Media Matters woordvoerder schept op: “Obama behandelt Netanyahu echt heel slecht!”

Foto:

Wat een fan-tas-ti-sch nieuws zeg! Jongejonge. Een woordvoerder van Media Matters, een organisatie die in direct contact staat met het Witte Huis, schepte in 2010 op tegen een Al Jazeera publiek dat Obama premier Netanyahu "heel slecht behandelde". "You know, he has sent the Arab world signals from day one of where his heart is".

Wat een fan-tas-ti-sch nieuws zeg! Jongejonge. Een woordvoerder van Media Matters, een organisatie die in direct contact staat met het Witte Huis, schepte in 2010 op tegen een Al Jazeera publiek dat Obama premier Netanyahu “heel slecht behandelde”. “You know, he has sent the Arab world signals from day one of where his heart is”.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!