Van massamigratie komt massaverkrachting

Rapport: In Amsterdamse allochtonenwijken wordt op grote schaal verkracht.

Vandaag brengt de gemeente Amsterdam een rapport uit over seksueel geweld in de hoofdstad. Daar over verschenen al berichten in de kranten. Het gaat om schokkende aantallen:

Dagelijks melden zich in Amsterdam twee slachtoffers van seksueel geweld, waarbij in één op de drie gevallen een vrouw is verkracht. Vooral in de Bijlmermeer en in Slotervaart zijn aanrandingen en misbruik aan de orde van de dag.

Verkrachting in Amsterdam is dus in de eerste plaats een allochtonenkwestie. Daarbij zullen hoogstwaarschijnlijk vrouwelijke allochtonen het grootste slachtoffer zijn en mannelijke allochtonen de grootste dader. In de Bijlmer wonen vooral zwarten. In Slotervaart gaat het eerder om moslims. Zullen de groepen etnisch uitgesplitst worden in het rapport? Wat betreft de slachtoffers hoeft daar geen twijfel over te zijn. Wat betreft de daders kun je daar ernstig over twijfelen. Er zijn natuurlijk altijd deftige redenen om op te voeren dat dit niet relevant zou zijn. 

Er wordt ons het een en ander verteld over de verhoudingen tussen verkrachting, aanranding, en leeftijdsgroepen, maar niet verder over etniciteit:

“Jaarlijks komen gemiddeld 681 incidenten van aanranding, verkrachting of misbruik bij de Amsterdamse politie terecht. Dat zijn er twee per dag en twee te veel”, zegt wethouder Eric van der Burg (Zorg). In ruim de helft van de gevallen (52 procent) gaat het om aanranding. In 34 procent van de gevallen betreft het verkrachting. De overige 14 procent betreft misbruik van kinderen. Ongeveer de helft van de slachtoffers van aanranding en verkrachting is jonger dan 20 jaar. De daders zijn bijna altijd ouder, vaak tussen de 20 en 34 jaar.

Mmm… de daders zijn dus jong, de slachtoffers zijn dus nog jonger, in de omgeving waar het voorkomt wonen vooral allochtonen, laat me eens raden….

Ook in het qua etniciteit vaak een stuk meer uitgesproken Amerika is men terughoudend als het over etniciteit en verkrachting gaat. Zo stond er in The New York Times een groot artikel over het enorme verkrachtingsprobleem in Noorwegen waarbij de verbaasde vraag werd gesteld hoe het toch kwam dat in een land met zoveel gelijkheid tussen de geslachten toch zoveel verkrachting voorkomt. Zo ga je dus, door het weglaten van de meest relevante gegevens volkomen verkeerde vragen stellen. Om te weten waar het om gaat moet je dus eerst weten dat bijna iedere verkrachter in Noorwegen een allochtoon is. 

Ook in Groot Brittannië is sprake van een tsunami van verkrachtingen. Door ‘muslim sex gangs.’ De slachtoffers zouden vaak blanke meisjes zijn. Maar voor dat soort feiten moet je dus even doorspitten naar de minder politiek correcte nieuwsbronnen.

Verkrachting als gevolg van immigratie: Dat is iets waarover we het in de oh zo keurige Nederlandse media maar liever niet hebben.

Like De Dagelijkse Standaard op Facebook en word lid van onze sprankelende, levendige community.

37 reacties
 1. Van massamigratie komt niet persé massaverkrachting.  Waarschijnlijk kan je gerust een ‘massa’ chinezen, boeddhisten of Maleisiërs binnenhalen. Bij bepaalde culturele groepen moet je de massa kleinhouden en uitspreiden zodat bepaalde culturele aspecten niet door ‘massa’ ondersteund en uitgeleefd kunnen worden.

  Als je een multicultureel experiment wilt doen moet je er ook van willen leren en daarna maatregelen durven nemen, ik bedoel ‘uitvoeren’.

