Erg warme eerste kerstdag

Foto:

Kan geen kwaad…

Met kerst willen we natuurlijk sneeuw. Een witte kerst, dat klinkt gewoon lekker. Lekker knus, lekker gezellig, lekker warm (terwijl sneeuw koud is, maar dat knapperende haatvuur, u kent het wel), gewoon, lekker kerst zeg maar. Maar als er dan geen sneeuw ligt, doe het dan maar gewoon lekker warm. Toch? Gisteren kwamen we dan aardig aan onze trekken.

Deze eerste kerstdag is een van de warmste ooit. In De Bilt werd een temperatuur van 10,5 graden gemeten. Daarmee behaalt deze dinsdag net een plek in de top tien van warmste eerste kerstdagen ooit, laat een woordvoerder van weeronline.nl weten.

Trouwens wel triest dat zo’n woordvoerder op eerste kerstdag moet werken om ons op de hoogte te houden van de temperatuur. Maar dat terzijde… Blij dat ik geen woordvoerder bij weeronline.nl ben.

 

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!