Klik hier als u meer wilt lezen over ons privacybeleid en gebruik van cookies.

(Niet meer tonen)

Minister van moslimgekkies

Geplaatst door Tim Engelbart op 23 september, 2012 - 09:15

Looft 100.000 euro uit voor het doden van een burger die in essentie niks verkeerd doet.

Bestaan er nog mensen die enige hoop koesteren dat Pakistan een keurig democratisch land aan het worden is? Nou, die verstokte idealist komt dan van een koude kermis thuis. In het land waarin recentelijk een oppositieleider op straat werd doodgeschoten, in het land waarin een minister door z'n eigen bodyguard werd vermoord vanwege z'n vermeende secularisme.. in dat land is nu een nieuw dieptepunt:

Een minister uit Pakistan biedt 100.000 dollar beloning voor de dood van de maker van de geruchtmakende anti-islamvideo. Minister Ahmed Bilour van Spoorwegen moedigde ook de verboden organisaties Taliban en al-Qaeda aan om zijn actie te steunen.

Het gaat dus niet zomaar om een terroristenleider, of wat radicaal-godsdienstig tuig dat speecht in een moskee.. Nee, het gaat om een minister die zetelt in het landsbestuur. Hij draagt verboden organisaties op om een staatsburger van een ander land om te leggen. Doen ze dat, dan krijgen deze zelfde verboden organisaties $100.000 van deze minister van spoorwegen.

Compleet van de pot gerukt, dus, deze meneer Ahmed Bilour. Maar goed, niet getreurd: Pakistan kan nu laten zien dat 't land toch het hart op de juiste plaats heeft zitten, en meneer Bilour zowel ontslaan van z'n ministersfunctie als vervolgen wegens het steunen van verboden organisaties én het aanzetten tot verboden handelingen. Wat gebeurt er echter?

Pakistan heeft zich gedistantieerd van de eigen minister die 100.000 dollar beloning heeft geboden voor de dood van de maker van de geruchtmakende anti-islamvideo. Dat heeft een woordvoerder van premier Raja Pervez Ashraf tegen de BBC gezegd.

Hij liet verder weten dat acties tegen de minister Ahmed Bilour van Spoorwegen niet worden uitgesloten, maar dat hij voorlopig op zijn post blijft.

Meneer Bilour krijgt een standje van de premier: foei, mag je niet doen. En verder gebeurt er helemaal niks. De man wordt niet op staande voet ontslagen, mag gewoon verder blijven gaan met haatzaaien. Voor de bühne neemt de premier alleen eventjes afstand van deze slechte PR voor het land.

Het lijkt mij dat deze Bilour absoluut niet kan aanblijven. Zolang in Pakistan een minister oproept tot het doden van burgers lijkt het mij dat het gehele Westen de diplomatieke landen met deze kernmacht (!) maar eens moesten opschorten. Deze minister van moslimgekkies hoort niet aan de top van een ministerie, maar in de bak.

Reacties

Mar op 23 september, 2012 - 09:38

Pot

Op z'n plat Nederlands: totaal van de pot gerukt.

Bas op 23 september, 2012 - 09:43

Online zijn veel teksten uit

Online zijn veel teksten uit hun handleiding vertaald om de ongelovige wegwijs te maken in gelovig denken.

Wat deze minister deed is gewoon doen wat daarin staat. Andere, net zulke fijne teksten gaan over de ongelovige, en hoe er mee om te gaan. De elite is er helemaal klaar voor. Met een bevolking die nog aarzelt. Treffend het landelijk beeld van voor de reformatie.

baksteen op 23 september, 2012 - 10:15

Voor alle duidelijkheid, deze

Voor alle duidelijkheid, deze meneer vindt dat moord de enige manier is in geval van godslastering en zoals we weten is iedere kritiek op de islam godslastering, er wordt dan ook gemoord bij het leven in de islamitische landen. Het wordt echt tijd dat het westen zijn tanden laat zien.

Die gasten vermoorden anders gelovigen, vernielen de gebedshuizen, vermoorden ambassadeurs, schoolkinderen, schrijvers, filmmakers. Beledigen ons in al onze normen en waarden en wij doen niks.

inderdaad en nu wordt er zelfs al door landsbestuurders opgeroepen tot moord, gelijk alle ambassades leeg halen daar en de pakistaanse hier ook gelijk opdoeken.