 2. Beste peter Pan,

  Kan je a.j.b. stoppen met die spam voor je schreeuwerige website? 

  Alvast bedankt! 

 3. In Noorwegen en Engeland zijn de slachtoffers meestal autochtone meisjes en vrouwen, die zijn volgens de religieuze/culturele normen van de daders per definitie toch minderwaardig.

   

  Ik zou niet weten waarom dat hier in Nederland anders zou zijn, vrouwen met een hoofddoek worden door allochtoon straattuig toch ook niet uigesist voor hoer, autochtone vrouwen wel.

   

  Uiteraard heeft dat allemaal niets met de islam te maken, ook al zijn de daders opgegroeid en ingebed in de normen en waarden van die religie, aldus de PC-elite.

  Vandaar dat we die uitsplitsing naar etniciteit ook niet krijgen

   

   

 4. Hier lijkt me een schone taak weggelegd voor al die dames die er zo voor zijn, voor het ‘verrijken’ van de Nederlandse cultuur. En dito mannen natuurlijk, al zullen die mogelijk wat minder gretig aftrek vinden.

 5. @Caroline op 9 januari, 2013 – 12:18

  “Hier lijkt me een schone taak weggelegd voor al die dames”

   

  We kunnen natuurlijk beginnen met de dames van de Gemeenteraad  Amsterdam in de schijnwerpers te plaatsen, per slot van rekening worden ook zij betaald door de gemeenschap. Oh ja, waarvoor eigenlijk.

 6. Wordt het geen tijd voor een meldpunt  -lastig vallen/aanrandingen/verkrachtingen- kunnen de slachtoffers gelijk aangeven wat de vermoedelijke etniciteit was en waar het plaatsvond. Weten we ook gelijk waar het lastigvallen binnenkort kan omslaan naar de te verwachten vervolgstappen.

 7. Lang, heel lang geleden was er eens een Trouw-journalist. U weet wel, daar werk(t)en journalisten en die krant werd (wordt) gelezen door mensen die vinden dat je realistisch, zakelijk en evenwichtig moet berichten over criminaliteit.

   

  Een even berucht als briljant citaat uit die dagen (we spreken echt van decennia geleden): “Wie bezorgd is over criminaliteit, moet maar een ander ochtendblad lezen.” Het komt uit Vrij Nederland, niet uit Trouw, maar dat doet niet zoveel ter zake.

   

  De Trouw-journalist over wie ik het heb, werd in elkaar geslagen en beroofd in het metrostation Wibautstraat. In de daarop volgende dagen werd daarover in Trouw bericht. Het kwam ineens te dichtbij allemaal.

   

  O zeker, de nuance verdween niet meteen, en dat siert Trouw. Maar hun medewerker kon uitgebreid zijn verhaal kwijt. Uithuilen in de eigen kolommen. Een soort slachtofferspreekrecht avant la lettre.

   

  Deze keurige, synodaal-gereformeerde heer was dan ook behoorlijk van zijn stuk. Daar was an sich niet zoveel mis mee. Maar het echte slachtofferspreekrecht, en het terugdringen van politiek-correcte gelatenheid over criminaliteit lieten daarna nog heel lang op zich wachten, mede door toedoen van de media uit de Wibautstraat.

   

  U begrijpt, dit verhaal is me altijd bijgebleven. Ook vandaag moest ik er meteen weer aan denken. Verder suggereer ik niks wat hier niet staat en leg ik geen verbanden die er niet zijn. (De Trouw-broeder werd niet van achteren genomen of zo.)

   

   

   

 8. Dagelijks melden zich in Amsterdam twee slachtoffers van seksueel geweld, waarbij in één op de drie gevallen een vrouw is verkracht.Die andere 2 gevallen zijn dat dan schapen of zo?

