Klik hier als u meer wilt lezen over ons privacybeleid en gebruik van cookies.

(Niet meer tonen)

Bussemaker durft PVV niet te noemen

Geplaatst door Tim Engelbart op 20 januari, 2013 - 21:00

Dames en heren: zie hier de lafste minister van Nederland op televisie: Jet Bussemaker. Volgens haar zijn alle kunstenaars heel blij met het beleid nu! Waarom ze werkelijk zo blij zijn, zegt ze er niet bij: dat is omdat deze extreem linksdraaiende figuren blij zijn van de PVV af te zijn. Puur politiek revanchisme van de cultuursector. Maar dat durft ze dan weer niet te benoemen.

Reacties

Energya op 20 januari, 2013 - 23:08

Waarom?

Waarom zijn de kunstenaars met bussemaker, de PVV had 50 miljoen korting op kunst en cultuur geregeld, en bussemaker moet zonder de pvv 200 miljoen op diezelfde post bezuinigen.

Maar nu is het geen probleem...

Ik snap het niet meer.

Johanna op 21 januari, 2013 - 10:29

Bussemaker kijkt naar Kunst en Cultuur.

Bussemaker vindt het opvallend dat er veel waardering is voor het feit dat er nu serieus naar Kunst en Cultuur wordt gekeken. "Gekeken"!

 Omdat ze  bij Kunst enn Cultuur zoveel waardering hebben voor de PvdA  kan deze  linkse regering  150 miljoen meer bezuinigen   dan de PVV. 

De Kunst en Cultuur  liefhebbers  gaan nu ook niet demonstreren. 

Dat gaan ze weer doen als de PVV  50 miljoen in mindering brengt.

Hypocrieter kan Bussemaker het niet maken.

Marten op 22 januari, 2013 - 11:34

kunst?

Er is veel meer kunst dan talent....het is meestal voor een zeer select, elitair groepje mensen die waarschijnlijk aan de grachtengordel wonen, Groenlinks stemmen en ook daarin de gemiddelde nederlander op drammerige wijze opleggen wat kunst is (zoals jaren terug een ei vanaf een trapje gooien en dan een foto maken van het kapotte ei...kunst volgens kenners...zucht). Dus nogmaals...er is veel, heel veel meer kunst dan echt talent!

Gielah op 22 januari, 2013 - 11:40

Echt talent komt altijd aan het licht.

Bovendien ga ik er van uit dat de echte kunstenaar áltijd zal komen bovendrijven... ook zonder subsidie.... en ook als hij of zij in eigen vrije tijd aan het werk gaat.

Of zo iemand daar in deze tijd ( of in vroeger eeuwen)  rijk van wordt.... dat is een andere kwestie.

Maar echt talent zal altijd erkend en herkend worden.... zeker als niemand hoeft te vragen: 'Wat stelt het eigenlijk vóór?'

© 2009 - heden Dagelijkse Standaard. Alle rechten voorbehouden.