Team Obama liegt over Romney

Foto:

Verrassend: Team Obama liegt keihard over Mitt Romney. In een 'infographic' van het Witte Huis beschuldigt men de Republikeinse presidentskandidaat ervan dat hij "abortus illegaal wil laten verklaren".

Pardon? Uh. Hebben jullie weleens gekeken naar Romneys CV? Dit is een leugen, puur en simpel.

En ja, datzelfde geldt voor jullie item dat hij Planned Parenthood af wil schaffen. Nu kan ik me daar zelf nog wel in vinden, maar jammer genoeg denkt Romney er anders over. Sterker nog, in de jaren 90 van de vorige eeuw heeft zijn vrouw een leuk bedrag gedoneerd aan deze groep.

Dit is hoe Team Obama opereert: ze liegen en bedriegen, en hopen dat de media de leugen herhalen. De MSM zal dat zeker doen. Gelukkig zijn er blogs die er niet intrappen. 

Verrassend: Team Obama liegt keihard over Mitt Romney. In een ‘infographic’ van het Witte Huis beschuldigt men de Republikeinse presidentskandidaat ervan dat hij “abortus illegaal wil laten verklaren”.

Pardon? Uh. Hebben jullie weleens gekeken naar Romneys CV? Dit is een leugen, puur en simpel.

En ja, datzelfde geldt voor jullie item dat hij Planned Parenthood af wil schaffen. Nu kan ik me daar zelf nog wel in vinden, maar jammer genoeg denkt Romney er anders over. Sterker nog, in de jaren 90 van de vorige eeuw heeft zijn vrouw een leuk bedrag gedoneerd aan deze groep.

Dit is hoe Team Obama opereert: ze liegen en bedriegen, en hopen dat de media de leugen herhalen. De MSM zal dat zeker doen. Gelukkig zijn er blogs die er niet intrappen. 

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!