Media in de tank voor Obama

Bij het jaarlijkse White House correspondents dinner maken journalisten en komieken grappen over de president. Het is een beetje het Amerikaanse equivalent van de slaaf die een Romeinse generaal ‘ook gij zijt sterfelijk’ influisterde tijdens een zegeparade. Helaas vindt Obama dat zelf iets minder. Daarom zal er dit jaar geen video van het evenement zijn. Triest. Nog triester is het feit dat de media gewoon toegeven aan de druk. Achterlijk. Eens temeer blijkt: de media steunen Obama. Ze voeren nu al actief campagne, dat zal straks alleen maar erger worden.

Like De Dagelijkse Standaard op Facebook en word lid van onze sprankelende, levendige community.

Michael van der Galien

Michael van der Galien is hoofdredacteur van De Dagelijkse Standaard en freelance journalist/blogger. Volg hem op Twitter: @MichaelvdGalien.
2 reacties
 1. Theefeest: ja, daarom doen ze dat dan ook niet.

   

  Op zich heb ik trouwens geen enkel probleem met bias. Die heb ik ook, datzelfde geldt voor DDS (dat moge duidelijk zijn). Alleen moet je daar dan wel eerlijk over zijn, en dat is nu juist waar het aan schort bij de traditionele media.

 2. Juist die momenten zijn juist heel leuk, op dat soort momenten verbroederd links en rechts even onder humor en word alles eens even lekker gerelativeerd.
  Dat moet soms.

  Maar stel je eens voor iemand zal obama de narcist een duwtje geven, iemand zal eens per ongeluk tornen aan zijn voetstuk, wat hij zich zelf heeft toebedacht.

  Als de msm gewoon eens eerlijk hun journalistieke taak zouden doen, dan zou de wereld er heel anders uit gaan zien.

Reacties zijn niet (meer) mogelijk.