Keek op de islam Week

Op de PVV na ontkennen alle politieke partijen dat er sprake is van een ‘marokkanenprobleem’ of dat er sprake is van ‘islamisering’ van onze samenleving. Niet alleen in Nederland, maar in alle Westerse samenlevingen. Maar wie een willekeurige greep doet uit het nieuws van afgelopen week, kan toch moeilijk concluderen dat er geen sprake is van een probleem, dat alles ‘pais en vree’ is. Ik heb eens wat berichten op een rij gezet van aan islam gerelateerde nieuwsfeiten in Nederland en daarbuiten. 

Een ‘Keek op de islam Week’.

Eerst maar even ons eigen land. 

- 14 jan.: Na één enkele klacht van een moslim verwijdert de Radboud Universiteit in Nijmegen een zogenaamd aanstootgevend schilderij.

- 15 jan.: Na herhaald verzoek van PVV leider Wilders is de Tweede Kamer eindelijk bereid tot het voeren van een debat over het ‘Marokkanenprobleem’ in Nederland.

- 15 jan.: Schaars gekleed? Dan vraag je er ook om!

- 16 jan.: Onderzoek wijst uit dat de meeste verkrachtingen in Nederland en België plaatsvinden in allochtonenwijken. De kans op veroordeling is laag. In Nederland 8%, in België slechts 4%.

- 16 jan.: het Nederland Palestina Komittee wil voorkomen dat de saxofonist Yuri Honing deelneemt aan het Eilat-concert in Israël, dat zou de Palestijnen maar schofferen.

- 17 jan.: Het blijkt dat in jeugdgevangenis Teijlingereind de gedetineerde, overwegend allochtone, jeugd een loopje neemt met het gezag.

- 18 jan.: Rel rond illegale Marokkanen. De Marokkaanse overheid weigert medewerking aan Nederland bij het uitzetten van illegaal in ons land verblijvende Marokkanen.

- 18 jan.: Slechts één (1) procent van de Rotterdamse straatrovers is Nederlands…

- 18 jan.: Wie gaf de grensrechter de fatale klap? Advocaten verdachten ruzieën over de schuldvraag. Niemand is verantwoordelijk, dus niemand heeft het gedaan. 

En dan heb ik het nog niet gehad over Badr-met-de-losse-handjes-Hari, die zijn vrijlatingsverzoek achter gesloten deuren wil laten behandelen. Waarom? Waarom claimen moslims toch altijd een uitzonderingspositie? Hoe komt dat toch? Denkt u daar maar eens even diep over na. 

En dan nu een greep uit het internatonale nieuws, gisteren besteedde Joost daar ook al terecht aandacht aan. 

Eerst maar even Europa. Ik raad iedereen aan de links te lezen, die bijgevoegd zijn in dit stuk. 

- 14 jan.: Mohammedaanse seksbende uit Londen verkracht en brandmerkt zwanger meisje van 14 jaar. Letterlijk brandmerken vraagt u? Yep, I kid you not.

- 15 jan.: Allochtonen worden in het Duitse sociale verzekeringsstelsel bevoordeeld.

- 15 jan.: Franse trams rijden niet meer naar moslim voorsteden.

- 15 jan.: Moslimbende ontvoert 14 jarig meisje voor gangbang en snijdt daarna haar keel door.

- 15 jan.: Op veel Weense scholen wordt nog nauwelijks Duits gesproken.

- 15 jan.: Moslims dreigen Frankrijk “midden in het hart” te raken.

- 17 jan.: Leraren in Duitsland waarschuwen tegen sterk toenemend agressief geweld tegen hen door leerlingen van mohammedaanse afkomst.

- 17 jan.: Islamitische straatpatrouilles in Londen. Zij noemen blanke vrouwen ‘naakte beesten zonder zelfrespect’ en dwingen voorbijgangers zich te voegen naar islamitische gebruiken. De ‘Beiroetisering’ van Europa is begonnen…

- 13-18 jan.: Elke dag berichten over Frankrijk dat Mali binnenviel om zijn staatsburgers te beschermen tegen toenemend islamitisch geweld.

- 18 jan.: Franse en Britse diplomaten proberen tevergeefs te onderhandelen met radicale moslims die in Algerije een raffinaderij aanvielen en meer dan 40 Westerlingen in gijzeling namen.

-18 jan.: Spaanse politie pakt bende die Marokkanen Spanje binnensmokkelt.

Need to say more? Islam = Religie van de ‘Vrede’?

Tot slot ‘de rest van de wereld’ nog even: 

Egypte:

- 13 jan.: Morsi noemt Joden afstammelingen van varkens en apen en wil alle Joden verdrijven uit Arabische landen.

- 13 jan.: Idem.

- 16 jan.: De Egyptische geestelijke Al-Marsi bepleit voor de staatstelevisie dat ‘er geen Jood op aarde zal overblijven’.

- 16 jan.: Gewetenloze bendes vermoorden op gruwelijke wijze mensen vanwege orgaanhandel.

- 17 jan.: Moeder en haar zeven kinderen moeten 15 jaar de gevangenis in, omdat zij zich heeft bekeerd tot het Christendom. 

Syrië:

- 15 jan.: Massale verkrachtingen van Christen vrouwen.

India:

- 13 jan.: Weer groepsverkrachting in India.

- 14 jan.: Nederlandse toeristes aangerand.

- 19 jan.: Meisje van 4 verkracht door buschauffeur.

Pakistan:

- 16 jan.: Man moet 10 jaar de cel in, vanwege een foutieve hadith quote. 

Indonesië:

- 16 jan.: Christelijke scholen worden gesloten, omdat er geen koranles wordt gegeven. 

Thailand:

- 15 jan.: Moslims plegen genocide op boeddhisten, omdat zij zich niet tot de islam wilden bekeren. Waarschuwing: schokkende beelden.

Australië:

- 17 jan.: Moslimrellen in Sydney.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de miljardensteun vanuit de EU voor de moslimbroeders in Egypte. Volgens minister Timmermans (PvdA) is dat geld nodig om het proces van ‘democratisering’ op gang te brengen… En we hebben het ook niet gehad over de miljardensteun die de PA (Palestijnse Autoriteit) jaarlijks ontvangt van het Westen. 

 Vandaag werd bovendien bekend, dat de Nederlandse regering in 2012 ruim € 37 miljoen richting Malinese Jihadisten heeft gestuurd, nog los van de bedragen die ontwikkelingsorganisaties als Oxfam Novib en ICCO hebben ontvangen. Niet alleen tekent dit het failliet van de Ontwikkelings Samenwerking, het betekent ook dat de gelduitdelers (onze regering dus) geen flauw benul hebben wat er met het geld gebeurt. Toppunt is natuurlijk het diner dat HMK aan de Malinese president Amadou Toumani Touré aanbood vanwege ‘de democratische stabiliteit’ van zijn land. Tja, wat moet je daar nu nog op zeggen?

