Nederland hulpeloos tegenover islamisme

Geen leger. Met Mali worden we op de feiten gedrukt. We betalen bloedgeld voor onze veiligheid.

Je verwacht niets anders, en toch schrok ik van het bericht dat de EU vijf miljard euro gaat betalen aan de Moslimbroederschap in Egypte. Een organisatie die net via een nieuwe grondwet alle macht naar zich toegetrokken heeft, die de verdere toepassing van de sharia in Egypte voorstaat, die het alleen maar slecht voorheeft met Israël. Het is maar een voorbeeld. Onlangs werd bekend dat Europa aan De Palestijnse Autoriteit sinds het akkoord van Oslo al 25 keer zoveel geld gaf als Europa van de VS kreeg middels het Marshallplan. Miljarden gingen er al van de EU naar Noord-Afrika en het Midden Oosten, meestal zonder dat er enige tegenprestatie gevraagd werd. 

Tot voor een paar jaar geleden stond de aanhoudende geldstroom in het teken van een vernederende, maar begrijpelijke vorm van veiligstelling van de EU grenzen. We onderhielden dictators die in ruil daarvoor de islamisering enigszins onderdrukten in eigen land. Maar sinds de zogenaamde Arabische revolutie, die in feite een islamiseringrevolutie is, gaat dat argument niet meer op. Integendeel: Wat we nu betalen aan de moslimlanden ten zuiden van Europa, bevordert de islamisering alleen nog maar. 

Het hoofddoel van die islamisering is bekend: De roof van de Europese vleespotten en de onderdrukking van de Europese burgers. Het enige alternatief is de ontwikkeling van sterke legers in de Europese landen. Eventueel gekoppeld aan strategische afkoopbetalingen. Dat was de lijn die de VS jarenlang aanhield ten aanzien van Egypte, het land waar de VS, op Israël na, het meest aan gaf. Met name om het leger sterk te houden, zodat de islamisten onderdrukt konden worden. Ook vervelend, maar daarin kon je nog enige logica ontdekken. Die lijn werd verlaten door president Obama, die juist de islamisering wil steunen omdat hij de islam beschouwt als een bron van beschaving.

De Europese landen gaan helemaal mee in de lijn van de heilige Obama. Europa geeft geld aan radicale moslimgekken in Gaza, en Egypte, het zet de beperkte militaire middelen in om een nuttige gek als Kadaffi van de troon te stoten, zodat heel Libië een soort failed state wordt, waar het moslimextremisme vrij kan gedijen. En het directe gevolg is dat half Mali verandert in een roverstaat met een extreme vorm van de sharia, en een potentieel om heel Mali te onderwerpen. Nu kan Frankrijk voor zijn eigen fouten opdraaien en moeten ze sturen wat ze hebben aan militaire opties om de islamistische druk enigszins terug te dringen. Voor the time being. Want de Fransen, of de Engelsen (en de Duitsers al helemaal) zijn niet in staat om te doen wat zou moeten gebeuren: De islamistische golven met wortel en tak uitroeien. Op militaire wijze.

Je moet er maar helemaal niet aan denken wat  er gaat spelen als Nederland gevraagd wordt om een militaire bijdrage tegen het oprukkende extremisme aan de zuidgrenzen van Europa. Nederland heeft de laatste jaren zijn leger de deur uitgedaan, want dat bezuinigde zo lekker weg. Van een budget van 27 miljard, op het moment dat de Muur viel, naar een budget van twee miljard. En slinkende.

Onder het motto: Peace for our time. Wie zei dat ook alweer?

Like De Dagelijkse Standaard op Facebook en word lid van onze sprankelende, levendige community.

59 reacties
 1. Door de gift van 5 miljard aan Egypte ziet men wat Brussel
  onder democratie verstaat. Islam/moslims hebben hun Sharia. Brussel streeft
  naar EU Sharia.

 2. Geld verdienen, handel drijven exporteren en de aandeelhouders tevreden stellen, is het enige wat telt en geldt voor de huidige Hollandse koopmansgeest . Al moet men daarvoor desnoods de eigen kroonjuwelen verkopen.

   

  De islam kan de politieke correcte goegemeente in feite geen barst schelen, maar des te meer de berekende overweging dat (teveel) kritiek op deze “religie van de vrede” wel eens onze handelsbelangen zouden kunnen schaden. Tja zover is het al gekomen dat in dit land meer dan alleen de kost voor de baat uitgaat. De benepen vreesachtigheid en afzichtelijke kruiperigheid waarmee de politieke correcte goegemeente in dit land al dan niet stelling durft te nemen tegen de vele excessen direct aan de islam gerelateerd , is tenenkrommend. Van het opgeheven vingertje van weleer en de kosmopolitische bravoure  waarmee dit veelvuldig gepaard ging, is nauwelijks nog een schim over.

   

  Zonder slag of stoot hebben we ons gevoegd naar de tribale nukken van een universele tiran en dat betekent zowel fysiek als mentaal – al dan niet uit naam van Allah – algehele onderwerping aan een oncontroleerbare en buitengewoon antidemocratisch oppergezag.

 3. Ik zie mijn land (en omringende landen) in elkaar storten waar ik bij sta. En ik heb werkelijk geen flauw idee wat ik er tegen kan doen. 

   

  Al ruim tien jaar probeer ik via internet mijn ongenoegen kenbaar te maken en zo af en toe met alternatieven aan te komen. Echter wordt ik dan keer op keer neergezet als racistische extremistische xenofoob. 

   

  Ik stem op de PVV, omdat die ook in lijken te zien dat het mis gaat. Maar die worden door alle andere partijen systematisch genegeerd. En zolang 90% van de Nederlanders op die andere partijen blijft stemmen, zal de PVV ook niks kunnen veranderen. 

