Ondernemers maken zich “zorgen”

Foto:

Ik kan me er iets bij voorstellen. 

De ondernemersverenigingen VNO-NCW, MKB en LTO Nederland maken zich ernstig zorgen over de ontstane situatie in Nederland na de val van het gedoogkabinet.

Er moet een begroting komen waarmee Nederland volgend jar op een overheidstekort uitkomt van maximaal 3 procent. Volgens de ondernemers staat de reputatie van Nederland als financiëel degelijk land op het spel.

Als ik de buitenlandse kranten en websites er vanmorgen op nasloeg staat die helemaal niet meer op het spel; we hebben die al verkwanseld.

Afijn, vanuit hun perspectief begrijp ik dit best. Nederland staat er gekleurd op. Dit zal problematisch zijn voor de economie, en voor onze reputatie. Daari hebben ze 100% gelijk.

Maar ja, wat doe je eraan he? 

Juist: he-le-gaar niets.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!