Europrop campagnefilmpje: “Wij zijn Europa”

Foto:

Hier is íe dan: het eurofiele filmpje van VNO-MKB. U moet 'm echt even kijken: ik rolde gierend van het lachen over de grond. Zelden heb ik zo'n wereldvreemde campagnevideo gezien.

De feiten? Echt? De feiten zijn dat er geen Schiphol en Rotterdam zouden zijn zonder de euro? Voor de invoering van deze munt hadden we echt helemaal niets in Nederland he? Misschien een paar molens en wat klompen, maar dat was het wel. Ja, ja.

Dank dames en heren ondernemers en werkgevers: ik heb me kostelijk vermaakt.

Hier is íe dan: het eurofiele filmpje van VNO-MKB. U moet ‘m echt even kijken: ik rolde gierend van het lachen over de grond. Zelden heb ik zo’n wereldvreemde campagnevideo gezien.

De feiten? Echt? De feiten zijn dat er geen Schiphol en Rotterdam zouden zijn zonder de euro? Voor de invoering van deze munt hadden we echt helemaal niets in Nederland he? Misschien een paar molens en wat klompen, maar dat was het wel. Ja, ja.

Dank dames en heren ondernemers en werkgevers: ik heb me kostelijk vermaakt.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!