   

  Dus zit ik te denken aan emigratie. Maar waar kan ik dan naar toe? De rest van West Europa is er minstens net zo erg aan toe als Nederland, qua economie en islamisering. Bovendien hangen die ook onder het EU juk. En de VS gaat meer en meer Europa achterna (en is wel erg ver weg van mijn familie, die in Nederland wil blijven). 

   

  Ik weet het echt niet meer. 

 4. Compliment voor deze kernachtige en historisch juiste omschrijving:

  “Het hoofddoel van die islamisering is bekend: De roof van de Europese vleespotten en de onderdrukking van de Europese burgers.”

   

  Voor de komst van de islam hielden Arabische stammen jaarlijks een rooftocht: de ghazwa. Het succes van de islam is mede te verklaren doordat Mohammed de rooftochten legaliseerde als religieuze opdracht: de jihad.

  Hetzelfde patroon zien we als Marokkaanse crimineeltjes ineens “bekeerd” zijn. De islam is dus niet zozeer de oorzaak van hun gedrag, als wel de legitimatie om het voort te zetten op een andere manier.

 5. De onderdrukking van deze NEDERLANDER/FRIES zou nooit gebeuren ook al komt het zo ver ik verdedig dit land wel (als het echt onderdrukken is). Ik persoonlijk ben vecht liever dan dat ik gewoon ons land uit handen geef! Freedom is worth dying for.

 6. @gielah ik ga het ook nooit doen tenzij er werkelijk wat gebeurt anders is het gewoon leef en laat leven. Maar als het gebeurt ga ik niet bukken voor de onderdrukkers. Dat deden sommige Nederlanders ook niet 70 jaar geleden en zo zal ik het ook niet doen. En op breivick lijk ik niet want pas als HUN iets gaan doen doe ik pas wat en niet andersom ;)

 7. Ik kan weinig toe voegen aan de beschrijving van Joost Niemoller.

  De socialist Hollande is  een knoeier en die Bernard-Henri Lévy speelt ook een CIA rol achter de schermen. 

  Ik heb gister bij Omroep Zeeland weer eens Frans Timmermans ontmaskerd als een pro islam en anti Israel minister met zijn Patriot raketten ter verdediging van het Osmaanse rijk tegen Israel. . 

  Net als met de strijd rond wel of niet handhaven 3 % begrotingsnorm zal Timmermans wel degelijk Nederland in een oorlog willen rommelen in Syrie en Mali … 

  In ieder geval moet Hillary Clinton getuigen over Benghazigate en de strijd rond de US defensie gaat ook onverminderd hard door. 

  Hussein Obama wil met de beoogde Chuck Hagel bezuinigen op US defence met als gevolg dat Al Qaeda en China automatisch militair sterker worden.

  Met de Obama bezuinigingen (sequestration) kan Obama mogelijk de Chinese claim op meer dan een miljard USD leningen (schuld van de US aan China) provoceren waarmee China dan een militair economisch hefboom effect krijgt aangereikt. 

  Op dit moment is de situatie dat de democrats (Bernanke) de Debt Ceiling willen verhogen en dat de dems over 2 maanden de onderhandelingen gaan hervatten over de Fiscal Cliff terwijl de republicans een Government Shut down willen. 

  In Amerika zijn er namens een stuk of 8 States petitiies aangeboden om af te scheiden van de United States. 

  Mogelijk komen er ook initiatieven vanuit de bevolkingen van die States om de directe en Federlae belasting te centraliseren bij de eigen State en hun State op te dragen te onderhandelen over verdere afscheiding met als drukmiddel achter gehouden belasting gelden. 

 8. Wat we wel hebben en ook veel, dat zijn laffe Nederlanders die hun land leeg laten roven en verplicht weggeven aan vreemden.

  Dit moeten ook veel indianen in Amerika gedacht hebben toen het werd overvallen door vreemde mensen en die stroom was maar niet te stuiten met als uiteindelijk resultaat het wegkwijnen of verwijderen van een ras.

  Dat zijn natuurlijke wetten en als je dat toelaat dan ben je het haasje.

 9. IS Nederland en IS Europa hulpeloos tegenover het islamisme? Of denkt men, net als Bertus Hendriks (arabist) dat het zo’n vaart niet zal lopen en dat we ‘rustig kunnen slapen’? Ik denk dat onze overheid én de overheden van andere EU-lidstaten bewust geen vuist maken tegen de islam, wat voor redenen daaraan ook ten grondslag liggen.

   

  Als je toch een klein beetje bij je verstand bent, en je ziet wat er in de islam-wereld aan de hand is (hoe het daar uit de hand loopt!), dan zou je als land/als werelddeel toch een begin maken met het indammen van de toestroom kanslozen uit moslimlanden, in plaats van ze op alle mogelijke manieren te faciliteren? Hebben we als Nederland, en heeft Europa al deze ellende eigenlijk zelf niet toegelaten, en hebben we ons niet veel teveel afhankelijk gemaakt van de moslimwereld? Óf keren we -mits dat nog kan- om op deze heilloze weg?

   

  Nederland moet uit de EU! Het is goed als Europese landen samenwerken, zoals vroeger in de EEG, maar het is ontzettend belangrijk dat ieder land wél zijn souvereiniteit behoudt, juist nu! Nu we er achter zijn hóeveel geld er jaarlijks richting moslimlanden stroomt -geld wat we beter binnen Europa kunnen houden!- is het van groot belang die vreselijke overheersers in Brussel de rug toe te keren. Die ongekozen leiders daar, hebben de grens van zwakzinnigheid bereikt, gelet op het feit dat men eerst steeds hogere bijdragen van de lidstaten eist, om het vervolgens met gulle hand in de moslimwereld uit te delen! Ik walg van deze hele troep, die ook nog eens op on-democratische wijze aan de macht is gekomen!

