Republikeinen tegen Obama: “Flexibeler? Hoe bedoel je dat precies?”

Foto:

Ook Republikeinse politici hebben nu de aanval ingezet op Obama wegens zijn "na de verkiezingen kan ik me flexibeler opstellen" opmerking tegen Medvedev. Één van de belangrijkste leden van het Huis van Afgevaardigden, Michael R. Turner, eist antwoorden: wat bedoelde Obama hier precies mee? Dit kon weleens mooi worden.

Ook Republikeinse politici hebben nu de aanval ingezet op Obama wegens zijn “na de verkiezingen kan ik me flexibeler opstellen” opmerking tegen Medvedev. Één van de belangrijkste leden van het Huis van Afgevaardigden, Michael R. Turner, eist antwoorden: wat bedoelde Obama hier precies mee? Dit kon weleens mooi worden.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!