“Prins Friso overleden”

Foto:

*Oeps*

De Prins is begin dit jaar zwaargewond geraakt tijdens het skiën toen hij getroffen werd door een lawine en ligt sindsdien in coma. Vanochtend werd bekend gemaakt, dat Friso is overleden.

 

“National Geographic Channel betuigt zijn medeleven aan de Koninklijke familie en de Nederlandse bevolking met het overlijden van zijne hoogheid”

De RVD ontkent ten stelligste dat prins Friso is overleden. De RVD reageert op een melding van de tv-zender National Geographic, die vanochtend de koninklijke familie condoleerde met het overlijden van de prins.

Op de zender was vanochtend rond 8.00 uur even een zwart beeld te zien. Daarna stond de condoleance in beeld.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!