   

  Er valt ons weinig anders te doen dan onze stem te geven aan partijen/een partij die inziet welk groot gevaar er op ons afkomt! ALS we tenminste ooit nog de kans krijgen om te stemmen!

   

 10. Als de gehele wereld onder de Islam geschaard wordt zal de tijd stilstaan. Of worden we teruggeworpen in de tijd. Is dat wat wordt bedoeld met het einde der tijden? En is dat de reden waarom de mayakalender op 21-12-12 stopte omdat het einde werd ingeluid.

 11. Iedereen met een beetje gezond verstand, weet dat dat onzin is. Iedereen die kan rekenenen trouwens ook. Zelfs in absolute dollars is het onzin, maar gecorrigeerd voor inflatie is het helemaal belachelijk. (De Marshall-hulp bedroeg $13 miljard (bij een BNP van de VS van $258 miljard.) Echt domheid zou strafbaar gesteld moeten worden.

   

  Bovendien kan EJ Bron niet lezen (of heeft ie net als JM verzuimt om even de bron te checken). Het gaat om de hulp per capita. (Geen zin om het na te rekenen.)

   

  http://www.israeltoday.co.il/NewsItem/tabid/178/nid/23489/Default.aspx

 12. Hier voelen wij ons een hele piet als we een haatimam uitnodigen bij De Balie. Tegen zoveel verlicht geweld is een agressieve veroveringsreligie als de islam natuurlijk niet bestand (hoewel de imam van dienst laatst de zich daar ontrollende discussie volledig naar zijn hand zette). 

   

  Aangeraakt door alle nuances en ontroerd door de hen permanent toegekeerde wang, kunnen islamisten niet anders dan deemoedig buigen voor de Westerse beschavingstraditie, zo is de stellige overtuiging van de gebruikelijke zelffeliciteerders; die doorgaans behept zijn met een onvoorwaardelijke tolerantie voor alles wat schadelijk is voor een samenleving.

 13. Het klopt dat het hier gaat om bedragen per hoofd van de bevolking, maar dan nog is de steun draconisch. En het ergste is nog: het helpt allemaal niet. Geen zier. De palestijnen die in Israel leven hebben het beter dan in de ‘eigen’ gebieden…

  De Palestijnen krijgen, zowel direct als indirect, 3 tot 4 miljard dollar jaarlijkse internationale financiële steun.

  De Palestijnen zijn de onbetwiste wereldkampioenen in hulp per hoofd. Gemiddeld ontvangt elke Palestijn schenkingen ten belope van zowat 1.000 dollar per jaar. Meer dan 60% van de productie van de Palestijnse Autoriteit komt voort uit globale schenkingen. Statistische cijfers tonen aan dat in de jaren 2009 en 2010 de PA zowat 4 miljard dollar per jaar kreeg toegestopt. Het werkingsgebied van de schenkingen verdubbelde sinds 2005. 

  Palestijnen misbruiken hulp

  Wanneer wij alle hulpfondsen samentellen die door de Palestijnen uit alle bronnen enkel de afgelopen 10 jaren hebben ontvangen, bereiken wij het verbazingwekkende bedrag van bijna 25 miljard dollars.

  Doen de Palestijnen minstens nog nuttige dingen met al dat geld? Niet noodzakelijk. Het grootste deel van deze hulpbijdragen wordt niét gebruikt om de groei aan te moedigen, maar gaan eerder naar de uitbetaling van salarissen van de talloze ambtenaren en om de inflaterende bureaucratie te spijzen. Een deel van die hulp vindt zelfs zijn weg naar de enige ontwikkelde industrie in de Gazastrook: de industrie voor ‘defensie’.

  De Palestijnen konden de immense sommen geld gebruiken die zij van de wereld hebben ontvangen om hun infrastructuur te vernieuwen, daardoor vormend de toekomstige basis om een eigen industriële macht te ontwikkelen die door goedkope arbeid wordt vooropgesteld. Een gemiste kans en een aderlating voor het Westen.

  Bron:http://likud.nl/2012/02/conflict-is-economisch-voordelig-voor-de-palestijnen/

   

 14. Tegen islamitisch oproepen tot bedreigen, geweld en moord is het moeilijk opboksen.

  Maar een goed uitgerust leger is een  vereiste met over de hele wereld   extremistische moslims in onze nek.

   

 15. Ja het is niet echt slim geweest dat het Westen door Middel van Dictators de Islamitisch bevolking heeft onderdrukt.

  Bedoel dat is/was de ideale voedingsbodem voor Islamextremisme.

  Karma is a Bitch

 16. Gaat u dat maar eens uitgebreid aan ons uitleggen…. meneer JohnJohn!

  U weet wel:  met namen en feiten en jaartallen….. u mag best wat uitweiden, ook al lopen er hier dan ook een paar zenuwpezen rond, die rode vlekken krijgen van reacties van meer dan 5 regeltjes..

  niets van aantrekken… gewoon dóen.  

  Wie weet reikt u ons daarmee dan een inzending aan , die klinkt als een klok en waar we allemaal veel van leren en diep van onder de indruk geraken.

   

  Nu wekt een en ander slechts vraagtekens en opgetrokken wenkbrauwen op.

   

  Ook uw blijkbare hang naar boeddhisme of hindoeïsme is nogal intrigerend….

  en mag best een wat nadere verklaring.

   

  Kom dus maar op:  verrás ons eens!  

 17. In het kleine deel dat er  nog over is van het Nederlandse leger heeft men ook de deuren opengezet voor het paard van Troje. Ik ben er niet gerust op waar de loyaliteit van het paard ligt als het binnenkort echt uit de hand loopt. Voor volk en vaderland, maar wat nu als je er daar 2 van hebt. Verrijking, verarming, nogmaals ik ben er niet gerust op.