Wie dit alles zo overziet vraagt zich af: wat is hier aan de hand? Dagelijks worden we ‘verblijd’ met berichten over islamitisch geweld. Zien Westerse politici en de hoofdstroom media dan werkelijk niet wat er speelt? Begrijpen christelijke politici dan niet, dat zij met islam het Paard van Troje hebben binnengehaald, die de bijl zet aan hun eigen christelijke wortels? Islam gedoogt geen andere geloven. Als je al mag blijven leven, dan betaal je als dhimmie belasting, jizya genaamd. De ‘christenhond’ is schatplichtig aan Allah. Zo simpel is het. 

Wanneer gaan bij onze politici, hoofdstroom media en maatschappelijke organisaties, niet alleen hier, maar in de gehele Westerse wereld, de ogen eens open?

Als het kromzwaard der islam klievend naar beneden suist?

Like De Dagelijkse Standaard op Facebook en word lid van onze sprankelende, levendige community.

Recente artikelen van Jean Wanningen (alle artikelen)

74 reacties
 1. Afgelopen vrijdagmiddag op “Radio 1 vrijdagmiddag live” presteerde columnist Justus van Ool het om in zijn colum de terroristen die in Algerije het gasveld in bezit namen ten koste van tientallen doden te vergelijken met ‘onze’ voetbalhooligans die onze voetbalstadions terroriseren (zijn woorden). 

   

  Zijn logica was zo ongeveer dat als zij (de jihadi’s van Al Quaida) hier geleefd zouden hebben zij waarschijnlijk voetbalstadions geterroriseerd zouden hebben maar dat zij bij gebrek aan voetbalstadions in eigen landen wel tot dit soort terreurdaden moeten komen; en omgekeerd zouden onze terroristen (voetbalhooligans) dan terreuraanslagen in Algerije plegen.

   

  Met stijgende verbazing hoorde ik zijn verhaal aan. Hoe kan het in Nederland met vele van dit soort mensen ooit nog goedkomen? Oftewel hoe onnozeler kunnen we het nog hebben? 

 2. Trias Politica:Heel overzichtelijk,het is me het lijstje wel zeg.

   

  Ps:iemand gehoord wat men herhaaldelijk schreeuwde bij die demonstratie/rel in Sydney?

   

   

 3. Dit is geen onnozelheid. Dit is bewuste onwetendheid! Ignorance is blizz. En ja dan krijg je dit soort wartaal.

 4. @Trias

   

  Wat wil je hiermee bereiken? Van jou zou ik toch minimaal verwachten dat je het spelletje van verdeel en heers begrepen zou hebben.

   

  Links versus rechts, moslim versus christen/jood/ongelovige…

   

  Creeer schaarste en ze vliegen elkaar in de haren terwijl men achter de gordijnen in hun vuistje lacht..

   

  Wie creeert de schijnwelvaart en de onoverkomelijke depressie die daar op volgt?

   

  Trap niet in het paradigma van schuld en haat….Wees een vent en sta erboven… Menig medelander weet hoe het spelletje gespeeld wordt. nu jij nog…

   

   

 5. Wat leeftijd en religie betreft zit je wel goed volgens mij. Heb je weleens E.J. Bron en AmsterdamPost geanalyseerd met hun sektarische volgelingen? Tegenspraak wordt niet geduld en beloond met een (_uber) ban. Waar doet me dit aan denken?

 6. “wow, wat ‘n vondst, laten we dit doorzetten en voor iedereen aanvulbaar maken!”

  En de Beukmannen en Juliussen het genoegen gunnen zich er aan te verlustigen?

  Ik weet het niet, hoor.

 7. .

  Ik was het even vergeten, maar het is wat @2 cents zegt, echter velen weten het (nog) niet.

  .

  De Islam is de ideale zondebok voor de politici in de toekomst.

   

  Om de aandacht vanzichzelf af te leiden (als het vreselijk mis gaat) dan zal men de islam de schuld gaan geven.

   

  Of het genoeg is, blijft de vraag.

   

   

   

 8. Ik citeer jou: Men weet op DDS niet te onderscheiden tussen Islam en Christendom’. Dat is niet waar. Het Christendom is feminin van aard en de Islam masculin. Het christendom kent woorden als barmhartigheid, compassie en naastenliefde, woorden die nog niet eens fatsoendelijk bestaan in het Arabisch. Het uitgangspunt is totaal anders.

  Als je alleen al kijkt naar de profeten waar het in desbetreffende religies om gaat. Jezus van Nazereth heeft nog nooit iemand gedood, bijna purijns in zijn benadering naar zijn medemens als laatste daad zondedoening voor de mensheid. Mohammed van Medina heeft daarentegen al in één nacht 1000 joden onthoofd, en dat is één van de vele daden. Hij trouwde een minderjarig kind en heeft een agressieve campagne gevoerd om Arabie te Islamiseren.

   

  Laten we het wezenlijk verschil tussen het Jodendom (gesloten op zichzelf gericht en masculin), christendom (feminin en gericht op verspreiding) en de Islam (gericht op verspreiding en masculin) aub van elkaar laten verschillen.

   

  En nu even je artikeltje verder lezen.

 9. Van zo’n opsomming wordt je toch koud van.

  Den Haag baart mij grote zorgen, kunnen we de ambtenaren niet wakker schudden uit hun droomwereld van plukken en wegkijken.

  De Publieke Omroep schrijft ook geschiedenis daar ze zo handig zijn om de problemen met de Mohammedanen kunnen laveren, de commerciele zenders kan je het ook al niet kwalijk nemen die zenden alleen reclame uit en Islam-reclame wordt nog niet opgepakt, de tijd is er nog niet rijp voor.

  Afsluitend; Het is gewoon vreselijk dat dit allemaal mogelijk is.

 10. Ik heb zelden zo’n obsessieve site gezien waarbij seksualiteit en religie zo dwangmatig aan elkaar worden gekoppeld. En zelden heb ik iemands perceptie van de realiteit zo duidelijk vertaald zien worden naar het maken van eigen definities en interpretaties om het eigen wereldbeeld kloppende te maken.

   

  Ga eens wat literatuur van Emmanual Kant te lezen. Even een bittere pil, maar zodra het kwartje valt denk ik dat je je visie op zaken aan het hercalibreren komt.

 11. maar degene welke deze waanzin heel bewust faciliteren. Degene welke er straks van genieten als wij ons de koppen in elkaar slaan; zoals reeds opgemerkt Verdeel en Heers…….

 12.  14 jan.: Na één enkele klacht van een moslim verwijdert de Radboud Universiteit in Nijmegen een zogenaamd aanstootgevend schilderij.

