Romney blijkt ook Keynes-aanhanger te zijn

Foto:

We’re screwed 2012

Komende november staat Amerika voor een fundamentele keuze: gaan ze veel meer uitgeven, of een beetje meer. Ok, dat is inderdaad geen fundamentele keuze, sterker nog: het lijkt verdacht veel op helemaal geen keus. Maar ja, dat krijg je als de Republikeinen een Keynesiaan als Mitt Romney nomineren. Overigens is dit een van de redenen waarom Romney het uiteindelijk zal afleggen tegen Obama. Als mensen moeten kiezen tussen het origineel en een goedkope namaakversie, kiezen ze altijd het origineel – ook als het gaat om Keynesiaanse geldrondpomperij.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!