 18. Is nu het gehele Nederlandse leger uitgezonden naar Turkije om dit voorbeeldige NAVO lid te beschermen tegen de aggressieve islamitische buurman? 

 19. De criminele EUSSR junta ( met de bijbehorende elites in de lidstaten ) pleegt een zeer ernstige vorm van land-en hoogverraad met deze gift aan de moslimbroeders.

  In normale tijden zou dit moeten leiden tot een aanklacht bij een tribunaal. En de doodstraf voor land- en hoogverraad is niet uitzonderlijk.

  Leon de Winter roept op tot een belastingstaking.

  Uiteindelijk zal er alleen wat veranderen als het naïeve en passieve kuddevolk nu eens in meerderheid tegen hun verraders opstaat. Het is een grove schande zoals de meerderheid hierop reageert of liever: totaal niet reageert.

  Overigens is ook de vernietiging van ons leger, een zaak van landverraad. Het belachelijke padvinderslegertje van NL toont de totale degeneratie van NL aan.

  Als een land zich niet meer wil verdedigen, dan is het doek gevallen.

   

 20. En dan ‘straaterroristen’ ronselen, van welke afkomst ook, dus ook ‘oostblokkers’ en verplicht dienst laten nemen in een ‘vreemdelingenlegioen’.

   

  Zo los je een heleboel problemen in een klap op.

   

  Het heeft bovendien een louterende werking op tuig.

   

  Dus waar wachten we op?

 21. Toen straks even naar politiek24 gekeken en geluisterd, waar aan minister Timmermans vragen gesteld werden omtrent die bewuste 5 miljard .

   

   

   

  Door diverse leden van de oppositie werd er op gewezen dat  , de kristenen in Egypte vervolgd werden  , binnen deze zogezegde democratie van ,van Rompuy en die van de heer Timmermans ,tevens wezen zij erop dat zolang!!! Anders gelovigen vervolgd worden of zouden worden er geen geld overgemaakt zou gaan worden aan Egypte, toch als uitzondering vond de heer Timmermans  dat het beloofde geld beetje bij beetje richting de schijn democratie van Egypte zou vloeien .

   

  Dus wederom gaat hij een de   feiten voorbij de de oppositie stelden , dat er wel degelijk anders gelovigen of geen gelovigen binnen de islamitische staat Egypte vervolgd worden .

   

  Hij wil het niet zien , nog erkennen dat het zo is , en blijft erachter staan dat die 5 miljard of meer richten deze islamitische regiem gaan .

   

  Om de democratie (die wij langzamerhand kennen en herkennen binnen onze grenzen , de internationale ideologie) , te respecteren , ook al kost het de Nederlanders handen vol geld  .

   

  Elk regiem wat ook maar iets in de richting komt van het bestaande regiem hier, word door hem (hen) ondersteund .

 22. Chamberlain?

  Het is zaak om ons te bewapenen,wat er in oa Servie(joegoslavie) is georganiseerd kan even verder op in Europa ook gebeuren.

  Dat geld(5miljard! plus wat we niet weten) voor die fanatieke broeders kunnen we beter gebruiken om de burgers hier te beschermen.

  Daar richt het alleen maar bloedbaden en meer onderdrukking en haat tegen het ‘rijke westen’.

  dat alles gelardeerd met een islam/sharia sausje.

 23. Islamisering en landen waar de islam al eeuwen aan de touwtjes trekt stoort me eerlijk gezegd in het geheel niet. Wel utieraard als die islamisering van jouw en mijn geld bevordferd wordt, maar ach, dat is beleid niet?

   

  Mali en de massamoorden daar (altijd dat omfloerste geklets over ‘militaire acties en vredesmissies’) zijn een direct gevolg van het wangedrag van de mensen die in het westen de macht hebben gekregen. In Nederland kleeft het bloed van die mensen aan de handen van Rutte, diens respectieve kabinetten en de Kamer. Hufters zijn het, maar gevaarlijke hufters.

   

  Islamisering in/van eigen land stoort me daarentegen meer dan buitengewoon. Je kan de wallen niet verdedigen als de vijand al binnen de poorten is. En als je dan zaken als ‘weer buiten de poorten zetten onbespreekbaar verklaart’ omdat we eerst maar eens een palaver moeten beleggen over de gewenste dikte van de muren van de burcht, dan is de strijd al verloren voordat die is begonnen. Leger of niet.

   

  Overigens past de tendens het leger uit te kleden en de paar mensen die nog wel kunnen vechten in het buitenland plaatsen, naadloos in de tegenwoordige politiek van de EU-landen. Vergis ik me niet dan heeft Cameron, zonder enige politieke discussie daarover, het Engelse leger al in een positie van wederzijdse afhankelijkheid met het Franse gemanouvreerd (UK-column-berichtgeving) voor de komende 50 jaar, en zal de UK, na regionalisering in het geval van Schotlands zogenaamde onafhankelijkheid, ook nog eens de status van kernmacht verliezen.

   

  En wij, we zitten in de nieuwe zuilen, en verbazen ons erover dat zo iemand als Timmersmans, gemene zaak maakt met al degenen die -net als hij- graag moord en doodslag bedrijven tegen de eigen bevolking.

   

  Morsi en Timmermans zijn eerder twee handen op één buik, dan dat Timmermans en ik dat ooit zullen zijn.

   

  Ein Volk, ein Reich, ein Führer, van Lapland tot aan Soedan..

