Het verschrikkelijkste kapsel van Nederland

Foto:

Koddig idee voor een tv-programma van de TROS hoor, daar hoor je mij verder niet over. Maar als er dan vervolgens iemand rondloopt met zo'n oer- en oerlelijk clownskapsel kan ik het niet helpen maar de hele niet naar dat malle hoofd te turen.

Of zou de TROS aan het proberen zijn het kijkerspubliek te verleggen van huismoeders naar meurende krakers? In de regionen van laatstgenoemden zijn dit soort vreemde haarstijlen aan de orde van de dag.

Koddig idee voor een tv-programma van de TROS hoor, daar hoor je mij verder niet over. Maar als er dan vervolgens iemand rondloopt met zo’n oer- en oerlelijk clownskapsel kan ik het niet helpen maar de hele niet naar dat malle hoofd te turen.

Of zou de TROS aan het proberen zijn het kijkerspubliek te verleggen van huismoeders naar meurende krakers? In de regionen van laatstgenoemden zijn dit soort vreemde haarstijlen aan de orde van de dag.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!