   

  Er wordt niet over moslim gesproken in het bericht,  Eingelijk geschift dan zo’n  “kunst”voorwerp voor het klaslokaal van studenten wordt gehangen. Hoe heet dit “kunst”voorwerp? Turkse vrouw speelt met het klokkenspel van haar man?  Bij reformatorische scholen heb je ook weinig kans om zoiets op te hangen. Gelukkig maar.

 13. 1.De behandeling door de raadkamer vindt, tenzij anders is voorgeschreven, niet
  in het openbaar plaats.

  Moslims en Badr Hari claimen dus niets, dit is de gebruikelijke rechtsvorm in Nederland. Zulke verzoeken als deze worden meestal in een paar minuten afgehandeld.

 14. Die Islamistische pis extremisten hebben in Mali muziekuitingen verboden

   

  “In het noorden van het straatarme land Mali maken
  moslim-extremisten korte metten met culturele uitingen, tot muziek aan
  toe. En dat zeer letterlijk: muziekstudio’s worden er vernield en
  instrumenten zonder pardon kapot getrapt.”

   

  Uit Mali komt de wereldberoemde Maliblues!

   

  https://www.youtube.com/watch?v=WdXBfkj-CBQ

   

  Dat mag dus niet van onze religieuze vrienden.

   

   

   

  PS

  Laat die pro-palestijnen, die zonodig de saxofonist Youri Honing moesten pesten, zich hier mee bezig gaan houden! Of zouden het ook muziekhaters zijn?

 15. List of Islamic Terror Attacks For the Past 30 Days

  http://www.thereligionofpeace.com/index.html#Attacks

  Huiveringwekkend dat het gros van de westerse politici van mening is dat islam een vreedzame religie is.

  Als zij niet snel de ware aard van de islam gaan inzien is het slechts een kwestie van tijd totdat de namen van westerse slachtoffers en steden veelvoudig in de bovenstaande lijst zullen verschijnen.

   

   

 16. Dit soort en vergelijkbare berichten over moslims en islam verzamel ik al vanaf 2004. Nog nooit heb ik iets positiefs gelezen uit die richting gelezen. Het is immer kommer en kwel, haat en geweld. Lees ik de verkeerde berichten? Nee, er zijn geen andere te vinden. Zelfs niet over moslims onderling, ook niet als ze elkaars moskee opblazen…..

 17. Bas en jefferson:neem aan dat julie niet goed gelezen hebben of begrepen hebben wat Peter Pan schrijft(jemig veel zeg),was dan ook meer dan 1uur zoet met lezen voor ik de link met bv de veroveringstactiek door middel van verkrachting eerwraak groeps/familie druk enz zag.
  Kan het in grote lijnen volgen,ben het niet met alles eens maarja,
  Het is in iedergeval geen gebral.

 18. Een goed initiatief Trias Politica om deze smeerlapperij te rubriceren.

  De Fransen roepen op dit moment de hakbars in Mali een halt toe en dat is een goede zaak. Ze zouden ook thuis wel eens het leger in mogen zetten tegen die haatbaarden en dat geldt voor alle West-Europesche regeringen.In Nederland zien ze ook het gevaar niet van deze haatzaaiende ideologie.Het is geen godsdienst maar net als communisme, fascime en socialisme een ideologie.Het is stemvee voor de PvdA en daarom doen die er niets tegen. Jarenlange strijd tegen de communistische dictatuur heeft de politiek nog geen nieuwe inzichten gegeven. Timmermans verdedigde de gift van de EU aan Egypte met het argument “Het is om de democratie op te bouwen”. Morsi van Egypte is een grotere en ergere schurk dan Mubarak gezien zijn uitspraken. Dit is niet naïef maar gewoon misdadig van deze linkse landverrader. Het is te hopen dat we eens een regering krijgen die een  halt toe roept aan de islamisering van Nederland.

 19. Wow! Die na het lezen van dit stuk nog steeds denkt dat de islam een vreedzame religie is, is niet goed bij zijn hoofd.

 20. @ Jaantje  18:35

   

  Volgens mij scandeerden de relschoppers in Sydney “Obama”. ‘k Heb altijd al gedacht dat Obama een moslim was! Ik ben benieuwd of hij a.s. maandag bij zijn inauguratie de hand op de Bijbel of op de koran legt!

 21. Het christendom was zo’n 50 jaar geleden niet zo erg als de islam, maar de vrouw had daar ook een ondergeschikte rol en de ‘Christenen’, liever gezegd hun onbetwiste leiders, wisten toen heel goed hoe ze de vrijheid van de mens onder controle konden houden..

  Het gaat niet meer om het christendom, het gaat om de verworvenheid van vrijheden die wij in de afgelopen jaar hebben bewerkstelligd. Emancipatie van de vrouw, aandacht voor de arbeider enzovoorts.

   

  Het ís niet meer het christendom versus de islam. Het is de elite van nu tegen het volk. Blijkbaar heeft met het opheffen van de macht van het christendom zich een nieuwe elite ontwikkeld die opnieuw aan het uitvinden is hoe het volk onder controle gehouden kan worden. De islam wordt daar voor misbruikt in die zin dat middels de islam controle gemakkelijk is.

   

  De islam heeft zich in grote delen van de wereld zonder enig tegen geweld kunnen ontwikkelen en zoals het er nu naar uitziet wordt ze geen strobreed in de weg gelegd. Ook hier in het westen niet.

   

  Ik vraag me echt af hoe achterlijk de vrouwen in machtsposities in Europa zijn om te denken dat het hen niet zal raken. Wat zal dat een schok zijn op een dag.

  Het grootste verraad kwam van onze ‘eigen’ koningin met haar nederigheid en hoofddoek.

   

  Keek op de week.. heel erg lean.. van mij mag dit een terugkerend topic zijn. Wel done Trias.

 22. Een lange en mooie verklaring voor een religie, doctrine of politieke beweging die zoveel onschuldig bloed aan de handen heeft kleven, zoals de islam, is verspilling van kostbare tijd. De islam en koran is een zeer primitieve vorm van cultuur, religie en beschaving, zeg maar een geschaving. Een taalkundig prutser, die men mohamed noemt, heeft 1400 jaar geleden de Thora en Bijbel zeer slecht overgeschreven met een verderfelijk sausje van haar en geweld er overheen. Ik snap niet dat er mensen zijn die de islam of koran proberen te begrijpen. Men heeft het dan over verijking van cultuur. Weet je hoeveel cultuur de islam heeft vernietigd? Weet je hoeveel niet-islamieten van andere culturen door de islam zijn vermoord? En men laat die religie hier in het vrije westen gewoon uitgroeien tot een ongeneeslijk kwaadaardige religie en politiek gezwel onder het mom van cultuur verijking?!

   

  DE ISLAM EN KORAN MOETEN VERBODEN WORDEN!