   

 24. Beste

   LeoKareLJan, Gielah, Mik Mokum,M.Hofman, mishu,opheuffen, Ikdenkdat, beppie,natte aap, Cathja, John John,….. en al die vele…  andere…. dagelijkse standaard lezers ik roep jullie op om niet langer het ongenoegen via de reacties te schrijven maar om gezamenlijk eens uit te zoeken wat we in werkelijkheid echt kunnen doen tegen de islamisering van ons land? Het zou eens goed zijn om allemaal niet meer onder pseudoniem te schrijven maar met onze echte namen te ondertekenen , of is alleen Joost Niemoller hier de echte held? Op mijn website muzikaallimburg.nl maak ik regelmatig artikelen over de verderfelijke islam en iedereen kan me vinden (al mijn gegevens staan op mijn site) type in de zoekbalk op de bewuste site ISLAM in en je kan er vinden hoe ik erover denk. Maar dat is niet genoeg. We zullen echt met veel mensen iets moeten gaan doen. De belastingweigering van Leon de Winter is een signaal…maar ook dat is niet genoeg. Je afreageren op deze site is ook niet genoeg. Wie een goed idee heeft mag me mailen aamsmeets@yahoo.com

  groet

  Guus

 25. Een  prominent lid van GrofLinks, een zekere @mikoflohr valt op Twitter over dit blog. Vanwege de woorden:

   

  “De islamistische golven met wortel en tak uitroeien. Op militaire wijze.” Oproepen tot geweld doe je zó, zegt hij er dan bij. De kennelijke conclusie: @DDStandaard is een haatblog. Zucht. We zijn weer thuis. In een Grachtengordelpand waarin ze voor lezen niet hebben doorgeleerd.

   

  1) In de context van wat @JoostNiemoller schrijft lezen we ondere andere:

   

  “… half Mali verandert in een roverstaat met een extreme vorm van de sharia, en een potentieel om heel Mali te onderwerpen.”

   

  Dat is een vorm van geweld en terreur die voor Afghanistan niet onder doet, ja, fascistoïde trekken heeft. Mogelijk is Flohr met de kennis van nu tegen het optreden van de Geallieerden tegen Nazi-Duitsland. Dat kan natuurlijk. En dat mag hij vinden. Ik deel zijn mening niet. Zaai ik dan haat? Ben ik dan zelf een geweldenaar? Of een fascist? Is Niemöller dat? Lijkt me niet.

   

  2) Ook uit de context: de Franse overheid grijpt militair in Mali in. Mutatis mutandis voorziet Niemöller de noodzaak dat andere Westerse overheden, ook de Nederlandse overheid, miliitair of politioneel ingrijpen tegen islamisten van de meeste meedogenloze en wrede categorie. Op grond van (1) hebben we al vastgesteld dat daar niets mis mee is, tenzij je redeneert vanuit het perspectief van een pacifist. Maar van een pacifist eis ik dat-ie consequent is. Nergens valt op te maken dat Niemöller indviduele burgers aanzet tot geweld tegen islamisten (wat dan ook niet geoorloofd is), laat staan dat hij haat zaait tegen moslims.

   

  Conclusie: Er is werkelijk niets mis met het stuk van Joost Niemöller. En moreel failliet, schizofreen, hypocriet DomLinks bestaat gewoon. Vandaag bij deze weer bewezen.

   

   

   

 26. Heeft onder je volledige naam schrijven echt toegevoegde waarde? Zal de elite zich er dan wel iets van aantrekken?

  Ik spreek mij in het openbaar vrij uit, ook over de islam. Ook heb ik vroeger veel ingezonden brieven naar de MSM geschreven. Maar als ze te pittig waren, werden ze niet gepubliceerd.

  In je omgeving reclame maken voor bv. deze site: dat is één.

  En niet op de regentenpartijen stemmen, dat is twee. ( Alle partijen, minus PVV )

  Abonnementen op de MSM opzeggen, lidmaatschappen van omroepverenigingen: opzeggen.

  En overal vrijuit spreken.

 27. .

  Wanneer onze theorie over islamisering niet meer bij de werkelijkheid past, kunnen wij ervoor kiezen om de theorie te veranderen. Men zou dan kunnen postuleren dat het de westerse man zélf is die hier sharia in gaat voeren. Dat islam appelleert aan het mannelijk instinct. Dat islam een seksuele ideologie is.Verander daarom eerst de theorie zodat hij retrospectief verklaart en probeer daarna de toekomst te voorspellen. Lukt dat niet dan is hij gefalsifieerd. Maar blijf niet in een verkeerde theorie over islamisering van Europa hangen. Dat heeft Indonesië ook de kop gekost. Want daar is geen moslim aan te pas gekomen…

 28. Guus vind dat op dit moment geen goed idee,vergeet niet dat meneer Joost niet hier woont en een bekend persoon is,wij daarentegen zijn een stuk kwetsbaarder.

  Zelf ben ik geen kei in de zelfverdediging en moet veel in donker op pad,heel makkelijk om me terwijl ik met mn sleutels bezig ben neer te meppen,als je op leeftijd bent en economisch gebonden aan je mobiliteit neem je dat risico niet.tevens als je kinderen hebt die wil je niet blootstellen aan represailles.

  Buiten het feit om dat ik er van overtuigd ben dat als de vlam ooit in de pan slaat het beter is dat men ons aantal niet weet en niet op voorhand als je net je strijdpak aantrekt al weten te vinden.

   

 29. We hebben geen leger, we hebben geen geld, we hebben geen objectieve pers, we hebben geen onderwijs dat die naam verdient en een Tweede Kamer, die voor 90% die ontwikkelingen steunt en verdedigt.

   

  De vrijheid van meningsuiting verdampt elke dag een beetje meer…. want beste burgers:  gij zult niet opmerken en ventileren dat u beseft,  hoe men u en uw land verraadt en in de steek laat.

 30. Beste Taco, u meent het vast goed.

  Maar waarom meteen willen sterven?

  U bent toch geen islamiet?

   

  Lééf liever voor dit land!

   

  Bovendien… het klinkt zo een beetje Breivik-achtig.

