Ouders vermoorde Britse touristen boos op Obama

Foto:

De ouders van twee Britten die, toen ze op vakantie waren naar Amerika, werden vermoord door een Afro-Amerikaan zijn boos op Obama. En terecht. Ze hebben hem namelijk drie brieven geschreven over de moord op hun zonen, maar de president voelde zich geen enkele keer genoodzaakt om te reageren. Maar opeens had hij wel tijd om te reageren op de dood van Trayvon Martin. Even kijken: wat zijn de verschillen in deze zaak? In de ene was de dader een blanke Hispanic en het slachtoffer zwart, in de andere was de agressor een Afro-Amerikaan en de slachtoffers blank. Juist. Race baiting dus.

De ouders van twee Britten die, toen ze op vakantie waren naar Amerika, werden vermoord door een Afro-Amerikaan zijn boos op Obama. En terecht. Ze hebben hem namelijk drie brieven geschreven over de moord op hun zonen, maar de president voelde zich geen enkele keer genoodzaakt om te reageren. Maar opeens had hij wel tijd om te reageren op de dood van Trayvon Martin. Even kijken: wat zijn de verschillen in deze zaak? In de ene was de dader een blanke Hispanic en het slachtoffer zwart, in de andere was de agressor een Afro-Amerikaan en de slachtoffers blank. Juist. Race baiting dus.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!