 23. Catja 23.08 “Volgens mij scandeerden de relschoppers in Sydney “Obama”. ‘k Heb altijd al gedacht dat Obama een moslim was! Ik ben benieuwd of hij a.s. maandag bij zijn inauguratie de hand op de Bijbel of op de koran legt!”

   

  @ Catja

  Voor elke moslim op deze wereld is Barrack Hussein Obama voor eeuwig en altijd een moslim. Hij is immers geboren uit een moslim vader en dan ben je automatisch voor elke moslim een moslim. Hij kon en wil dit niet toegeven want hij zou absoluut niet gekozen zijn tot president van de VS. Anderzijds kan hij ook niet beweren dat hij niet moslim is want dan verklaart hij zich om bovengenoemde reden tot afvallige van de islam hetgeen hem onherroepelijk zijn kop zou (kunnen) kosten. Feit is dat Barrack Hussein moeilijk zit op dit punt en met het oog op zijn welbevinden beter maar zo weinig mogelijk deining veroorzaakt. Wel heeft hij de schijn gewekt in verkiezingstijd dat hij enige christelijke achtergrond of sympathie heeft maar dit was totaal niet overtuigend. De komende vier jaren zullen, vrees ik, meer duidelijkheid verschaffen.

 24.  

   

  wow….wat ‘n vondst….@Trias Politica…. laten we dit doorzetten en voor iedereen aanvulbaar maken !!!

   

  “KEEK OP DE  ISLAMWEEK” ……zonder commentaar….alleen de zuivere signalering…bij Open Podium bijvoorbeeld !!!

 25. Trias, allereerst een mooie opsomming van de dagelijkse hoeveelheid Islam-ellende de afgelopen week, maar ook een vraag.

  In hoeverre zijn de door jou genoemde gebeurtenissen in India gerelateerd aan Islam? Ik kan dat nergens bevestigd zien.

   

 26. En omdat jij dat vindt, is het waar? Lamenielache. onderzoeker van de kouwe grond. WC eend adviseert WC eend!!

  Kom eerst maar eens met een gedegen onafhankelijke mening, om jouw mening te staven. Tot dan: ‘oudoe en tot ziens!

 27. Valt het iedereen ook op dat bij 99% van alle conflicten en rotzooi in de wereld ‘vreedzame’ moslims betrokken zijn?
  Die resterende 1% wonen in het verrekte correcte Kolderland, daar heeft men er ‘geen last’ van!

 28. Peter Pan, hoe past dit in je verhaal: Ismael en Izak waren halfbroers (beiden zonen van Abraham).

   

  Trias Politica, dit lijstje van u is een deprimerende opsomming van feiten, waarmee zonneklaar wordt aangetoond dat de overheden geen grip meer lijken te (willen) hebben op de ontoelaatbare situaties, veroorzaakt door de vooruitgeschoven islamieten.

   

   Nog nergens gelezen of vernomen dat de gematigde moslims of hun vertegenwoordigers deze wandaden van hun “geloofsgenoten” veroordelen. Wij mogen toch hopen, dat zij er alles aan zullen doen om nog erger te voorkomen… Ben benieuwd.

 29. Tja, dit is dan de trieste balans van één week. Elke week opnieuw. Het idee van Jasterke, een wekelijkse ‘keek-op-de-islam-week’, daar heb ik zelf ook aan gedacht. Maar dit soort artikelen kosten heel veel tijd.  Wellicht via Open Podium idd. Ik wil wel benadrukken dat het mij vooral gaat om islam. Er zijn natuurlijk veel individuen die moslim zijn en helemaal niets hebben met de wreedheden die worden begaan door hun ‘geloofsgenoten’. Laten we dat vooral niet vergeten. Maar islam staat haaks op onze cultuur. Zij is dwingend, intolerant en patriarchaal. Laten we hopen dat de vrouwen en meisjes er korte metten mee maken. Het is meer dan nodig wil een confrontatie voorkomen worden. En daar stevenen we op af. Geen volk laat zich in eigen huis de les spellen, hoe tolerant de Nederlander ook is. Dat gaat op den duur hardstikke fout. Laten we dat voor zijn.

  Daarvoor is nodig om de feiten onder ogen te zien en daar verstandig mee om te gaan. Mijn insteek daarbij is:”u mag hier blijven, maar u past u aan”. Aan de hier geldende cultuur. Wil men dat niet? Dan maar terug. Meer smaken zijn er niet. Mag het niet van Brussel? Dan zeggen we die overeenkomsten maar op. Het gaat om het welbevinden van onze samenleving.

  Het is al erg genoeg dat het zover heeft moeten komen.

 30. Cathja:Hoorde het meteen toen ik het filmpje zag:Obama Obama we love Obama.

  Willen daar zeker ook bewerkstelligen dat er een moslim mp komt in de land of down under…

  lol can you hear,can you hear the thunder?

   

 31. @Trias:

   

  ‘Mijn insteek daarbij is:”u mag hier blijven, maar u past u aan”. Aan de hier geldende cultuur. Wil men dat niet? Dan maar terug. Meer smaken zijn er niet. Mag het niet van Brussel? Dan zeggen we die overeenkomsten maar op. Het gaat om het welbevinden van onze samenleving.

  Het is al erg genoeg dat het zover heeft moeten komen.’

   

  U weet heel goed dat dit niet meer opgaat.

  Het is inmiddels veel te ver gekomen, al zouden we de EU in zijn geheel afbranden.

  Ze zijn hier en ze zijn niet meer weg te krijgen.

  Niet zonder slag of stoot.

  In dit geval kan het tot een burgeroorlog komen zelfs.

  Omdat ze niét van ophouden willen weten, net als de dwazen die in de diverse regeringen het pad plaveien voor deze barbaren.

 32. Wie zonder hoop is, leeft zonder leven. Ja, dat zal niet gemakkelijk zijn. Ten eerste door de houding van de gevestigde orde zelf, ten tweede door de inherente ‘kwaliteiten’ van de ideologie. Ik heb mijn hoop gevestigd op de vrijmaking van de vrouwen en de meiden, zij leven hier in een Westerse samenleving en zien de groite voordelen van vrijheid. Iets wat hen nu in grote mate onthouden wordt. Zoiets kan misschien doorgaan in islamitische staten, maar niet tot in lengte van jaren in een open en vrije samenleving. Ik geloof daar niet in.

 33. Gisteren was het weer raak, nu in Roermond met de “nieuwe Nederlanders”

  http://www.dichtbij.nl/roermond/regio/artikel/2606666/groep-onverlaten-slaat-bacchus-het-ziekenhuis-in.aspx  

  Ook nu nog doet de regering zijn best om maar niet man en paard te noemen, de NOS houdt zich dom en praat alleen maar over rebellen ipv Islamitische rebellen/salafisten in Mali en Algerije en dat alles om de Nederlands bevolking dom en slecht geinformeerd te houden lijkt het wel.