  Vorige keer somde u ook al allerlei wapens op…. die u eventueel bereid was ter hand te nemen.

  De AIVD leest ook weleens mee.

  En als ik bij de AIVD was ….. niet dus….. dan zou ik bij dat soort inzendingen even op gaan letten.

  Niet doen… dus.

 31. @gielah ik ga het ook nooit doen tenzij er werkelijk wat gebeurt anders is het gewoon leef en laat leven. Maar als het gebeurt ga ik niet bukken voor de onderdrukkers. Dat deden sommige Nederlanders ook niet 70 jaar geleden en zo zal ik het ook niet doen. En op breivick lijk ik niet want pas als HUN iets gaan doen doe ik pas wat en niet andersom ;)

 32. .

  @ Beppie

  Als de gehele wereld onder de

  Als de gehele wereld onder de Islam geschaard wordt zal de tijd
  stilstaan. Of worden we teruggeworpen in de tijd. Is dat wat wordt
  bedoeld met het einde der tijden? En is dat de reden waarom de
  mayakalender op 21-12-12 stopte omdat het einde werd ingeluid.

   

  Of willen mannen teruggeworpen worden in de tijd na de opdringing van het subject in de vrouw. Dat is het. Ga daar op door.


  (371) De strijd tussen primaire en secundaire religie

   

   

 33. Beste @Peter Pan:  ik hoop dat @ Beppie deze bijdrage van u begrijpt.

  Die van háár snapte ik helemaal …. interessante insteek…. maar die van u helemaal niet.

   

  Wat is bijvoorbeeld:   ‘de opdringing van het subject in de vrouw’?

  Het indringen van een object  in de vrouw kan ik nog wel vatten…. maar een subject is toch een persoon?

  Hoe kan een persoon zich in een vrouw ópdringen?

  Moet dat niet zijn:  een persoon dringt zich óp een vrouw in haar?

  Je áán een persoon opdringen… ja…. dat kan natuurlijk.

  En ben ik de enige die hier Kamasutra-achtige aspiraties bij krijgt?

   

  Maakt u het nu taalkundig zo ingewikkeld…. of is uw filosofie zo ingewikkeld?

   

  Ik wil niet lullig doen, maar  probeer een beetje duidelijk te zijn.

 34. .

  Mede onder invloed van het christendom is de positie van de vrouw in de samenleving sterk veranderd. Waar in primaire religie de vrouw als object wordt gezien, leidde secundaire religie tot de vrouw als subject. Ja, hoe leg ik u dat eenvoudig uit. Wel, er zit ook nog wat IN het doosje. Een persoon met een eigen identiteit. Voor u een vanzelfsprekendheid, voor ons allemaal. Maar dat is nu juist onze denkfout. De vrouw als subject is volstrekt niet vanzelfsprekend en staat haaks op het mannelijk instinct.

   

  Deze bewustwording leidde tot een conflict op instinctief niveau bij de man. Let wel dat de erkenning van het subject in de vrouw iets van de laatste tijd is. En dit bracht een revolutie met zich mee die nu botst met islam, primaire religie. Islam heeft dan ook gelijk dat de derde wereldoorlog door het christendom zal ontbranden. Terwijl wij juist van mening zijn dat islam de oorzaak is.

   

  Maar los daarvan ben ik tot de conclusie gekomen dat de lamlendige afstopping van de islamitische invasie geen onbenullig misverstand is. Hier ligt een onbewuste wilsbeschikking van de Europese man aan ten grondslag.

   

  Als u mij hebt gevolgd kunt u weten dat ik mij in die mannelijke rol heb verplaatst om deze te begrijpen. En ja, de verlammende werking op de uitdrijving van islam op Europese bodem wordt veroorzaakt door de Europese man. Onbewust hunkert hij naar islam.

   

  Wel, natuurlijk gaat dit in tegen common sense, daarom is het ook onbewust. Maar het leverde wel de spijkerharde seksuele theorie van religie op.

 35. Ik blijf liever nog even anoniem, als u het niet al te erg vindt.

  Als ik ooit de Rampstad verlaten heb voor veiliger oorden (lees: islamvrije gebieden), dan ga ik onder eigen naam schrijven, nu nog effe niet.

  De islam is een failliete boel bestaande uit leugens en misdaden, alleen, helaas, er zijn nog een hoop mensen die het niet weten.

  Wij kunnen met betrekking tot de islam bijvoorbeeld drie dingen doen: ontmaskeren, ontmaskeren en ontmaskeren.

  Tot we erbij neervallen, maar liever niet natuurlijk.

  Leven zullen we, lang en gelukkig.

  Maar wel zonder de barbarij van de woestijnbaarden en hun immorele en gewetenloze volgelingen.

  Ontmasker ze, zonder ophouden.

   

 36. Aha, de Nederlandse man droomt van seks met veel vrouwen, en daarom eigenlijk van de vreugden van de islam. Dat nu lijkt me niet opschieten , want juist onder de islam hebben een paar mannen meer dames dan ze kunnen bedienen, en de rest van de mannen helemaal niets op dames-gebied. De Nederlandse man ziet het echter niet zo, maar droomt zich als machthebber in een islamsysteem, en niet als machteloos om de harems heen zwermende uitgestote en seksueel te kort komende sufferd, met slechts medemannen en geiten als vertier. Het is niet voor niets immers, dat de islam leert dat het met die seks weliswaar op aarde een barre woestijn is voor de meeste mannen (om over de vrouwen maar te zwijgen), maar dat het straks, als je dood bent, nog een heel dolle boel zal worden.

   

  Wat dat betreft is het een soort christelijke heilverwachting, de eersten zullen de laatsten zijn, en eerder kruipt  een kameel door het oog van de naald dan dat een rijke het Koninkrijk der Hemelen zal ingaan, en dergelijke kalmerende en de opstand bedwingende prietpraat meer.

