Voicemail berichten laten ware aard John Edwards zien

Foto: De aanklagers in de zaak tegen de oud-senator John Edwards hebben hun hand weten te leggen op voicemails die zijn ware aard laten zien. Zo sprak hij onder andere af met zijn minnares dat ze codewoorden zouden gebruiken als zijn vrouw, Elizabeth, in de kamer was met hem. Zij mocht dus niet weten dat hij aan de telefoon hing met de moeder van zijn bastaard.

Het zou me hogelijk verbazen als Edwards niet veroordeeld wordt. Het heeft er alle schijn van dat hij inderdaad campagnefondsen heeft gebruikt om Rielle Hunter weg te werken en zijn affaire te verdoezelen. En nee, dat stellen Amerikanen nu niet bepaald op prijs.

De aanklagers in de zaak tegen de oud-senator John Edwards hebben hun hand weten te leggen op voicemails die zijn ware aard laten zien. Zo sprak hij onder andere af met zijn minnares dat ze codewoorden zouden gebruiken als zijn vrouw, Elizabeth, in de kamer was met hem. Zij mocht dus niet weten dat hij aan de telefoon hing met de moeder van zijn bastaard.

Het zou me hogelijk verbazen als Edwards niet veroordeeld wordt. Het heeft er alle schijn van dat hij inderdaad campagnefondsen heeft gebruikt om Rielle Hunter weg te werken en zijn affaire te verdoezelen. En nee, dat stellen Amerikanen nu niet bepaald op prijs.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!