Klik hier als u meer wilt lezen over ons privacybeleid en gebruik van cookies.

(Niet meer tonen)

Voicemail berichten laten ware aard John Edwards zien

Geplaatst door Michael van der Galien op 27 april, 2012 - 12:42

De aanklagers in de zaak tegen de oud-senator John Edwards hebben hun hand weten te leggen op voicemails die zijn ware aard laten zien. Zo sprak hij onder andere af met zijn minnares dat ze codewoorden zouden gebruiken als zijn vrouw, Elizabeth, in de kamer was met hem. Zij mocht dus niet weten dat hij aan de telefoon hing met de moeder van zijn bastaard.

Het zou me hogelijk verbazen als Edwards niet veroordeeld wordt. Het heeft er alle schijn van dat hij inderdaad campagnefondsen heeft gebruikt om Rielle Hunter weg te werken en zijn affaire te verdoezelen. En nee, dat stellen Amerikanen nu niet bepaald op prijs.

Reacties

Nog1 op 27 april, 2012 - 12:48

John wie?

Eh..John wie?

Of, om het in Stars-and-Stripes-taal te zeggen; Who gives a f@*k?

© 2009 - heden Dagelijkse Standaard. Alle rechten voorbehouden.