijt sterfelijk' influisterde tijdens een zegeparade. Helaas vindt Obama dat zelf iets minder. Daarom zal er dit jaar geen video van het evenement zijn. Triest. Nog triester is het feit dat de media gewoon toegeven aan de druk. Achterlijk. Eens temeer blijkt: de media steunen Obama. Ze voeren nu al actief campagne, dat zal straks alleen maar erger worden.

Bij het jaarlijkse White House correspondents dinner maken journalisten en komieken grappen over de president. Het is een beetje het Amerikaanse equivalent van de slaaf die een Romeinse generaal ‘ook gij zijt sterfelijk’ influisterde tijdens een zegeparade. Helaas vindt Obama dat zelf iets minder. Daarom zal er dit jaar geen video van het evenement zijn. Triest. Nog triester is het feit dat de media gewoon toegeven aan de druk. Achterlijk. Eens temeer blijkt: de media steunen Obama. Ze voeren nu al actief campagne, dat zal straks alleen maar erger worden.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!