 9. De europese volkeren zijn en worden gedomesticeerd en feiten die bedreigend zijn voor de doelstellingen van het establisment worden genegeerd, gebagataliseerd en gedemoniseerd. Dit gaat natuurlijk een keer finaal fout, maar dat schijnt de bedoeling ook te zijn.

 10. Ik heb er totaal geen moeite mee als bij iedere criminele daad of iedere verkrachting de etniciteit van de dader wordt vermeld. Zet ze maar in de spotlights! Tegenwoordig deinzen we er ook niet voor terug om overal waar overlast is camera’s te plaatsen, en daarom moet er in dit soort kwesties ook maar open kaart worden gespeeld. De daders voelen zich nu oppermachtig, en het interesseert ze geen mallemoer wat het met hun slachtoffers doet!

  Dit soort moslims zijn van het meest hypocriete en huichelachtige soort! O wee als je ‘de profeet’ beledigt, dan zijn de gevolgen voor jou! In werkelijkheid bedoelen ze daarmee dat ze dan een legale manier hebben om je in elkaar te trappen! Of ze echt door het vuur gaan voor ‘Mo’, dat waag ik te betwijfelen! Ze zijn alleen op rottigheid uit.

  Ooit zag ik eens een documentaire op de Belgische TV, en dat ging over (moslim-)jongens en meisjes en wat er wel of niet toegestaan was (volgens de richtlijnen van de islam). Daar werd gesteld dat jongens er totaal geen moeite mee hadden om ‘te experimenteren’ met een meisje, maar zo’n ‘gebruikt meisje’ zouden ze NOOIT als vrouw willen hebben! Nee, hún a.s. vrouwen moesten beslist nog maagd zijn! De huichelaars! Ze pakken doodleuk de maagdelijkheid van meisjes af, om ze vervolgens als oud vuil te dumpen!

   

  Ik walgde van deze documentaire, maar het heeft me wel laten zien wat er mis is met veel van deze jongeren! Zoals ik al schreef: hypocriet en huichelachtig!!

   

 11. Nu onze falende en door en door verrotte multikul overheid wegkijkt en het opneemt voor de meestal allochtone verkrachters en criminelen, rest de bevolking maar één ding.

  Stuur uw kinderen naar zelfverdedigingsporten en maak ze weerbaar!

  Helaas zullen kinderen van politiek correcte linkse ouders wel een ander verhaal horen: er is geen speciaal Marokkanen of islamprobleem. Arme kinderen. Weerloze prooien voor de toekomst!

   

 12. Uit onderzoek blijkt, dat de voedingsbodem voor seksueel misbruik de manier is waarop jongens en meisjes worden opgevoed. Jongens leren al vroeg dat ze meer zijn, dat ze de baas mogen spelen over hun zusjes, dat het ze wordt vergeven als ze hun vrouw mishandelen.  In Zuid-Afrika is de meerderheid van de vrouwen wel eens slachtoffer geweest van (groeps) verkrachting of aanranding. (Groeps) verkrachtingen zijn daar een onderdeel van de cultuur geworden. Berucht is ook Oost-Congo waar nu een guerilla oorlog woedt.

  Landen met machoculturen zijn o.a.  (Zuid)Afrika, Midden-Oosten en India .In India en ook in Spanje worden vrouwen veel door hun echtgenoot mishandeld.

  In Nederland scoren Afrikanen en Antillianen  hoog wat betreft verkrachtingen, Marokkanen en Surinamers worden meer verdacht van aanrandingen, hoewel ook daar het aantal verkrachtingen aanzienlijk hoger ligt dan bij autochtone Nederlanders.

  In die landen is er dikwijls ook nog een schaamtecultuur (o.a. in Suriname) waardoor incest dikwijls niet aangegeven wordt.

 13. De nederlandse staat en voornamelijk de linkse partijen moeten worden aangeklacht wegens verkrachting van ons land.

 14. Een Zuid-Afrikaanse arts heeft een anti-verkrachtingscondoom ontwikkeld, waarbij aan de binnenkant van het rubbertje weerhaken zijn aangebracht. Het kan alleen verwijderd worden in een ziekenhuis. Of het gebruikt wordt, is niet bekend. In Zuid-Afrika vinden procentueel de meeste verkrachtingen plaats, rape capital, meer dan 50.000 slachtoffers worden er jaarlijks gemeld en waarschijnlijk ligt het echte aantal aanzienlijk hoger (factor 25)  10% van de mannen heeft wel eens met een groepsverkrachting meegedaan en 25% heeft toegegeven wel eens een vrouw verkracht te hebben. Bekend is ook dat lesbiennes dikwijls het slachtoffer zijn in dat land van groepsverkrachtingen om te corrigeren.

  Blanke boeren in dat land worden vermoord door bendes waarbij de vrouwen urenlang gemarteld en verkracht worden en daarna vermoord. Hierbij vinden ernstige seksuele verminkingen plaats.

   

 15. Massaimmigratie en massaverkrachting zijn voor moslims gewoon een onderdeel van de jihad, om ons, in dit geval om Westerse vrouwen eronder te krijgen.

  Het is één van de taktieken om ons schrik aan te jagen en te verzwakken.

  Het zijn overal beproefde fascistische methoden om hun totalitaire ideologie er doorheen te drukken.

  De autochtonen zijn naief en boterzacht en progressief, dus dat gaat wel lukken.

  Wetenschappers liegen erop los richting de door de roverheid gewenste uitkomsten, daar worden ze voor betaald tenslotte, de droom mag niet verstoord worden, de comfortzone niet verlaten, het moet wel gezellig blijven, natuurlijk.

   

 16. In onze [multicul!]wijk in Oss zijn metersgrote plaquettes opgehangen op de hoekhuizen waarop staat te lezen dat de wijk ontzettend verrijkt is door de multicul!!!!Hoe laag kun je zinken?Betaald en geplaatst door wonongcorporatie en gemeente!Je kunt je hier ook inschrijven voor een ander huis;leegkomende woningen die,met foto,in de krant worden geplaatst,waarna je kunt vragen om daarvoor in aanmerking te komen.Er zijn echter ook[veelal mooie]huizen waar je je niet voor in kunt schrijven:die komen nooit in de krant,maar worden onderhands toegewezen aan….?U raadt het al:multiculverrijkende bewoners!Ik voel me zwaar ontheemd in mijn eigen land!

 17. In de islamiseringsstrijd hebben verkrachtingen altij een grote rol gespeeld en nog.

  Zo worden bv koptische vrouwen vaak ontvoerd, verkracht en gedwongen bekeerd, zo wordt het aantal baarmoeders dat moslim babies produceert vergroot.

  Ook worden onbedekte vrouwen zo gestraft voor het dragen van niet islamitische kleding, wat bijdraagt aan de onderwerping van de totale maatschappij en het stichten van eigen moslim wijken waar alvast de sharia geldt.

  Het zaait angst in de harten van de ongelovigen, geheel naar koranistisch bevel.

  Ook hier gaat de straatterroristen en de imams hand in hand.

 18. Als je geboren ben in het koninkrijk der Nederlanden ben je dan een Allochtoon

  (zie Surinamer voor 76 en antilianen)

 19. @JohnJohn

   

  Alleen jij benoemen we tot allochtoon John, maar dat komt omdat Nederlanders niet slechts racisten zijn maar ook nog eens discrimineren/onderscheid maken per persoon.

   

   

   

   

 20. Ik ben net Willem Alexander ook een allochtoon.

  Wat je punt verder tav van mijn vorige reactie ook mag zijn.

  :)

 21. ik denk te weten dat zelfs wanneer dochters van NL poltitci door genoemde groepen verkracht zouden worden, die poltici toch hun mond zouden blijven houden, om binnen hun peergroep aanvaard te blijven en vooral niet op de populistische hoop geveegd te worden.

  Lafheid in gedrag, veraad aan het eigene, we zien het al decennia

 22. sprx (14:36) “straatterroristen en de imams [gaan] hand in hand”

  Precies. En op hun beurt gaan ze hand in hand met de overheid. Waarom? Omat de overheid bang is voor deze barbaren, maar niet voor de gezagsgetrouwe burger.

  Onderwijl in Engeland: “Not just White girls, [Pakistani Muslim] men sexually target Hindu and Sikh girls as well … A day after UKs’ former home secretary Jack Straw blamed some Pakistani Muslim men for targeting “vulnerable” White girls sexually, UK’s Hindu and Sikh organizations also publicly accused Muslim groups of the same offence. … Inderjit Singh, a director at the Network of Sikh Organizations: “This phenomenon has been there because a minority of Islamic extremists [lees: Muslims] view all ‘non believers’ as legitimate targets.”

 23. Het grappige is dat het laffe wegkijkende bestuur die misdaad en verkrachtingen faciliteert (anders kan ik het niet noemen) een ongekende vlucht van Nederlanders zullen veroorzaken en straks zitten zij opgescheept met de tokki’s, hooligans en cultuurverrijkers, want iedere fatsoenlijke Nederlander is ofwel onthoofd of anderszins kalt gesteltet of gevlucht. Tja, dan kunnen de Pruttes en de Sam Sams samen delers hun lol wel op. Dan zakt ons land in het moeras weg en zullen de Pruttes uiteindelijk hangen aan een hijskraan. Zoals in Iran begin jaren’80. Grappig he? Nee, niet grappig. Het is de realiteit die dag voor dag meer zichtbaar wordt.

  Ik maak mij heel veel zorgen om mijn zoon van 15. Ik hoop dat hij gaat emigreren voordat de pleuris uitbreekt, er toestanden zijn zoals indertijd in Kossovo dat en onze steden branden als de hel.

 24. De huidige regerende elite in west- en noord Europa zal het nooit toegeven dat ze een gevaarlijk spelletje met onze toekomst speelt. De mooie droom van multicultureel en multi etniciteit valt langzaam aan diggelen. Men is nog steeds bereid het eigen volk te knechten en op te offeren ten bate van een Europa met kleur. De wrede realiteit heeft uitgewezen dat iemand die uit de jungle of de woestijn komt, brengt de jungle en de woestijn als bagage mee. Verkrachting hoort bij de jungle en de woestijn. Bavianen zijn geen species die bekend staan om hun goede manieren en wellevendheid. Onze elite is bang, er valt voor haar veel te verliezen; vooral leuke directeurenbaantjes bij de COA, Forum ‘ Nederland beked kleur’  (en geur) en dergelijke instituten. De beste manier met veranderende situaties om te gaan, is de situatie zo lang mogelijk negeren. Tijd winnen. De situatie zal echter veranderen op het moment dat WIJ er een einde aan zouden maken. Ieder volk moet voor eigen vrijheid en eigen identiteit vechten. De elite zal het niet voor ons doen. Zij is nu bezig met het uitpluizen hoeveel geld kon ze in 40 jaar bij elkaar scharrelen en wanneer zal de tijd aanbreken om naar de banken van Zurich te vliegen.        

 25. De regerende élite -om het woord ‘élite’ maar over te nemen- is door de jaren heen niet dezelfde en de meeste personen die nu regerings- of andere bestuurlijke verantwoordelijkheid dragen, hebben geen deel gehad aan de besluitvorming die -vooral door het mogelijk maken van gezinshereniging- tot zo’n grote instroom van bepaalde categorieen buitenlanders heeft geleid, die allerminst een verrijking bleken te zijn. Dat ze geen verrijking zouden zijn en dat we er vooral problemen mee zouden krijgen was te voorzien en er werd al lang geleden voor gewaarschuwd, maar op één of andere wijze gebeurde het allemaal alsof het een natuurverschijnsel was waar niemand wat aan kon doen. En in elk geval heeft die immigratie nu plaatsgevonden en is er nu niets meer aan te doen dat we met die groepen zitten. We kunnen er slechts het beste van proberen te maken. In andere West-Europese landen zijn door immigratie soortgelijke problemen ontstaan, dus in elk geval hebben de Nederlandse “boven ons gestelden” het niet uitzonderlijk slecht gedaan. Hooguit kun je zeggen dat door de relatief bovengemiddelde generositeit van ons uitkeringsstelsel (in vergelijking met uitkeringsstelsels in onze buurlanden) de instroom hier nóg ietsje groter is geweest. Maar ja, dat uitkeringsstelsel een beetje afbouwen, zodat wij voor immigranten onaantrekkelijker zouden worden dan buurlanden, daar waren veel kiezers natuurlijk niet vóór. De dames en heren politici van tegenwoordig wassen dus allemaal hun handen in onschuld. Niemand kon er wat aan doen. ‘t Is gegaan zoals het is gegaan, en of we het spijtig vinden of niet, we zullen er mee moeten leven.

  Verder zijn er onder de politici nog steeds wel enkelen die het helemaal niet spijtig vinden en in weerwil van de evidentie menen te kunnen volhouden dat de immigratie van de laatste decennia, zo niet reeds nu, dan toch zeker op de langere termijn zegenrijk voor ons land zal zijn. We hadden geen Gouden eeuw zonder immigratie gehad, hoor je wel eens zeggen, in TV-series van Goedkoop, of in een populair werkje van Geert Mak, met de suggestie dat we dankzij Marokkanen en Antillianen onze kansen op een toekomstige nieuwe Gouden Eeuw verhogen. Mensen die zulke dingen geloven menen dus dat er welbeschouwd helemaal niets fout is gegaan, zodat er ook geen schuldvraag kan zijn. De mensen die menen dat er door de immigratie wél iets fout is gegaan en daarvan de schuld aan de politiek geven zijn in hun ogen dan eigenlijk foute mensen; foute mensen met wier onderbuikgevoelens gevaarlijke popullisten hun voordeel doen.

  Die foute mensen, op hun beurt, zijn wel verschrikkelijk kwaad, en het feit dat ze vanwege hun kwaadheid voor foute mensen worden uitgemaakt maakt die kwaadheid niet minder. Ra ra, hoe kan het toch dat zo’n populist als Wilders zo veel stemmen krijgt?

  Als die Marokkanen nou maar genoeg blijven aanranden en verkrachten en dus ook zo nu en dan eens leuke dochtertjes van plusminus 13 jaar van linksige intellectuelen en -politici te grazen nemen ….je wenst het natuurlijk niemand toe, zeker die arme kinderen niet, maar misschien zou er dan uiteindelijk een kentering komen in het linksige denken over dit vraagstuk. Die linksige lieden zullen er in hun eigen kring natuurlijk meteen wel fijntjes aan herinnerd worden

  a) dat ook blanke autochtonen wel eens aanranden en verkrachten

  b) dat de meeste Marokkanen keurig zijn

  c) dat we niet mogen generaliseren en stigmatiseren

  d) dat het heus niets met de islam te maken heeft

  enz. enz, kortom allemaal reuze plausibele argumenten, maar hoe komen die aan bij iemand van wie zojuist zijn jonge dochter door een groepje Marokkanen te grazen is genomen?

   

   

 26. was vanmorgen ook thema bij lijn1 radio, http://www.radio1.nl/terugluisteren/tijd?terugluisteren_dag=2013-01-10&terugluisteren_hour=10 vanaf min 30.

  De presenatrice was in gesprek  met stadswijkwethouder jesse bos over haar eigen steevaste ervaring dat het altijd marokkanen en surinamers waren die ze van haar lijf moest houden. De wethouder snapte ‘dat beeld’, kreeg ze ook steeds weer ‘van haar kinderen te horen;. maar ze meende dat de oplossing lag in het weerbaarder maken van de slachtoffers (!), het gesprek aan gaan met de betreffende groepen, en natuurlijk, daarop aangesproken,  het ‘hard optreden’ en ‘straffen’

   

  Maar de politie is helemaal niet toegerust op marokkaanse toestanden: niet qua bezetting, niet qua houding, niet qua geweldsgebruik.

   

  Maar amsterdam kan lekker blijven wegkijken.

  De gedachte aan de discussie van kleding van vrouwen op racefieten komt weer terug, met dit onderscheid dat dit alleen in a’dam al twee keer per dag ernstige problemen  geeft

 27. “Verkrachting als gevolg van immigratie”. “Zullen de groepen etnisch   uitgesplitst  worden  in het rapport”?

   

  De overheid zou zelfs  het woord allochtoon  moeten  verwijderen.  De Morgen heeft het al afgeschafd vanwege de “stigmatiserende en uitsluitende werking ervan”. 

   

   

  Dus, hoezo “Van massamigratie  komt massaverkrachting”.

  Allen onder een  linkse noemer, het zijn  Nederlandse verkrachters.

   

   

 28. @Peter Klein,

  De wethouder snapte “dat beeld”en ze kreeg het ook steeds weer van haar kinderen te horen. Dus het is alleen maar een beeld en wat kinderen vertellen is op een kinderlijke blik gebaseerd of berust op kinderlijke overdrijving? Merkwaardige snuiter, die Jesse Bos, of misschien juist niet merkwaardig, want misschien is het wel door de beheersing van dit soort taalgebruik en deze ontwijkreflexen dat men het in Amsterdam tot wijkwethouder kan brengen. Ben benieuwd hoe oud de kinderen van Jesse Bos zijn. En wat zouden die dan vinden van de oplossingen die hun vader voor zich ziet?

  “Weerbaarder maken van de slachtoffers”, dat las ik ook in Het Parool. Een meisje van 13 weerbaar maken tegen een groep 17 jarige Marokkanen, van wie sommigen eventueel ook met een mes. Ben benieuwd wat voor soort weerbaarheidscursus men zich daarbij voorstelt.

  “Het gesprek aangaan met de betreffende groepen.” Gesprek aangaan! Dat zal helpen! Daar zullen ze van opknappen. Interessant wat men zich bij zo’n gesprek voorstelt.

  Met de ouders het gesprek aangaan wordt ook wel eens geopperd. Die zijn natuurlijk ook geweldig aanspreekbaar. Kopje thee erbij. “Thuis is mijn Achmed altijd een reuze lieve jongen.” Van diezelfde ouders heeft Achmed vermoedelijk wel eens gehoord of begrepen dat meisjes zonder hoofddoeken eigenlijk hoeren zijn, dus dat het niet zo erg is als je je aan hen vergrijpt. En met een gesprek zou je die mensen het verkeerde van hun ingewortelde opvattingen kunnen doen inzien?

  Hard optreden en straffen? Als het op meer uitdraait dan een paar maanden de bak in zijn ze al érg streng geweest. En dat vinden ze stoer, lekker in de bak gezeten hebben, statusverhogend, en eenmaal uit de bak gaan ze weer lekker verder.

  Stompzinnigheid troef. Nog steeds. Moedeloos makend.

 29. @kees rudolf,

   

  helemaal met je eens.maar het is nog erger!
  Stel je voor, dat jíj die interviewer bent, en dat je, heel voorzichtig en dus na lang nadenken zeker weet, dat jouw ervaring is, dat het altijd hetzelfde volk is dat je zo behandelt. En dan krijg je te horen, dat je ‘een beeld’ hebt..

   

  Van de pot gerukt. Uiterste politieke correctheid daar, in amsterdam. Zoals ellian schreef:  het slachtoffer wordt daar aangevallen, de aanvaller verdedigd

Reacties zijn niet (meer) mogelijk.