 34. In het stuk staat dat het om een ‘groep Nederlandse jongens’ ging. Of weet u misschien meer?

 35. Het aantal dodelijke aanvallen door islamieten sinds 11 september 2001 staat nu op 20268. Dit los van oorlogssituaties zoals in Syrië. Zie: http://www.thereligionofpeace.com/

  Het aantal van de laatste dertig dagen is steeds onder aan de bladzijde te vinden. Incidenten waarbij geen doden vielen zijn niet meegeteld!

   

 36.  

  ik hoorde: “Obama, Obama, we love Osama.”

  Leek me ook logisch, als het over het filmpje gaat. Vond wel dat de reactie wat laat was, dacht dat dat filmpje de wereld al rond geweest was, en de protesten ook.

   

   

   

 37.  

  In eerste instantie werd Marokkanen gezegd.

  Misschien zijn het Nederlandse jongens met een Marokkanse achtergrond? Bij de televaag staat Hollands tussen aanhalingstekens.

  We zullen het wel niet mogen weten, gebeurd wel vaker in dit land.

 38. Er is een oorlog nodig om deze culturele verraders te stoppen.

   

  Franse Revolutie heeft de aristocratie beeindigd.

   

  Amerikaanse burgeroorlog heeft de slavenhandel beeindigd.

   

  WO1 heeft het Duise keizerrijk, het Russische Tsarendom en het Turkse Sultanaat beeindigd.

   

  WO2 heeft het kolonialisme beeindigd..

   

  Netzo als een grote bosbrand ruimte maakt voor nieuwe aanplant zo is er een revolutie nodig om de multi-culturele bovenlaag te beeindigen en plaats te masken voor een andere.

   

   

 39. @Hyperinflatie.Wordpress.com 

   

  Je stelt in jouw opmerking dat het Marokkanen-probleem, het moslim gedrag oftewel de islam de zondebok is voor politici. Welnu, ik heb er vaak over nagedacht hoe het zou zijn als ik in 1936 zou leven en vanuit de (Duitse) overheid berichten komen dat de bijvoorbeeld hyperinlfatie het gevolg is van de joodse witteboordenciminelen. De joodse geldwisselaars die slapend rijk werden door te spelen met de koersen en rentes. Destijds werden ook de verkrachtingen en kinderontvoeringen in de schoenen geschoven van de kleine joodse elite.

   

  Ik heb hier werkelijk vaak over nagedacht, bang om NIET de les te leren uit de geschiedenis en mee te gaan met volksmenners die een zondebok nodig hebben voor falend beleid.

   

  Het is eenvoudig, alleen de PVV is zich bewust van het doel en het streven van de gelovige moslims! De PVV heeft nooit regeringsverantwoordelijkheid gehad, de PVV kan dus zich niet verschuilen achter moslims voor falend beleid, want er is geen beleid!!! Drie uitroeptekens dan betekent dat ik het meen en dat het onomstotelijk juist is. 

   

  Er is nog een ander argument. Een onomstotelijk correct en allesovertreffend argument, namelijk in dit geval hebben we de bewijzen. De islam is een ziekelijk maatschappelijk stelsel dat gebaseerd is op leugens. Het asociale gedrag van zuivere moslims, gelovige moslims is geen ontsporing, het is in de koran beschreven wat de moslim moet doen en de berovingen en verkrachtingen zijn opdrachten van Allah (Lees de profeet Mohammed). Het gedrag waarbij telkens weer de beschaafde wereld onder moet lijden is duidelijk beschreven als een regelrechte opdracht voor de gelovige moslim. Al het gedrag van moslims is terug te leiden op de koran. Daarin staat dat alle moslims terreur moeten plegen, daarin staat dat alle gelovige moslims moeten stelen, roven en verkrachten. Er is geen enkele andere levensovertuiging in de wereld dat regels heeft met betrekking tot het ontvoeren van vrouwen en het verkrachten van de ontvoerde vrouwen. Geen enkel ander religie heeft dat. Ik mag wel stellen dat GEEN RELIGIE dat heeft want de islam is geen religie, het is een samenwerkingsverband van rovers moordenaars, dieven en verkrachters. Dat is namelijk het voortreffelijke gedrag dat de profeet te toon stelde. Hij verkrachtte destijds een negen jarig meisje (Aïsha) en een zes jarig negerjongetje (Bilal) dat hij eerst ontvoerde uit Ethiopië. Ergens in de Hadith staat dat het slaafje Bilal hem ook in de slaapkamer ten dienste moest wezen. Dus het bewijs is reeds geleverd in moslims publicaties.

   

  In het geval van de islam is het geen zondebok. Vingerwijzingen in de richting van de islam zijn gewone normale beschuldigingen van normale strafbare feiten die gewoon bestraft moeten worden met gevangenisstraf. Het is een gotspe dat moslims wegkomen met misdaden waarbij andere misdadigers bestraft worden, enkel en alleen omdat de dader moslim is! 

 40. @trias politica op 20 januari, 2013 – 10:22

   

  Ik kan nog niet meer licht in dit voorval krijgen, ik ben op de eerste berichten afgegaan. Voorbarig?

 41. Onze Nationalen indentiteit en welzijn gaan volledig verloren door chaos na chaos die Brussel over ons uitstort.

  Waarom?  Om uiteindelijk 500 miljoen Europeanen op hun knieen te brengen en ze horig te maken. Met Griekenland is het al gelukt dit land bestaat niet meer als zelfstandige Natie. Daar kan nu vrij over beschikt worden door de monopolisten.

  Dit land is bewust door Mario Monti en Mario Draghi, als adviseurs van de Goldman Sachs Bank, via fraudeleuse bank handelingen de EU binnen gedrukt. Monti is tevens lid van een geheime Rockenfeller club en leidinggevend lid van de Bilderberg Group. En Mario Draghi is nu President van de ECB Bank in Brussel.


  Wie zitten hier achter? Dat zijn de voornamelijk de ‘harde’ kern van de Bilderberg Group. Lees bij Google  wie de leden zijn en U weet in een keer waarom er in Brussel, in onze ogen zulke waanzinnige beslissingen genomen worden. Maar niet in de ogen van de Bilderbergers zoals de ongekozen van Rompuy en Barroso, deze zijn de uitvoerende Bilderberg Vazallen.


  Dan hebben we nog onze eigen Mark Rutte, Pechtold, enz enz….. die betrokken zijn bij de Bilderberg Group. Zoals Victor Halberstadt,  sinds 1991 lid van de “Board of International Advisors” van de Goldman Sachs Bank. Kroonlid sociaal economische Raad en vertrouwensman persoon van het Koningshuis. En raadsman van Mark Rutte.

