Het verschrikkelijkste kapsel van Nederland

Foto:

Koddig idee voor een tv-programma van de TROS hoor, daar hoor je mij verder niet over. Maar als er dan vervolgens iemand rondloopt met zo'n oer- en oerlelijk clownskapsel kan ik het niet helpen maar de hele niet naar dat malle hoofd te turen.

Of zou de TROS aan het proberen zijn het kijkerspubliek te verleggen van huismoeders naar meurende krakers? In de regionen van laatstgenoemden zijn dit soort vreemde haarstijlen aan de orde van de dag.

Koddig idee voor een tv-programma van de TROS hoor, daar hoor je mij verder niet over. Maar als er dan vervolgens iemand rondloopt met zo’n oer- en oerlelijk clownskapsel kan ik het niet helpen maar de hele niet naar dat malle hoofd te turen.

Of zou de TROS aan het proberen zijn het kijkerspubliek te verleggen van huismoeders naar meurende krakers? In de regionen van laatstgenoemden zijn dit soort vreemde haarstijlen aan de orde van de dag.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!