Klik hier als u meer wilt lezen over ons privacybeleid en gebruik van cookies.

(Niet meer tonen)

Ouders vermoorde Britse touristen boos op Obama

Geplaatst door Michael van der Galien op 30 maart, 2012 - 12:13

De ouders van twee Britten die, toen ze op vakantie waren naar Amerika, werden vermoord door een Afro-Amerikaan zijn boos op Obama. En terecht. Ze hebben hem namelijk drie brieven geschreven over de moord op hun zonen, maar de president voelde zich geen enkele keer genoodzaakt om te reageren. Maar opeens had hij wel tijd om te reageren op de dood van Trayvon Martin. Even kijken: wat zijn de verschillen in deze zaak? In de ene was de dader een blanke Hispanic en het slachtoffer zwart, in de andere was de agressor een Afro-Amerikaan en de slachtoffers blank. Juist. Race baiting dus.

© 2009 - heden Dagelijkse Standaard. Alle rechten voorbehouden.