Obama is “de Neville Chamberlain van de 21e eeuw”

Zo, dat hakt erin: Barack Obama is de Neville Chamberlain van de 21e eeuw. Net als de oud-premier van het VK, gelooft hij namelijk dat hij agressors kan appeasen. De grootst mogelijke onzin natuurlijk; dat kan niet. Dit is één van die punten waarop Republikeinen Obama flink kunnen aanpakken. Zijn buitenlandsbeleid is bijzonder zwak en Amerika krijgt niets terug voor al haar ‘excuses’.

Like De Dagelijkse Standaard op Facebook en word lid van onze sprankelende, levendige community.

Michael van der Galien

Michael van der Galien is hoofdredacteur van De Dagelijkse Standaard en freelance journalist/blogger. Volg hem op Twitter: @MichaelvdGalien.
2 reacties
  1. Was Chamberlain soms ook stiekum géén Engels staatsburger, maar een Duitser met vervalse papieren…  die net deed of hij niet doorhad wat de nazi’s aan het doen waren en die hen in feite steunde?

  2. Volgens mij bombardeert Obama overal waar hij er weg mee kan komen. Ik zie het appeassement dan ook niet. Wat ik wel zie is een bloeddorstige mogenheid die geheel en al op hol geslagen is op zoek naar steeds weer nieuwe slachtoffers. Laatstelijk dus weer die Kony, waar een de maag drie keer omdraaiend propagandafilmpje over is gemaakt. Erger dan Hitler zou die zijn, en Obama wordt door gehersenspoelde jongeren dan ook verzocht om die man door (desoods) heel Afrika te vervolgen. Dat komt goed uit, want dan kan je opeens in heel Afrika je gang gaan. En al die doden, al die moorden? Alleen een verdwaasd iemand kan die het gevolg noemen van appeassement.

     

    Obama c.s. is een gevaarlijke bende (en zijn opvolgers zullen niet beter zijn) die zich helaas hebben meester gemaakt van het grootste en meest geavanceerde wapenarsenaal ter wereld, en een bevolking die helaas niet wakker te krijgen is voor wat er in hun naam voor vreselijks wordt verricht.

     

Reacties zijn niet (meer) mogelijk.