Mar op 23 september, 2012 - 10:22

Beroerde is

@baksteen

Heel stoer, maar het beroerde is dat VS en andere landen het zich niet kunnen  veroorloven geen vinger in de pap te hebben aldaar. Dan geeft men juist ruim baan aan het doorgeslagen deel.

Percolator_HNJ op 23 september, 2012 - 10:23

Het zijn er maar heel weinig!

Het gaat maar om een klein geïsoleerd groepje moslimfundamentalisten, zo hoor ik het journaille van het NOS Jouraal ons altijd geruststellend toespreken. LOL

Papa Gaius op 23 september, 2012 - 10:26

De moslimfanaten nemen de

De moslimfanaten nemen de ruimte in die wij hen laten. De plek die zij inmiddels hebben ingenomen, zullen zij niet meer verlaten zolang wij onze Westerse cultuur, normen en waarden kapot blijven relativeren en zij met de koran in de hand de absolute waarheid in pacht menen te hebben. Volgers van absolute ideologieën zoals de islam, die gebruik maken van onze democratie en grondrechten om deze vervolgens de nek om te draaien omdat deze niet passen binnen hun absolutistische wereldbeeld, moeten met alle mogelijke (legitieme) middelen worden bestreden. Ik constateer dat we het wat dat betreft niet van onze leiders moeten hebben. Veel Westerse burgers, onder wie Papa Gaius, durven zich slechts anoniem op weblogs en in vertrouwde privé omgeving duidelijk uit te spreken. Anders dan de Pakistaande NS minister voelen veel van hen zich immers niet veilig genoeg om dit in hun eigen land alle openheid te doen. Hoe eng! Hoe bizar!

Gielah op 23 september, 2012 - 10:38

Niks te bondgenoot.

Dit zal zo blijven en niet verbeteren zolang mensen de koran volgen.

Die minister wijkt daar geenszins van af.

Vergeten wij voorts ook niet, dat het land Pakistan in het jaar 1947 speciaal gesticht is om daar een aan de koran gehoorzame natie van te maken..... een vóórbeeld-staat.

De naam ´Pakistan´ betekent ook:  het land van de reinen.

Westerlingen die in Pakistan een bondgenoot of bevriende natie wensen te zien, vergissen zich deerlijk.

nick op 23 september, 2012 - 11:21

Is er een beter bewijs wat de

Is er een beter bewijs wat de intensies van de islam zijn? Kan nu nog iemand ontkennen dat deze levensovertuiging ziekelijk en gevaarlijk is? Wanneer staat er iemand op die deze krankzinnige ideologie een halt toeroept en ons, de niet moslims gaat beschermen tegen dit monsterlijke moorddadige 'geloof? 

De tentakels zitten ver in de westerse samenleving en overal zijn ze inmiddels geinfiltreerd.Zelfs de president van Amerika, van oudsher de beschermer van de westerse wereld, is een verborgen moslm..Hun nieuwe taktiek is o.a. via infiltratie de wereld uiteindelijk te gaan overheersen. Door in de westerse politiek en andere machtige instaties te infiltreren willen zij de samenleving manipuleren. Dom is het daarom om moslims in de politiek op te nemen!! .Wee onze kinderen en kindskinderen. Deze barbaren zijn nauwelijks nog te stoppen slechts een drastisch ingrijpen kan nog voorkomen dat wij hand over hand worden overgenomen. 

bass.nl op 23 september, 2012 - 11:36

Islamverbod

De islam is een religie, ideologie en cultuur die de mensheid wil vernietigen. Als de meerderheid van een bevolking moslim is wordt het land islamitisch "heilig". Dan moeten anders gelovigen extra belasting betalen en mensen die een mening hebben die tegen de islam is moeten vermoord worden.  De oplossing is simpel.

De islam en koran moeten verboden worden.

shrimpocat op 23 september, 2012 - 11:40

@ Mar op 23 september, 2012 - 10:38

Het zijn jouw vrienden, niet de mijne.

baksteen op 23 september, 2012 - 12:00

doorgeslagen deel?

