Het verschrikkelijkste kapsel van Nederland

Koddig idee voor een tv-programma van de TROS hoor, daar hoor je mij verder niet over. Maar als er dan vervolgens iemand rondloopt met zo’n oer- en oerlelijk clownskapsel kan ik het niet helpen maar de hele niet naar dat malle hoofd te turen.

Of zou de TROS aan het proberen zijn het kijkerspubliek te verleggen van huismoeders naar meurende krakers? In de regionen van laatstgenoemden zijn dit soort vreemde haarstijlen aan de orde van de dag.

Like De Dagelijkse Standaard op Facebook en word lid van onze sprankelende, levendige community.

Tim Engelbart

Tim Engelbart (1988) is reeds sinds 2009 actief als blogger en online journalist. Van beroep is hij journalist, grafisch vormgever en webdesigner. Van politieke gezindte is hij klassiek-liberaal.
4 reacties
 1. Ja…. ik zag dit gisteravond ook voorbijkomen.

  Schrok er een beetje van…. alsof de dame in kwestie nog niet zo lang ervoor een hersenoperatie had moeten ondergaan ……..of  anders een bijrolletje in een film over Moffenhoeren na mei 1945 had gespeeld.

 2. Jullie beginnen een beetje op mijn vader en moeder (zaliger) te lijken. Die zeurden 50 jaar geleden ook over mijn (te lange) haar. Nu nog de commentaren op muziek die niet uit Volendam komt.

 3. Maak je niet druk. Als dit kapsel hip wordt en in de mode raakt zullen krakers hun kapsel gaan veranderen.

   

  Het zal me niet verbazen als de krakers straks met kort haar en een zijscheiding aangevuld met een klein snorretje onder de neus gaan rondlopen omdat krakers juist tegengsteld aan de mode willen zijn.

   

Reacties zijn niet (meer) mogelijk.