   

  Deze leiders nu zijn het die ontkennen dat er een islam probleem is. Van Rompuy geeft  zelfs 5 miljard 

  Euro aan Morsi. Egypte is een belangrijk steunpunt van de Radicale Salafisten die zich  onrustbarend snel in Noord-Rijland-Westfalen vestigen. De autoriteiten daar, houden dagelijks 20 van de 850 moskeeen in de gaten. Dit gebeurd aan de grenzen van Nederland en niemand heeft controlle wat ons land binnen komt, via grenzen die op bevel van Brussel wagenwijd open staan. Ik hoor van Rompuy nog zeggen:” Nederland heeft niets te willen”. En zo zien zij de toekomst van Europa ook. “Mund halten! Gehorsamen!


  Waarom dat massive ontkennen van de islam problemen die wij dagelijks ondervinden. Misschien schromen ze in Brussel(Bilderberg) zelfs niet om de chaos compleet te maken door de islam te steunen in hun streven. Turkije krijgt alleen al miljarden bijdrage omdat ze in onderhandeling zijn om EU lid te worden.

   

  Religies zijn in hun totaliteit geen zegen geweest voor de samenleving, maar de Islam spant de kroon.

   

   

   

   

   

   


 42. @pieterszoon 19 januari 18:48

   

  Quote: “Waar doet me dit aan denken?”

   

  Wellicht aan de websites van je vriendjes Meulenbelt, Breedveld, de Joop etc.!? 

 43. U bent toch van dat anti-moslim blog van apocalyptische ondergangsvisioenen en het doodwensen van Femke Halsema door Martien Pennings, gesteund door  Wachteres en de club van de Heerenliefde van van Frikschoten?

 44.  

  was antwoord op mijn zogenaamde vraag :Jaantje: 19 jan18:35.

  en ja je was erg laat met reageren op 20jan.

   

   

   

 45. ”In hoeverre zijn de door jou genoemde gebeurtenissen in India gerelateerd aan Islam? Ik kan dat nergens bevestigd zien.”

   

  Leuk dat ik zo fanatiek wordt gemind. Was wel aardig geweest als ik ook een antwoord had gekregen op mijn vraag. Want dat was het, een vraag. India is overwegend hindoestaans. Ik kan zo snel niet terug vinden dat genoemde feiten door moslims zijn gepleegd, m.a.w. islam gerelateerd zijn.

   

  Kijk ik schaar mijzelf onder de Islamcritici. Zo’n lijstje, een keek op de week, is daarom erg handig, ook in discussies op andere fora, maar dan moet het wel kloppen. Ook zonder de voorvallen in India blijft er genoeg over om op te schieten. Zijn de voorvallen niet Islam gerelateerd, dan doet dat afbreuk aan een in principe goed initiatief, toch?

  Ik herhaal dus de vraag. Kan iemand mij helpen, met een linkje bijvoorbeeld, dat voornoemde voorvallen in India inderdaad Islam gerelateerd zijn. Ik heb het i.i.g. nog niet kunnen vinden.

 46. Al voor Ghandi zijn tijd waren en problemen tussen de hindoe/christenen met moslims,met name Pakistaanse

  moslims,binnen 10seconde heb ik weet niet hoeveel vids gevonden van geweld van moslims in india anno 2012/2013,

  Een ervan is een 13jarig hindoe meisje dat erg fel van leer trekt tegen de indiase overheid,die niets aan de problemen met moslims doet die de hindoe meisjes verkrachten en verminken.

  zoek maar eens:Moslim rape in india.

  Eindeloos is de lijst.

 47. Cultuur, koeien zijn heilig, lopen vrij rond en  schijten alles onder. Vouwen zijn tweederangsburgers of minder.

  Groepsverkrachting is een soort volkssport in India.

  80% van de bevolking is Hindoe, en ongeveer 15% moslim in het noorden van het land..

  Tot in de 19e eeuw was er een gebruik waarbij de weduwe van een gestorvene uit de hoge kaste meeverbrand werd. Dit komt nog sporadisch voor. Ook op Bali was dit een gebruik maar Nederland verbood dit in de 20e eeuw.

   

  16 januari Indonesie. Katholieke scholen worden volgens een bericht met sluiting bedreigd. Daar is geen bevestiging van.

  Badr Hari. Zaken die door de rechtskamer behandeld worden zijn haast altijd besloten en duren per geval meestal slechts enkele minuten. Heeft niks met moslims te maken, maar is de gebruikelijke gang van zaken,

 48. @ Trias

   

  Ten aanzien van het incident vrijdagnacht in Roermond is het zo goed als zeker dat er sprake is van Marokkaanse daders. Personen die het gebeuren van zeer nabij meegekregen hebben spreken hiervan. Volgens berichten zijn twee personen opgepakt en volgen er waarschijnlijk nog meer arrestaties.

   

  De situatie doet zeer sterk denken aan het gebeuren recentelijk met de grensrechter. De persoon die opgenomen is in het ziekenhuis met hersenletsel, is eerst tegen de grond gewerkt en vervolgens schijnt er diverse malen hard tegen zijn hoofd geschopt te zijn. Het allerergste is voorkomen doordat de metgezel van het slachtoffer zich op hem geworpen heeft ter bescherming. Vervolgens was vrij snel hulp aanwezig in de vorm van beveiligingspersoneel van café’s op het plein en de plaatselijke politie.

   

  Benieuwd hoe de kranten dit bericht brengen maandagmorgen en of ze het uberhaupt brengen. Wedden dat we in eerste instantie het woord Marokkanen niet tegenkomen! 

   

   

 49. .

  @ cmsuijkerbuijk  – 18:45

  ‘En omdat jij dat vindt, is het waar? Lamenielache. onderzoeker van de kouwe grond. WC eend adviseert WC eend!!

  Kom eerst maar eens met een gedegen onafhankelijke mening, om jouw mening te staven. Tot dan: ‘oudoe en tot ziens!’

   

  Uw opmerking biedt helaas weinig aanknopingspunten voor een reactie. Behalve dit: Beoordeelt u argumenten eerst eens op hun intrinsieke logica. En hebt u dan inhoudelijke kritiek dan ben ik u gaarne van dienst.

   

  @ pieterszoon  – 18:48

  ‘Wat leeftijd en religie betreft zit je wel goed volgens mij. Heb je weleens E.J. Bron en AmsterdamPost geanalyseerd met hun sektarische volgelingen? Tegenspraak wordt niet geduld en beloond met een (_uber) ban. Waar doet me dit aan denken?’

   

  Alhoewel ik de heren E.J.Bron en van Frikschoten persoonlijk heel geschikt vind, kan ik na plaatsing van twee artikelen aldaar helaas geen goede ervaringen melden. Ik moet iets verkeerds gedaan hebben.

