Voicemail berichten laten ware aard John Edwards zien

Foto: De aanklagers in de zaak tegen de oud-senator John Edwards hebben hun hand weten te leggen op voicemails die zijn ware aard laten zien. Zo sprak hij onder andere af met zijn minnares dat ze codewoorden zouden gebruiken als zijn vrouw, Elizabeth, in de kamer was met hem. Zij mocht dus niet weten dat hij aan de telefoon hing met de moeder van zijn bastaard.

Het zou me hogelijk verbazen als Edwards niet veroordeeld wordt. Het heeft er alle schijn van dat hij inderdaad campagnefondsen heeft gebruikt om Rielle Hunter weg te werken en zijn affaire te verdoezelen. En nee, dat stellen Amerikanen nu niet bepaald op prijs.

De aanklagers in de zaak tegen de oud-senator John Edwards hebben hun hand weten te leggen op voicemails die zijn ware aard laten zien. Zo sprak hij onder andere af met zijn minnares dat ze codewoorden zouden gebruiken als zijn vrouw, Elizabeth, in de kamer was met hem. Zij mocht dus niet weten dat hij aan de telefoon hing met de moeder van zijn bastaard.

Het zou me hogelijk verbazen als Edwards niet veroordeeld wordt. Het heeft er alle schijn van dat hij inderdaad campagnefondsen heeft gebruikt om Rielle Hunter weg te werken en zijn affaire te verdoezelen. En nee, dat stellen Amerikanen nu niet bepaald op prijs.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!