Doorgeslagen deel? volgens mij is het een land vol met doorgeslagen deel.

Obama en Clinton biedten waar zij kunnen excuses aan en je ziet het effect, weer een schepje er bij.

In Amerika zelf worden de zenders al op zwart gedraaid als er niet welkome maar o zo ware dingen worden gezegd in interviews.

Kijk maar eens wat Pamela Geller te vertellen heeft en hoe zij op zwart gaat als ze het over CAIR gaat hebben.

http://ejbron.wordpress.com/2012/09/21/video-censuur-door-cnn/

hertje op 23 september, 2012 - 12:04

Islam is nog gevaarlijker dan

Islam is nog gevaarlijker dan nazisme,en dat wil wat zeggen!Derhalve moet dat dan ook verboden en uitgeroeid worden in niet islamitische landen:opzouten dus,en wel;allemaal,zonder uitzondering!Maar dan zullen we eerst bij de politici moeten beginnen,overal,en tegelijk!En dan bedoel ik niet:moorden,maar afzetten en met zijn allen de schouders eronder en een front vormen!Helaas zijn er meer mensen zonder,dan met ruggegraat!

Mar op 23 september, 2012 - 12:19

Realistisch blijven

@bass.nl

Voor een dergelijk verbod wereldwijd of in de westerse wereld kan men niet om Amerika heen.

Amerika dat een verbod op islam uitvaardigt kan je gevoeglijk op je buik schrijven.

@nick

Mag ik u eraan herinneren dat de vorige president van Amerika, George W. Bush, de islam op geen enkel moment en op geen enkele wijze heeft aangemerkt als gevaarlijk en bedreiging voor de wereld?

Mag ik u eraan herinneren dat 3 dagen nadat George W. Bush op de puinhopen van de Twin Towers stond, hij op bezoek ging in de moskee in Washington en zei dat de Amerikaanse bevolking niet moslims, wonend in Amerika, moesten afrekenen op de terreuraanslagen door terroristen?

George W. Bush wekte dan wel de indruk van het type "we schieten er gelijk op los" te zijn, maar aangaande de islam hebben Bush en Obama exact dezelfde zienswijze en standpunten.

Pierre Lebon op 23 september, 2012 - 12:26

Een 'minister van

Een 'minister van spoorwegen'??

Je verzint het niet

Is er ook een minister van pendelbussen en taxi's ?

Mar op 23 september, 2012 - 12:36

bijblijven

@baksteen

Had u deze poster al meegekregen die komen te hangen in metrostations in New York

http://media.ny1.com/media/2012/9/19/images/DefeatJihadAd2a8971af-9c44-4...

The woman behind the ads, Pamela Geller of the American Freedom
Defense Initiative, says they are not bigoted. She says she is a human
rights advocate and the ads are being misinterpreted.

"'Islam' is
not in my ad, 'Muslim' is not in my ad. You're painting all Muslims
with that brush," said Geller. "I'm aiming my message at jihad and I
don't believe that moderate and secular Muslims in the West and in
America support jihad."

Dat is weer andere koek.

Primo Mattino op 23 september, 2012 - 12:56

Zwak

"I don't believe" als argument is wel heel slappe koek. Bovendien is dat koek die we al 4 decennia door onze strot geduwd krijgen. Wat daar nou anders aan is, ontgaat me volledig.

nick op 23 september, 2012 - 12:59

Obama

@ Mar, Had ik het over Bush???

Maar als jij denkelijk zo'n fan van Obama bent zou ik maar eens in de archieven duiken...kom je tot heel andere gedachten, tenminste ik wel!

PS. Romney vindt ik ook niets!

Mar op 23 september, 2012 - 14:00

verborgen moslim

@nick

Oké, u heeft al door dat als men de huidige president van Amerika een verborgen moslim noemt, de vorige president dat ook was. Zoekt u maar eens de speeches op van Bush en Obama bij de jaarlijkse Iftar-maaltijd in het Witte Huis. Zoek eens de schattige kiekjes op van de president van Amerika, wandelend hand in hand in de tuin met de Saoedische koning. 

