Zo moeilijk is het voor Romney om de 1114 te halen

Foto:

Om het magische aantal van 1114 te halen moet Mitt Romney in de resterende voorverkiezingen minstens 60 procent van de resterende kiesmannen binnenhalen. In dat geval zou hij precies op de laatste dag - in zijn thuisstaat Utah - de nominatie binnenslepen. Niet onmogelijk dus, maar wel een enorme opgave.

Om het magische aantal van 1114 te halen moet Mitt Romney in de resterende voorverkiezingen minstens 60 procent van de resterende kiesmannen binnenhalen. In dat geval zou hij precies op de laatste dag – in zijn thuisstaat Utah – de nominatie binnenslepen. Niet onmogelijk dus, maar wel een enorme opgave.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!