Nederlanders nog altijd ontevreden

Foto:

Tien jaar na de dood van Pim.

De Nederlander maakt zich nog altijd zorgen over de toekomst van ons land, dankzij de dalende huizenprijzen, de almaar stijgende zorgkosten en hogere benzineprijzen.

NRC Handelsblad peilde de stemming in dertig woonwijken, nog voor de val van het kabinet Rutte. Van de Nederlanders is zo’n 75 tot 80 procent negatief tot zeer negatief over het land. Mensen met lagere inkomens zijn negatiever dan mensen met hogere inkomens.

En wat doet de politiek? Die verhoogt de btw en gaat niet extra bezuinigen op ontwikkelingshulp. De benzineprijzen blijven stijgen en de huizenprijzen dalen. Ik snap het wel, van die bezorgde burgers. Het is wachten tot de volgende Pim opstaat en de boel weer eens flink wakker schudt. C’est ca.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!