   

  Als het zo is dat de Nederlands man droomt van een harem vol gewillige vrouwen en daarom gemene zaak maakt met de islam, dan is die Nederlandse man gekker dan je denkt.

   

  Vanuit seksuele mogelijkheden beredeneert ligt polyandrie meer voor de hand dan polygamie, maar ach, dat één vrouw 1000 mannen te erg is, dat weet iedereen.

 37. In simpele bewoordingen wil de Westerse man terug naar de tijd waarin hij baas was over de vrouw. en die door de sexuele revolutie teniet is gedaan.

 38. Interessante theorie, meneer Pan, zit wat in, denk ik.

  Maar ik denk ook aan algehele slapte, angst en gewoonweg lamlendigheid en onverschilligheid, die aan deze invasie ten grondslag liggen.

  En we worden verraden door de boven-ons-gestelden, dag in, dag uit.

  Onderzoeken laten zien dat de gemiddelde Nederlander echt niet op de islam en de immigratie zit te wachten, en toch gebeurt het, wat heel vreemd is, maar niet zo vreemd als er tegen onze wil in wordt geregeerd.

  Het wordt ons door de strot geduwd.

   

 39. .

  @ Caroline

  ‘Dat nu lijkt me niet opschieten, want juist onder de islam hebben een
  paar mannen meer dames dan ze kunnen bedienen, en de rest van de mannen
  helemaal niets op dames-gebied.’

   

  Kijk, dat is nu de seksuele theorie van religie. De man ontwikkelde in de evolutie een seksuele ideaalprojectie in de alpha male. Hij wilde ook zo groot en sterk worden en alle vrouwtjes bezitten. Maar de theorie geeft natuurlijk geen garantie.

   

  ‘De Nederlandse man ziet het echter niet zo, maar droomt zich als
  machthebber
  in een islamsysteem, en niet als machteloos om de harems
  heen zwermende uitgestote en seksueel te kort komende sufferd, met
  slechts medemannen en geiten als vertier. Het is niet voor niets immers,
  dat de islam leert dat het met die seks weliswaar op aarde een barre
  woestijn is voor de meeste mannen (om over de vrouwen maar te zwijgen),
  maar dat het straks, als je dood bent, nog een heel dolle boel zal
  worden.’

   

  Wel, dat zeg ik… 

   

  En omdat islam een mengvorm is van primaire en secundaire religie, aardse universum en parallelle universum, heeft deze ideaalprojectie in de alpha male (God) zich gegeneraliseerd naar de hemel. En dat komt weer omdat de essentie van menselijke religie in het eeuwige leven ligt. In tegenstelling tot de dieren met uitzondering misschien van olifanten.

   

  Kort en goed hebben moslims de koran zo misbegrepen dat zij hun seksuele ideaalprojectie, weergegeven in de 72 maagden, in het parallelle universum konden plaatsen. En zo diep hebben de dieren nog niet nagedacht.

   

  ‘Als het zo is dat de Nederlands man droomt van een harem vol gewillige
  vrouwen en daarom gemene zaak maakt met de islam, dan is die Nederlandse
  man gekker dan je denkt.’

   

  Caroline, geloof nooit een man op zijn blauwe ogen.

   

  ‘Vanuit seksuele mogelijkheden beredeneert ligt polyandrie meer voor de
  hand dan polygamie, maar ach, dat één vrouw 1000 mannen te erg is, dat
  weet iedereen.’

   

  Ja kunst, als je niet klaarkomt…

   

  @ Beppie

   

  ‘In simpele bewoordingen wil de Westerse man terug naar de tijd waarin
  hij baas was over de vrouw. en die door de sexuele revolutie teniet is
  gedaan.’

   

  Ja, dat ik het, ik formuleer slecht.

  Joost zei mij eens: Zinnen zijn bevroren gedachten. Nooit vergeten…

   

   

 40. Nederland is een begrip, een entiteit, maar geen handelend lichaam. Dat “Nederland” hulpeloos zou zijn is dan ook onzin; het grootste deel van het Nederlandse volk weet donders goed dat verdere islamisering ongewenst is en zou zich er dus niet mee laten opzadelen, ware het niet dat men weinig middlen heeft het tegen te gaan.

   

  En dan doet zich het merkwaardige verschijnsel voor dat men zich massaal tegen de islam keert, in klaagzangen en al dan niet fanatieke voorstellen ter bestrijding, maar dat men de oorzaak van die islamisering buiten schot laat: de overheid.

   

  Hoewel men er steeds op gewezen wordt reageert men in deze kolommen voortdurend in termen dat de overheid een fout heeft gemaakt, dat de overheid zus en zo moet doen, maar zelden dringt het besef door dat de overheid helemaal geen fout heeft gemaakt maar dat alles wat er nu gebeurt welbewust beleid is. Van die overheid, die helemaal niet het beste met u voor heeft.

   

  De geschiedenis heeft al een keer bewezen dat er in een land als Nederland slechts pak ‘m beet 35.000 mensen strategisch van hun bestuurlijke posten ontheven dienen te worden om het tij te keren. Wel moet voorkomen worden dat de ‘harde kern’ ondergronds gaat, want dan krijgen we het van links zo bekende terrorisme. Maar er zijn aanklachten genoeg beschikbaar om deze lieden in het gevang te plaatsen, van simpele deelname aan een criminele organisatie tot en met landverraad.

   

  Uw overheid is het probleem, niet de oplossing. De pleitbezorger van de islam gaat de islam niet weren. Bedenk dat analfabete imort gratis 10.000 euro krijgt voor een inburgeringscursus en andere ‘leuke dingen’,  op kosten van de productieven. Het simpele feit dat men analfabeten, die uitsluitend parasitair voor de samenleving kunnen zijn, actief in de toch al overbelaste verzorgingsstaat importeert en een (voor die mensen) godsvermogen cadeau doet zou bij mensen toch het licht aan moeten doen.

