Hardwerkende Democraten niet blij met Obamas dure vakanties

Foto: Jaagt Barack Obama de 'blue collar' kiezer (zeg maar: de arbeider) tegen zich in het harnas? Het heeft er alle schijn van.

Deze kiezers vinden het totaal onacceptabel dat, terwijl zij geen geld hebben voor benzine, 'de eerste familie' een miljoen dolllar uitgeeft aan een mooie vakantie naar Hawaii. Als ik hun was zou daar inderdaad ook niet blij mee zijn.

Jaagt Barack Obama de ‘blue collar’ kiezer (zeg maar: de arbeider) tegen zich in het harnas? Het heeft er alle schijn van.

Deze kiezers vinden het totaal onacceptabel dat, terwijl zij geen geld hebben voor benzine, ‘de eerste familie’ een miljoen dolllar uitgeeft aan een mooie vakantie naar Hawaii. Als ik hun was zou daar inderdaad ook niet blij mee zijn.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!