Geschrokken

Ik ben geschrokken van het kleine aantal mensen op het Malieveld, of de Standaard wordt veel minder gelezen dan ik gehoopt had of het scheelt mensen geen zier om tegen Europa te demonsteren.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook niet aanwezig was door een ingreep van de kaakchirurg en een erg opgezette wang waarmee ik de kou niet indurfde, sorry.

Like De Dagelijkse Standaard op Facebook en word lid van onze sprankelende, levendige community.

12 reacties
 1. Hoeveel had je dan verwacht? 30 of 40 man?  Voor E. J. Bron en zijn sekte was het te koud,  zijn aanhangers bleven thuis achter de computer complot therorieën bedenken en waanvoorstellingen de wereld in zenden,

 2. Ik was wel in de gelegenheid, maar ben toch niet gegaan. Ik was wel nieuwsgierig naar wie de mensen in werkelijkheid zijn hier op DDS of Vrije Chroniquers. Een demonstratie ligt mij niet zo en ik vind het ook te veel eer aan de politiek -het is erkennen van die macht-.

  Wel ben ik vandaag bij de oprichtingbijeenkomst, 120 mensen, van het Misis Instituut geweest, de Oostenrijkse school voor economie. Daar zie ik wel wat in: scholing.

   

 3. hier op DDS zijn ze ook thuisgebleven hoor, de redaktie van devrijechroniqeuers, en Jasterke waren er wel, en mensen die ziek  waren, zoals Bob of Caroline, of oudere mensen die niet goed ter been zijn, met dat gladde weer, of als je de reiskosten niet kan dragen, alle begrip, 

  maar al die mensen die al zo lang roepen,dat we de straat op moeten, etc etc en achter de computer blijven zitten, die snap ik niet, en waarom is de site van E J Bron een sekte, ik lees daar vaak niet veel andere meningen als hier, ze zeggen het misschien iets anders, als ik al de sites zo lees, zijn de meningen zo ongeveer gelijk misschien per site een ander publiek, alhoewel ik ook veel dezelfde namen tegenkom

 4. Ach denk gewoon dat men die indruk krijgt door dat NWO en religie steeds aan bod komen,met foto’s en symbolen die niet bij iedereen bekend zijn en vaak leest men dan vluchtig.

  Heb de indruk dat het nette mensen zijn,die daar posten.

 5. ik zie mezelf ook wel als een net mens hoor, ik lees ook vaak op xandernieuws, veel informatie daar is erg leesbaar, en wat ik niet leesbaar vind sla ik over, doe ik hier ook

 6. Ik zag een foto van de demonstranten maar geen spandoeken. U bent tegen het hele regeringsbeleid of onderdelen ervan?Het was mij niet duidelijk.

 7. Ik heb geen zin om met een gele ster….pardon, geel hesje….voor paal te staan. Zolang we de jeugd niet mee krijgen heeft actievoeren geen zin. Daar zijn de autoriteiten doodsbang voor gezien de overspannen reacties op Project X-feestjes.

 8. Ik was niet zo geschrokken hoor.

  Een kreet als wij zijn tegen het nieuwe regeerakkoord is weinig inhoudelijk.

  Waar staan deze mensen eigen voor of tegen en wat vinden ze zelf?

   

  Facebookers en Hyvers daar moet u denkenlijk zijn met uw schrik want deze aantallen ( als ik de verhalen mag geloven dan) beloofde toch een grote opkomst?

   

  Als u meer inhoudelijk was geweest had u misschien meer achterban gekregen

 9.  

   

  één gunstige bijkomende omstandigheid…:  Politie was er voldoende !  ik heb me geen moment bedreigd gevoeld, wat immers voor velen toch wel ‘n behoorlijke belemmering is !

   

  dus dáár…beste vrienden… in elk geval niet meer bang voor zijn…

 10. Met alle respect Willemientje. De lezers van dit soort blogs zijn dikwijls wat ouder en dikwijls christelijk. Zulke mensen demonstreren niet en blijven liever in hun stoel zitten.

  De meningen op het blog van Bron zijn dikwijls zeer extreem en stoten veel mensen af. Dit is ook de bedoeling,een andere mening wordt niet getolereerd en  anders geblokkeerd.  

  U wilde demonstreren tegen het regeringsbeleid? Zo’n actie moet gedragen en georganiseerd worden door een politieke partij of vakbond.

  En Wilders? Wat verwacht u van hem? Hij is nog niet de schaduw van Pim Fortuyn. Aangeven dat bijv. Polen veel Nederlanders op de arbeidsmarkt verdringen? Ik zie het om mij heen, je hoort en ziet steeds meer Polen. En wie denkt u wie de meeste criminele activiteiten in Rotterdam plegen? Dat zijn Antillianen en daarna Marokkanen, Surinamers en Turken. 

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 11. ik kan me niet herinneren, dat ik de woorden Wilders, en Fortuyn in de mond, ofwel de pen genomen heb in het oproepen tot een demonstratie, onze bedoeling was juist er politieke partijen buiten te houden

  en aangezien ik best vaak een afwijkende mening heb, is er nog nooit een van mijn reaktie’s geblokkeerd bij Bron, al kan ik me wel voorstellen dat sommige zuigers die wel krijgen, en het vreemde was dat de mensen die er waren over het algemeen wat ouder waren, u lijkt al de reageerders, en hun leeftijden te kennen

   

  vind ik knap

Reacties zijn niet (meer) mogelijk.