Zo moeilijk is het voor Romney om de 1114 te halen

Foto:

Om het magische aantal van 1114 te halen moet Mitt Romney in de resterende voorverkiezingen minstens 60 procent van de resterende kiesmannen binnenhalen. In dat geval zou hij precies op de laatste dag - in zijn thuisstaat Utah - de nominatie binnenslepen. Niet onmogelijk dus, maar wel een enorme opgave.

Om het magische aantal van 1114 te halen moet Mitt Romney in de resterende voorverkiezingen minstens 60 procent van de resterende kiesmannen binnenhalen. In dat geval zou hij precies op de laatste dag – in zijn thuisstaat Utah – de nominatie binnenslepen. Niet onmogelijk dus, maar wel een enorme opgave.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!