Obama is “de Neville Chamberlain van de 21e eeuw”

Foto:

Zo, dat hakt erin: Barack Obama is de Neville Chamberlain van de 21e eeuw. Net als de oud-premier van het VK, gelooft hij namelijk dat hij agressors kan appeasen. De grootst mogelijke onzin natuurlijk; dat kan niet. Dit is één van die punten waarop Republikeinen Obama flink kunnen aanpakken. Zijn buitenlandsbeleid is bijzonder zwak en Amerika krijgt niets terug voor al haar 'excuses'.

Zo, dat hakt erin: Barack Obama is de Neville Chamberlain van de 21e eeuw. Net als de oud-premier van het VK, gelooft hij namelijk dat hij agressors kan appeasen. De grootst mogelijke onzin natuurlijk; dat kan niet. Dit is één van die punten waarop Republikeinen Obama flink kunnen aanpakken. Zijn buitenlandsbeleid is bijzonder zwak en Amerika krijgt niets terug voor al haar ‘excuses’.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!