Ouders vermoorde Britse touristen boos op Obama

Foto:

De ouders van twee Britten die, toen ze op vakantie waren naar Amerika, werden vermoord door een Afro-Amerikaan zijn boos op Obama. En terecht. Ze hebben hem namelijk drie brieven geschreven over de moord op hun zonen, maar de president voelde zich geen enkele keer genoodzaakt om te reageren. Maar opeens had hij wel tijd om te reageren op de dood van Trayvon Martin. Even kijken: wat zijn de verschillen in deze zaak? In de ene was de dader een blanke Hispanic en het slachtoffer zwart, in de andere was de agressor een Afro-Amerikaan en de slachtoffers blank. Juist. Race baiting dus.

De ouders van twee Britten die, toen ze op vakantie waren naar Amerika, werden vermoord door een Afro-Amerikaan zijn boos op Obama. En terecht. Ze hebben hem namelijk drie brieven geschreven over de moord op hun zonen, maar de president voelde zich geen enkele keer genoodzaakt om te reageren. Maar opeens had hij wel tijd om te reageren op de dood van Trayvon Martin. Even kijken: wat zijn de verschillen in deze zaak? In de ene was de dader een blanke Hispanic en het slachtoffer zwart, in de andere was de agressor een Afro-Amerikaan en de slachtoffers blank. Juist. Race baiting dus.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!