Waarom Obamas liefde voor hondenvlees belangrijk is

Geen categorieapr 19 2012, 9:09
Ik heb reacties gezien, ook hier op DDS, van mensen die zich afvragen waarom het zo belangrijk is dat Barack Obama hondenvlees heeft gegeten. Het antwoord is simpel: Romney wordt nu al tijden lastiggevallen - door zowel de media als het Witte Huis - omdat hij in het verleden "Seamus the dog" op het dak van de auto van de familie vervoerde. Dat was niet leuk voor de hond, zegt men (de hond zelf vond het fantastisch, maar dat terzijde).
Oh ja, hij zou 'man's best friend' op walgelijke wijze behandelen. Hoe kan zo'n man president worden van een land van hondenliefhebbers?
Als men zoveel aandacht besteedt aan Seamus moet men ook eerlijk zijn en berichten dat Obama nog veel verder ging: hij at hondenvlees. Dat men dat onder het kleed probeert te vegen is bewijs dat de media de president actief steunen; als de rollen omgekeerd waren hadden ze Romney ongetwijfeld helemaal kapot gemaakt.
Dat is dan ook meteen de reden dat ik vrij geïrriteerd raak als rechtse lezers dit soort berichten afdoen als 'onzin.
Het is alles behalve irrelevant. Niet omdat het vreselijk is dat Obama hondenvlees heeft gegeten, maar omdat de media het proberen te negeren, terwijl ze Romney wel keihard aanpakken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten