Pakistan ontkent betrokkenheid bij onthoofding Indiase soldaat

Foto:

Túúrlijk.

Nee, nee, natuurlijk hebben ze er niets mee te maken!

India heeft de ‘onmenselijke behandeling’ van twee van haar soldaten, die vlakbij de bestandslijn met Pakistan zijn vermoord, scherp veroordeeld. Volgens Delhi zijn Pakistaanse troepen de grens over gestoken en hebben zij de moord op hun geweten, maar Islamabad ontkent dit.

Soms zijn overheden ook net kleine kinderen. India en Pakistan bakkeleien heel wat af, maken elkaar het leven onmogelijk, maar geven ‘de ander’ continu de schuld. Zie bijvoorbeeld ook dit verhaal:

 Het zou ‘Indiase propaganda’ zijn, bedoelt om de aandacht af te leiden van een incident dat twee dagen eerder heeft plaatsgevonden. Toen zouden Indiase soldaten een Pakistaanse militaire post hebben aangevallen, waarbij een Pakistaanse soldaat is omgekomen. In dit geval ontkent India weer dat haar soldaten de demarcatielijn zijn overgestoken. 

Doe eens volwassen worden jongens.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!