Theefeest op 23 september, 2012 - 14:03

Hoe komt Pakistan eigenlijk

Hoe komt Pakistan eigenlijk aan zijn kernwapens?

Ze zijn toch zo arm als ik weet niet wat?...

Ok ik hoef maar een halve seconde na te denken en dan is het duidelijk dat het westen weer eens geholpen heeft,....toch?

Mar op 23 september, 2012 - 14:05

Pamela geloven

Ik zeg ook niet dat men Pamela Geller moet geloven bij alles wat ze zegt. Ik zal haar zeker niet aanmerken als betrouwbaar.

Frans Groenendijk op 23 september, 2012 - 14:12

Aljazeera wederom interessanter

Aljazeera is behoorlijk aangetast door het pc-virus, maar waar het het mohammedanisme betreft zijn ze kritischer dan de meeste westerse media.

Tim zegt dat het schandalig is dat de man niet uit de regering gezet wordt: dat is toch het minimum wat je zo zou mogen verwachten, maar Aljazeera gaat terecht een stapje verder en werpt de vraag op of de man niet strafrechtelijk vervolgd kan worden. 

Bas op 23 september, 2012 - 14:42

Frans@ vertalingen van hun

Frans@ vertalingen van hun handleiding en liegen voor de goede zaak is 1+1. Balkenende, na de moord, trapte er achterelkaar in. Wat het CDA, tot vandaag, niet snapt.

Gielah op 23 september, 2012 - 14:48

Dank zij Nederland.

@Theefeest:  Pakistan is aan zijn atoombom(men) gekomen dank zij een Pakistaan, die indertijd hier in Almelo op een laboratorium werkte en geen énkele hinder ondervond bij het jatten van de benodigde info.... omdat de beveiliging hier zo beroerd in elkaar stak.

Wat geld aangaat.... álle moslimlanden hebben geld.... omdat helaas een aantal moslimstaten olie bezit.

Theefeest op 23 september, 2012 - 16:06

@ Gielah

ahaa, dat verhaal.....

Grappig opeens valt alles bij mij op zijn plaats.

En aan geld komen ze wel. er is altijd wel een primitieve stam die dezelfde vijand heeft als jij.

Theefeest op 23 september, 2012 - 16:06

thx

Bedankt Gielah. sry

Bes Tolen op 24 september, 2012 - 04:54

Indertijd waren er al heel

Indertijd waren er al heel veel mensen waaronder collega Frits Veerman die het verder wel kon schudden, die  de Pakistaan (Natuurlijk wel met een Nederlandse hier getrouwd want veel Nederlandse vrouwen deugen jammerlijk genoeg helemaal niet. Veel Nederlandse vrouwen zijn stront eigenwijs en dat deel zorgt voor een heleboel ellende. Vooral die dan ook nog uit het buitenland terug komen, bijvoorbeeld na hun vakantiehuwelijk of als ontwikkelingshelper met daar verworven kroost erbij. Uiteindelijk allemaal op kosten van de belastingbetaler hier. Die krijgt er een portie ergernis op de koop toe bij.) niet vertrouwden maar zoals nu ook nog gebruikelijk dachten toen al de verantwoordelijken dat hier van een betrouwbare vluchteling sprake was.  De naïeven, en machtswellustelingen en strebertjes maakten toen al de dienst uit op zulke punten in Nederland. Dat omdat die het beste de overheid en bepaalde dominante politiek pasten en passsen. Linksom zoals tegenwoordig of rechtsom zoals vroeger. Geduldige, betrouwbare (wat heet), naar boven slijmende verwaande kleinburgers en/of naar beneden trappende. Al te vaak  betrof het het valse deel van de gereformeerden en het altijd alles ontwijkende dociele instemmende deel van de Roomsen. Al te vaak naarlingen. Met de nodige scherpe ellebogen en dan in veel gevallen als basis nog met een zichzelf ziekmakend godsgeloof; tobbers, de ene dag normaal de volgende uit het lood. Waar de voorkeur van de overheid, gesubsideerde instellingen en een aanverwant deel van het bedrijfsleven naar uit ging. Anderen kwamen er niet aan te pas.

© 2009 - heden Dagelijkse Standaard. Alle rechten voorbehouden.