Wilders gespot op Bonaire

Foto:

Stond in het plaatselijke suffertje.

Als Geert Wilders op vakantie gaat, doet hij dat in het grootste geheim, en met zware beveiliging. Hij zit nu, leren we uit de lokale website Amigoe, in het Harbour Village Beach Resort op Bonaire. Hij is al gesignaleerd in de plaatselijke supermarkt. Twee beveiligingsmensen gingen vooruit, in het vliegtuig zaten nog zeven beveiligers. Vakantie is altijd een momentje voor jezelf, maar niet voor Geert Wilders.

Daar vielen de uitspraken van Wilders en de PVV over ‘onze’ Carabische eilanden bovendien slecht.

Ook bij Harbour Village zijn extra veiligheidsmaatregelen genomen in verband met het bezoek van de controversiële Nederlandse politicus, die bekend staat om zijn verdachtmakingen aan het adres van politici aan deze kant van de oceaan.

Binnenkort zullen de met telelens genomen foto’s van een cocktail drinkende Wilders wel in de roddelbladen staan.

Best treurig, zo’n circus.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!