Joost Niemöller bij Knevel & Van den Brink

Foto:

En dan is het nu tijd voor een kort fragment uit Knevel & Van den Brink gisteren, waar onze DDS-collega Joost Niemöller zijn nieuwe boek Het immigratietaboe presenteerde. De hele uitzending terugkijken (kijktip, maar skip dan wel even het gewauwel van Marco Borsato!) kan hierrr, het gesprek met Niemöller staat hierrr.

En dan is het nu tijd voor een kort fragment uit Knevel & Van den Brink gisteren, waar onze DDS-collega Joost Niemöller zijn nieuwe boek Het immigratietaboe presenteerde. De hele uitzending terugkijken (kijktip, maar skip dan wel even het gewauwel van Marco Borsato!) kan hierrr, het gesprek met Niemöller staat hierrr.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!