Nog een open brief aan de heer Rutte

Foto:

Geachte heer Rutte, ik heb u onlangs een open brief geschreven en heb daar na een paar weken antwoord op gehad, een volkomen nietszeggend antwoord dat in het geheel niet in ging op hetgeen ik u had geschreven.

Als u passief blijft toekijken en lachen om wat er in Nederland gebeurt verliest u elk vertrouwen wat de burger nog in u had.

Nederland verkruimeld onder onze handen omdat er geen leiding is die verantwoording neemt.

We lezen elke dag over financieele misdragingen van topmensen en daar onder, dit ondermijnt het vertrouwen van de mensen die het geld moeten verdienen en wat voor een zeer groot deel wordt opgeeist door de regering die er vervolgens dingen mee doet die de mensen absoluut niet willen zoals 5 miljard beschibaar stellen aan criminelen in Egypte bijvoorbeeld.

Het zou u nu toch wel duidelijk moeten zijn dat de mensen de EU in deze vorm, laat staan de vorm die de EU wil, absoluut NIET willen. Als u niet bereidt bent de wil van het volk uit te voeren is het beter dat u uw functie ter beschikking stelt voor iemand die daartoe wel bereidt is.

Mensen snappen niet dat door fout beleid, zoals de afspraken over de Hedwqigepolder, z.g. worden opgelost door die polder onder water te zetten. Dit soort beleid is aan mensen niet uit te leggen omdat het gewoon niet deugt!

Ook het ESM verdrag is door u op oneigenlijke wijze door de kamer gejast, de grondwet had met 2/3 meerderheid gewijzigd moeten worden, niet met 2/3 gepasseerd, dat was ongrondwettelijk!

En zo gaat het maar door tot er geen Nederland meer over is en we gedegradeerd zijn tot een wingewest van Brussel.

Alle werkers in Europa zijn niet in staat om de gigantisch schulden af te lossen die de ECB maakt we kunnen niet eens de rente daarop betalen.

Mijnheer Rutte wordt nou eens wakker en heb de moed in opstand te komen tegen de dictatuur van Brussel ga met de heer Cameron praten om jullie krachten te bundelen om ons te redden van de machtsgeile bestuurders in de EU.

Luister niet naar die malle Barosso die zegt dat de euro crisis voorbij is, die man is niet goed bij zijn  hoofd.

Als mr Nigel Farage goed gedocumenteerde kritiek heeft op Barosso zit hij maar een beetje schaapachtig te lachen maar weet niets zinnigs terug te zeggen.

Ik hoop dat u uw verantwoording durft te nemen ook al gaat die tegen de stroom in.

De EEG werkte goed maar wat erop volgde is een misbaksel!

 

Met vriendelijke groet Bob Fleumer

 

Geachte heer Rutte, ik heb u onlangs een open brief geschreven en heb daar na een paar weken antwoord op gehad, een volkomen nietszeggend antwoord dat in het geheel niet in ging op hetgeen ik u had geschreven.

Als u passief blijft toekijken en lachen om wat er in Nederland gebeurt verliest u elk vertrouwen wat de burger nog in u had.

Nederland verkruimeld onder onze handen omdat er geen leiding is die verantwoording neemt.

We lezen elke dag over financieele misdragingen van topmensen en daar onder, dit ondermijnt het vertrouwen van de mensen die het geld moeten verdienen en wat voor een zeer groot deel wordt opgeeist door de regering die er vervolgens dingen mee doet die de mensen absoluut niet willen zoals 5 miljard beschibaar stellen aan criminelen in Egypte bijvoorbeeld.

Het zou u nu toch wel duidelijk moeten zijn dat de mensen de EU in deze vorm, laat staan de vorm die de EU wil, absoluut NIET willen. Als u niet bereidt bent de wil van het volk uit te voeren is het beter dat u uw functie ter beschikking stelt voor iemand die daartoe wel bereidt is.

Mensen snappen niet dat door fout beleid, zoals de afspraken over de Hedwqigepolder, z.g. worden opgelost door die polder onder water te zetten. Dit soort beleid is aan mensen niet uit te leggen omdat het gewoon niet deugt!

Ook het ESM verdrag is door u op oneigenlijke wijze door de kamer gejast, de grondwet had met 2/3 meerderheid gewijzigd moeten worden, niet met 2/3 gepasseerd, dat was ongrondwettelijk!

En zo gaat het maar door tot er geen Nederland meer over is en we gedegradeerd zijn tot een wingewest van Brussel.

Alle werkers in Europa zijn niet in staat om de gigantisch schulden af te lossen die de ECB maakt we kunnen niet eens de rente daarop betalen.

Mijnheer Rutte wordt nou eens wakker en heb de moed in opstand te komen tegen de dictatuur van Brussel ga met de heer Cameron praten om jullie krachten te bundelen om ons te redden van de machtsgeile bestuurders in de EU.

Luister niet naar die malle Barosso die zegt dat de euro crisis voorbij is, die man is niet goed bij zijn  hoofd.

Als mr Nigel Farage goed gedocumenteerde kritiek heeft op Barosso zit hij maar een beetje schaapachtig te lachen maar weet niets zinnigs terug te zeggen.

Ik hoop dat u uw verantwoording durft te nemen ook al gaat die tegen de stroom in.

De EEG werkte goed maar wat erop volgde is een misbaksel!

 

Met vriendelijke groet Bob Fleumer

 

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!