Pakistan ontkent betrokkenheid bij onthoofding Indiase soldaat

Foto:

Túúrlijk.

Nee, nee, natuurlijk hebben ze er niets mee te maken!

India heeft de ‘onmenselijke behandeling’ van twee van haar soldaten, die vlakbij de bestandslijn met Pakistan zijn vermoord, scherp veroordeeld. Volgens Delhi zijn Pakistaanse troepen de grens over gestoken en hebben zij de moord op hun geweten, maar Islamabad ontkent dit.

Soms zijn overheden ook net kleine kinderen. India en Pakistan bakkeleien heel wat af, maken elkaar het leven onmogelijk, maar geven ‘de ander’ continu de schuld. Zie bijvoorbeeld ook dit verhaal:

 Het zou ‘Indiase propaganda’ zijn, bedoelt om de aandacht af te leiden van een incident dat twee dagen eerder heeft plaatsgevonden. Toen zouden Indiase soldaten een Pakistaanse militaire post hebben aangevallen, waarbij een Pakistaanse soldaat is omgekomen. In dit geval ontkent India weer dat haar soldaten de demarcatielijn zijn overgestoken. 

Doe eens volwassen worden jongens.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!