Obama is “de Neville Chamberlain van de 21e eeuw”

Foto:

Zo, dat hakt erin: Barack Obama is de Neville Chamberlain van de 21e eeuw. Net als de oud-premier van het VK, gelooft hij namelijk dat hij agressors kan appeasen. De grootst mogelijke onzin natuurlijk; dat kan niet. Dit is één van die punten waarop Republikeinen Obama flink kunnen aanpakken. Zijn buitenlandsbeleid is bijzonder zwak en Amerika krijgt niets terug voor al haar 'excuses'.

Zo, dat hakt erin: Barack Obama is de Neville Chamberlain van de 21e eeuw. Net als de oud-premier van het VK, gelooft hij namelijk dat hij agressors kan appeasen. De grootst mogelijke onzin natuurlijk; dat kan niet. Dit is één van die punten waarop Republikeinen Obama flink kunnen aanpakken. Zijn buitenlandsbeleid is bijzonder zwak en Amerika krijgt niets terug voor al haar ‘excuses’.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!