   

  Helaas, niets van dat alles…

 41. Caroline er word Alle mannen mee bedoeld,immers alle nu bestaande mannen zijn afstammelingen van Eva en die heeft de verleiding gebracht en daarmee het mannelijke instinct zowel opgeroepen als tegen zich gekeerd.

  Vandaar de extreem protectionele kant van religie en de achterstelling van vrouwen in deelnamen aan belangrijke zaken,men neemt gewoon aan dat een vrouw niet capabel is omdat zij makkelijk te verleiden(labiel) is dit is niet alleen van toepassing op sexualiteit(schuld) maar doorgetrokken tot wat het nu is.

  Het westen beroept zich op verlichting die Jesus bracht en gelijkheid en vergeving, maar tegelijkertijd is de man instinctmatig nog verbonden met het verleidingsgebeuren(genen) en heeft zelfs een zwak voor ‘verleidsters’.Adam en Eva. dat geeft conflicten in tijden dat men

  banden aangaat met een religie die die verlichting(vergeving) nog niet heeft ondervonden en niet alleen vanuit instinct maar ook vanuit een leer leeft en handeld(Eva is schuldig) die bepaald dat Eva voor eeuwig verborgen en bewaakt moet worden omdat zij anders gemolosteerd word als zijnde schuldig.

  . alles wat met bescherming van de vrouw te maken heeft is door mannen uitgemuizeld en de straffen idem dito.

  Onderbewust heeft de man het ons nog niet vergeven dat we uit het paradijs zijn verjaagd door Eva haar toedoen,ze heeft zich laten veleiden(hoer) en van de verboden appel gesmikkelt. zoiets word bedoeld

 42. @R. Hartman 

   

  Heldere analyse, rake klappen. Ook rake klappen volgen er als de mensen geldelijk in het nauw komen met veel vrije tijd, maar duurt denk ik nog een paar jaar. Het wordt een roerige tijd, zeker weten.

 43. .

  @ Jaantje

   

  ‘Neem aan dat Peter Pan het heeft over Eva en de ‘slang’,? Eva en de slang/appel.dus te na de verleiding en voor de komst van Jesus.’

   

  ‘Het westen beroept zich op verlichting die Jesus bracht en gelijkheid
  en vergeving, maar tegelijkertijd is de man instinctmatig nog verbonden
  met het verleidingsgebeuren(genen) en heeft zelfs een zwak voor
  ‘verleidsters’.Adam en Eva. dat geeft conflicten in tijden dat men banden aangaat met een religie die die verlichting(vergeving) nog
  niet heeft ondervonden en niet alleen vanuit instinct maar ook vanuit
  een leer leeft en handeld(Eva is schuldig) die bepaald dat Eva voor
  eeuwig verborgen en bewaakt moet worden omdat zij anders gemolosteerd
  word als zijnde schuldig.’

   

  In zekere zin kan ik u volgen. Maar ik ben zelf niet religieus. Dus ik denk niet over alles hetzelfde. Ik heb de link al gegeven waarin alles staat. Maar ik zou er niet aan beginnen als ik u was. Zeker niet als u religieus bent.

   

   

 44. Peter pan zo een vaart loopt het niet,maar heb een tijdje bijbelles gehad in de winter(zomers camping joepie) toen ik nog op de lagere school zat.

  Heeft niet zolang geduurt voordat mijn ouders(niet kerks) besloten er iets anders voor in de plaats te doen mijn keuze werd turnen.

  Later wou ik gewoon het hele verhaal begrijpen.beetje inzicht en begrip kan geen kwaad.

   

   

 45. Had Nostradames dan toch nog gelijk ? De invasie van Arabische legers zou volgens Nostradames al op het eind van de vorige eeuw plaatsvinden, maar de factor tijd werkt bij paragnosten soms wat later uit. Een invasie van Arabische legers vanuit Zuid Europa. Het wordt allemaal wel erg benauwend om de volgende redenen. De E.U. steunt de Sharia en wil een miljardensteun geven aan Egypte. Frankrijk gaat de Islamieten in Mali bestrijden, terwijl die in eigen land doodgeknuffeld worden. Wat dit onder Moslims in Frankrijk gaat aanrichten laat zich raden. En mocht er al een invasie komen, hier in Nederland kunnen ze zonder problemen binnenkomen, daar ons leger in feite niet meer bestaat. Misschien wordt onze politie ook nog eens helemaal wegbezuinigd. Wat er van over is wordt steeds meer Moslim minded. Dit kan ik staven naar verhalen die ik wel eens van mensen hoor. Het einde der tijden volgens de Maya kalender. Het begin van een nieuwe tijd. Een tijd van Moslim overheersing !

 46. Iets verbieden drijft het alleen maar ondergronds. Dus wat denkt u ermee te bereiken?

  Stop met faciliteren, en het probleem verdwijnt vanzelf. Mits uiteraard een rechtsorde agressie bestraft. En de rechtsstaat laat het wat dat betreft ernstig afweten…

 47. Wees zo vriendelijk Jodendom en christendom niet in één adem met de islam te noemen.

  De term ´uitroeien´ past enkel en alleen maar bij de laatst genoemde groepering…..

  die helaas akelig gráág Joden en christenen  uitroeit….. en dat al gedurende 1400 jaar.

   

  Maar goed…. dat wist u al.

  Men hoeft geen Sherlock Holmes te zijn om dat te ontdekken. 

 48. De haat die je bij radicale christenen moslims en joden zie is heel goed vergelijkbaar.

   

  Men hoeft geen Sherlock Holmes te zijn om dat te ontdekken.

Reacties zijn niet (meer) mogelijk.