   

  @ Thomas Jefferson op  – 19:12

  ‘Ik citeer jou: Men weet op DDS niet te onderscheiden tussen Islam en Christendom’. Dat is niet waar. Het Christendom is feminin van aard en de Islam masculin. Het christendom kent woorden als barmhartigheid, compassie en naastenliefde, woorden die nog niet eens fatsoendelijk bestaan in het Arabisch. Het uitgangspunt is totaal anders.

  Als je alleen al kijkt naar de profeten waar het in desbetreffende religies om gaat. Jezus van Nazereth heeft nog nooit iemand gedood, bijna purijns in zijn benadering naar zijn medemens als laatste daad zondedoening voor de mensheid. Mohammed van Medina heeft daarentegen al in één nacht 1000 joden onthoofd, en dat is één van de vele daden. Hij trouwde een minderjarig kind en heeft een agressieve campagne gevoerd om Arabie te Islamiseren.

  Laten we het wezenlijk verschil tussen het Jodendom (gesloten op zichzelf gericht en masculin), christendom (feminin en gericht op verspreiding) en de Islam (gericht op verspreiding en masculin) aub van elkaar laten verschillen.

  En nu even je artikeltje verder lezen.’

   

  Uitstekend meneer Jefferson, maar zet u dan ook de volgende stap: feminien en masculien verwijzen naar seksualiteit. Uw hele vergelijking van islam en christendom is op seksualiteit en sadomasochisme gebaseerd. Het druipt ervan. Ontkennen heeft geen zin want het zijn uw eigen woorden. Ziet u dan werkelijk niet wat ik bedoel? Maar die stap naar seksualiteit die zet u niet, want dan sleurt u het christendom mee de diepte in. En dat is uw taboe. Uw betoog is doorspekt van wat u niet mag benoemen. Dat is wat ik beweer. Meer niet.

   

  @ Thomas Jefferson op 19:24

  ‘Ik heb zelden zo’n obsessieve site gezien waarbij seksualiteit en religie zo dwangmatig aan elkaar worden gekoppeld. En zelden heb ik iemands perceptie van de realiteit zo duidelijk vertaald zien worden naar het maken van eigen definities en interpretaties om het eigen wereldbeeld kloppende te maken.

  Ga eens wat literatuur van Emmanual Kant te lezen. Even een bittere pil, maar zodra het kwartje valt denk ik dat je je visie op zaken aan het hercalibreren komt.’

   

  Wees toch eerlijk tegenover uzelf. U bent degene die in 19:12 islam en christendom door seksuele  kwalificaties met elkaar verbindt. U kunt dit met geen mogelijkheid ontkennen. Het probleem is alleen dat u dat niet als seksuele kwalificaties aanmerkt. En dat is nu het taboe van van de gelovige. Want binnen secundaire religie bestaat de vlucht uit seksualiteit naar het parallelle universum. 

   

  Jaantje op – 20:28Jaantje op – 20:28

  Bas en jefferson:neem aan dat julie niet goed gelezen hebben of begrepen hebben wat Peter Pan schrijft (jemig veel zeg), was dan ook meer dan 1uur zoet met lezen voor ik de link met bv de veroveringstactiek door middel van verkrachting eerwraak groeps/familie druk enz zag.

  Kan het in grote lijnen volgen,ben het niet met alles eens maarja,

  Het is in iedergeval geen gebral.

   

  Jaantje, dank voor uw steun.

   

   

  JC op – 01:36

  Peter Pan, hoe past dit in je verhaal: Ismael en Izak waren halfbroers (beiden zonen van Abraham).

   

  Verstandige kritiek, waarvoor dank. Buiten het paradijsverhaal (polytheïsme) baseer ik mij vrijwel niet op Thorah, Bijbel en Koran. Ik neem wel kennis van wat deskundigen daarover te melden hebben. Maar ik zie deze boeken als reflecties van cultuur. En die cultuur komt van oorsprong uit het dierenrijk. En daar situeer ik de oorsprong van religie. U zou daarom kunnen concluderen dat ik Thorah, Bijbel en Koran niet van belang acht voor een goed begrip van religie. Maar dat laat onverlet dat ik de mening van anderen respecteer.


   

   

   

   

   

   

   

   

   

 50. Alhoewel ik de heren E.J.Bron en van Frikschoten persoonlijk heel geschikt vind, kan ik na plaatsing van twee artikelen aldaar helaas geen goede ervaringen melden. Ik moet iets verkeerds gedaan hebben.

   

  U heeft deze lieden vast tegengesproken of was het niet met hun mening of hun sekte eens. Zeker een (über)ban?

   

 51. .

  @ Trias,

   

  Ik vond het zo elegant van u dat ik het niet wou bederven door u te bedanken. Hartelijk dank. Ik was zeer geschokt.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 52. .

  Als ik stel dat de seksuele theorie van religie voorspelt dat de westerling zelf sharia in zal voeren, is men geneigd te denken dat dit mijn persoonlijke mening is. Ik zal niet meer linken naar artikelen waar ik fel tegen Sharia te keer ga. Kijk, een theorie gaat op een gegeven moment een eigen leven leiden en dan moet ik mijn eigen perceptie van de wereld daarop aanpassen. Want als mijn theorie inconsistent wordt ben ik weg.

   

  Zo startte ik mijn weblog ter verdediging van de moslima, waar ik dacht dat islam de primaire bedoeling had om de vrouw te onderdrukken. Maar de vrouw blijkt volstrekt onbelangrijk in islam. En onder invloed van de theorie werd ik een heel andere kant opgestuurd en moest ik de oorzaak van de Tawhid in de anti-projectie op homoseksualiteit en sadomasochisme gaan zoeken.

   

   

   

   

 53. Enig idee waar Sati vandaan is gekomen? Nee hè.

  Wel dat was niet bepaald een hindu gewoonte. Ze ontstond na de inval van de ‘edele’mosli die met zijn gruwelijke moord en verkrachtingsmethode India terroriseerde. In wanhoop sprongen de vrouwen hun mannen na in het vuur om maar uit de vurige tengels van het ‘edele’ volk te blijven!

   

  Gaat u hier eens buurten:

   

  http://www.flex.com/~jai/satyamevajayate/

 54. Natuurlijk zal de elite de sharia in laten voeren en desnoods zelf invoeren. Dat zegt natuurlijk niets over de normen die de elite zelf als acceptabel handhaaft, immers wat Zeus doet is niet voor de mensen weggelegd.

   

  Wat mij opvalt overigens is dat men volgaarne de misstanden van de jeugd uitvergroot terwijl uit onderzoeken blijkt dat de autochtoon gemiddeld behoorlijk preuts is. En dat bedoel ik niet negatief.

  Aande ene kant krijgen we het beeld opgedrongen dat veertienjarige voor een cola te krijg zijn, maar aan de andere kant blijkt dat 17 jaar het gemiddelde voor het gros is.

  Wie houdt er dan wie voor de gek?

   

  U kunt het me verbeteren, maar ik vrees dat bepaalde elementen in de samenleving van zins zijn onze structuren tussen generaties kapot te maken. En daar zijn ze al geruime tijd mee bezig.

  Islam zal hen als geroepen komen en gebruikt worden.

 55. Objection ! Objection !

   

  Het rijtje al dan niet door moslims bedreven misdrijven toe te schrijven aan de islaam is net zo absurd als er van uit te gaan dat voetbalhooligans de spelregels van voetbal volgen

  .

  Schokkend toppunt van opzettelijke onrechtvaardigheid.

   

  Schrijver van reactie 20 jan 12.56 uur zegt dat de koran bepaalde genoemde ernstige misdrijven voorschtijft, zonder vermelding waar.

   

  In DDS onder de recente onderwerpen over ‘eerwraak’, wat ook volkomen ten onrechte aan de islaam werd toegeschreven (want geen enkel korancitaat !) heb ik onlangs uitvoerig proberen uit te leggen dat om een godsdienst te leren kennen en te beoordelen, je de bron (spelregels) moet bestuderen en aanhalen. Dan is de conclusie: ja, islaam = vrede, en zelfs meer. Zonder die spelregels te hanteren volgens de interpretatie van de Beloofde Messias en Mahdi, thans onder het meer dan 100 jarig leiderschap van het wereldwijde Ahmadiyya Khalifaat is er geen vrede mogelijk. En dat is niets om bang van te worden, want die beloofde Messias is dezelfde die is voorspeld door de bijbels als 2e komst van Jezuus. Hij immers voorspelde het 1000 jarig rijk van Vrede op aarde..

   

  Auteur van dit stukje bestrijdt deze conclusie met oneigelijke argumenten nl door niet de bronnen uit de koran te vermelden. Hij en iedereen die iedereen die zijn conclusie steunt hebben die niet. Hebben daarom oogkleppen op. Kunnen dan het licht niet zien. Willen dat niet zien. Willen het doven Daarom: Objection !

   

  http://www.alislam.org

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 56. Ja mijnheer als de beloofde weerkeert zal het vrede zijn. De ellende is dat geen kerk of moskee iets zal veranderen aangaande de aanstaande economische ineenstorting.

  Ahh, ja, maar dan komt het vrederijk!

  Yep vast. Uit Chaos zal orde ontstaan! Voorwaar een fenomeen nooit gezien!

  Dit systeem Hibattunoer zal alles met zich meetrekken. Logisch, het zit overal in vertakt. Ook de geldschieter Qatar zal op zijn plaat gaan. Oorlog stopt als de geldstoom stagneert en dat is als de mensheid geen olie meer nodig heeft.

  Dan dooft inderdaad de waanzin dat men ‘Het Woord’ noemt. Dan dooft de kolder van de economie namelijk.

   

  Overigens, als deze puinzooi honderd jaar duurt, metsel ik me met scribent geheel vrijwillig in in mijn wijnkelder. Er zijn slechtere manieren om dood te gaan.

 57. Inderdaad toetssteen 2.25

   

  Alleen wordt het gebeuren in regionale krant gedownplayed. Het was een groep van rond de 9 personen die met een aantal van hen ingeschopt hebben op onder meer het hoofd van het slachtoffer. Het is aan de tegenwoordigheid van geest van de adjudant, die een helm droeg bij zijn verkleed-outfit, te danken dat het niet slechter afgelopen is. Hij beschermde het slachtoffer door boven op hem te gaan liggen. Anders hadden we misschien met een volgend dodelijk slachtoffer te maken gehad.

 58. .

  @hibatunnoer

   

  Dat vanhetgoor geen vermeldingen uit de Koran bijvoegt, betekent niet dat deze niet te vinden zijn. Alleen dat hij het niet zinvol achtte voor dit comment. Wanneer men ervan uitgaat dat religie door de profeet van God aan de mens gegeven wordt, dan zijn Thorah, Bijbel en Koran van belang. Maar als men meent dat deze boeken slechts functies van cultuur zijn, dan zij zij verder volstrekt onbelangrijk voor religie. En dan hebben woestijnbewoners hun opvattingen over religie slechts op schrift gesteld in de Tenach. Vervolgens heeft islam haar eigen projectie in de Koran gesteld.

   

  Dit is de mening van een ongelovige. En die zal zeggen dat eerwraak al direct na de tijd van hogere zoogdieren een aanvang nam om incest, inteelt en de reïncarnatie van de nazaten veilig te stellen. Dat is miljoenen jaren geleden. Het is dus niet voor iedereen een uitgemaakte zaak dat wat in de Koran, de Thorah, of de Bijbel staat van enig religieus belang is.

 59. .

  Ik zie uw stelling maar zou eerst het eeuwige generatie conflict willen uitpartialiseren. Houden wij over dat de elite Sharia zelf gaat invoeren om meer grip te krijgen op de samenleving. Maar dat is dan natuurlijk schieten met een kanon op een mug. En daarom denk ik dat er nog meer aan de hand is. De destructie van onze cultuur zou weleens helemaal niet planmatig kunnen zijn. Haalt u zich nu eens een elitair persoon voor de geest. Het zijn toch nog grotere onbenullen dan wij? De echte elite bevindt zich waarschijnlijk gewoon onder de bevolking. Willemien bijvoorbeeld.

   

  Daarom speelt men met vuur als men Sharia inhaalt zonder dat men beseft wat de eigen beweegredenen zijn. De destructieve lust om onze cultuur te vernietigen komt van anarchie. De elite, zie de leiding van de EU, is anarchistisch zonder dit zelf te beseffen. Nu is anarchie te zien als de spiegel van ongekanaliseerde mannelijke  seksualiteit. Wij moeten daarom naar een overkoepelende theorie zoeken die dit menselijk gedrag in één keer verklaart.

   

  En wat Zeus betreft slaat u de spijker op de kop. Het is immers de elite van de EU die Europa op dit moment verkracht….

 60. @ P.Pan 09.39 uur

   

  “De ongelovigen” is de naam van hoofdstuk 109 van de koran:

   

  “In de naam van Allaah, de Barmhartige, de Genadevolle. Zeg: O jullie ongelovigen ! Ik bid niet zoals u bidt, noch bid u als ik. Noch aanbid ik degenen die u aanbidt, noch aanbidt u Hem Die ik aanbid.”

   

  Hieronder de arabische tekst met engelse vertaling en het commentaar

   

  http://www.alislam.org/quran/tafseer/?page=2900&region=E1

 61. en het laatste vers van dit hoofdstuk luidt:

   

  “Voor u uw godsdienst en voor mij mijn godsdienst”

Reacties zijn niet (meer) mogelijk.