Zelfontbrander bij Breivik was allochtoon

Op deze schokkende beelden is te zien wat de kijker onthouden werd.

De man die zich gisteren bij het Breivik proces aanstak, was een allochtoon. Dat is goed te zien op deze beelden, die door de Noorse media werden weggecensureerd. In Noorwegen zijn daar vaste voorschriften voor. Alles wat immigranten in een negatief daglicht zou zetten, wordt namelijk weggeblokt. En als consequentie bizar genoeg dus ook dit.

De berichtgeving erover ging tot nu toe met veel omzichtige vaagheid gepaard. 

Pas op. De beelden zijn zeer schokkend.

 

Hier de link naar de video. 

Like De Dagelijkse Standaard op Facebook en word lid van onze sprankelende, levendige community.

5 reacties
 1. Het is toch vrij normaal om iemand onherkenbaar in beeld te brengen?

   

  In plaats van gelijk de complottheoriekant uit te gaan…

 2.  

  Ben je nou voor of tegen Breivik, Joost?  Of hou je liever een slag om de arm?

 3. Nou Beukman, wees er van overtuigd dat Joost tegen elk disproportioneel geweld is en hij heeft er waarschijnlijk geen probleem mee het geweld van Breivik te veroordelen evenals ondergetekende.

  Maar hoe, Beukman sta jij tegenover het moslimgeweld in de wereld? En laat ik dan slechts de gebeurtenissen sinds 9/11 2002 nemen.

 4. Het kost meer moeite om de gecensureerde video te vinden dan de video waarop duidelijk zichtbaar is dat het niet gaat om een blond type als Breivik.

   

  http://nos.nl/op3/artikel/373368-man-steekt-zichzelf-in-brand-bij-proces-breivik.html

   

  In Noorwegen werd dan klaarblijkelijk het gezicht van de man vaag gemaakt en hier in Nederland is die man gewoon te zien, ook bij de publieke omroep NOS.

   

  Foei Noorwegen dat het gezicht vaag gemaakt wordt. Foei Nederland dat er niet bijgezet wordt dat het zou gaan om een allochtoon (kennen ze dat onderscheid eigenlijk in Noorwegen? )

   

   

 5. Wat is er nu zo schokkend aan ? Dat een moslim terrorist zich weer eens zelf opoffert voor hun satanische ideologie ?

   

Reacties zijn niet (meer) mogelijk.