GroenLinks wil weer eens wat illegaals

Geen categoriejul 15 2012, 10:15
De partij van Tofik Dibi wordt zo ongeveer het criminelenwalhalla van Nederland. Nieuwste plannetje: illegalen verstoppen.
Er is ongetwijfeld paniek in huize Dibi. De mislukte uitdager van Jolande Sap staat op nummer 10 van de GroenLinks-kieslijst, en met de huidige peilingen is dat allesbehalve een verkiesbare plek. Zoals het er nu naar uitziet zal de jonge Marokkaanse Halsema-adept op 20 september aanstaande zijn laatste dag in de Kamer meemaken. Dus snel knalt Dibi er nog even een kansloos profileringsactietje uit:

GroenLinks roept alle Nederlandse gemeenten op tot 'bestuurlijke ongehoorzaamheid', om asielkinderen die in de toekomst mogelijk in aanmerking komen voor een pardon nu niet worden uitgezet.

Dat liet Tweede Kamerlid Tofik Dibi zaterdag weten. De partij hoopt dat 180 gemeenten die zich hebben uitgesproken voor een kinderpardon, zullen meewerken.

Kansloos, omdat natuurlijk niet alleen de Tweede Kamer met reces is, maar ook de gemeenteraden. Zijn betoog is dus nogal aan dovemansoren gericht.. want de organen die er toedoen voor deze kwestie liggen aan het strand of wandelen door de Alpen.
Maar dat is nog niet eens het voornaamste, want zij die zonder egotripperij leeft, werpe de eerste steen (en zeker in de politiek). Het ergste is namelijk dit: het is om te huilen dat een Kamerlid dat oproept de regels die zijn eigen Huis produceert, aan de laars te lappen. Die oproept tot een boycot van door democratische organen vastgestelde richtlijnen om vervolgens lekker voor eigen rechter te kunnen spelen. Anarchisme? Ja, leuk!
Weet je wat? Ik geloof dat de stasi-commissie die bij GroenLinks de kieslijst samenstelt zijn werk niet goed gedaan heeft. Tofik hoort helemaal niet op plek 10. Hij hoort in de top 3. Want Tofik is GroenLinks ten voeten uit. Het is de partij van de illegale bezigheden: als het niet gaat om kraken, dan wel om inbraakacties ten behoeve van de plantjes.. om nog maar te zwijgen van het pedoseksuele verleden.
Stem dus GroenLinks als u vindt dat regels maar regels zijn, en ieder die dat goeddunkt ze straffeloos mag overtreden. Top, Tofik. Dank voor deze herinnering voor wat voor vreselijke praktijken GroenLinks ook alweer staat.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten