Zelfontbrander bij Breivik was allochtoon

Foto:

Op deze schokkende beelden is te zien wat de kijker onthouden werd.

De man die zich gisteren bij het Breivik proces aanstak, was een allochtoon. Dat is goed te zien op deze beelden, die door de Noorse media werden weggecensureerd. In Noorwegen zijn daar vaste voorschriften voor. Alles wat immigranten in een negatief daglicht zou zetten, wordt namelijk weggeblokt. En als consequentie bizar genoeg dus ook dit.

De berichtgeving erover ging tot nu toe met veel omzichtige vaagheid gepaard. 

Pas op. De beelden zijn zeer schokkend.

 

Hier de link naar de video. 

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!