Van massamigratie komt massaverkrachting

Foto:

Rapport: In Amsterdamse allochtonenwijken wordt op grote schaal verkracht.

Vandaag brengt de gemeente Amsterdam een rapport uit over seksueel geweld in de hoofdstad. Daar over verschenen al berichten in de kranten. Het gaat om schokkende aantallen:

Dagelijks melden zich in Amsterdam twee slachtoffers van seksueel geweld, waarbij in één op de drie gevallen een vrouw is verkracht. Vooral in de Bijlmermeer en in Slotervaart zijn aanrandingen en misbruik aan de orde van de dag.

Verkrachting in Amsterdam is dus in de eerste plaats een allochtonenkwestie. Daarbij zullen hoogstwaarschijnlijk vrouwelijke allochtonen het grootste slachtoffer zijn en mannelijke allochtonen de grootste dader. In de Bijlmer wonen vooral zwarten. In Slotervaart gaat het eerder om moslims. Zullen de groepen etnisch uitgesplitst worden in het rapport? Wat betreft de slachtoffers hoeft daar geen twijfel over te zijn. Wat betreft de daders kun je daar ernstig over twijfelen. Er zijn natuurlijk altijd deftige redenen om op te voeren dat dit niet relevant zou zijn. 

Er wordt ons het een en ander verteld over de verhoudingen tussen verkrachting, aanranding, en leeftijdsgroepen, maar niet verder over etniciteit:

“Jaarlijks komen gemiddeld 681 incidenten van aanranding, verkrachting of misbruik bij de Amsterdamse politie terecht. Dat zijn er twee per dag en twee te veel”, zegt wethouder Eric van der Burg (Zorg). In ruim de helft van de gevallen (52 procent) gaat het om aanranding. In 34 procent van de gevallen betreft het verkrachting. De overige 14 procent betreft misbruik van kinderen. Ongeveer de helft van de slachtoffers van aanranding en verkrachting is jonger dan 20 jaar. De daders zijn bijna altijd ouder, vaak tussen de 20 en 34 jaar.

Mmm… de daders zijn dus jong, de slachtoffers zijn dus nog jonger, in de omgeving waar het voorkomt wonen vooral allochtonen, laat me eens raden….

Ook in het qua etniciteit vaak een stuk meer uitgesproken Amerika is men terughoudend als het over etniciteit en verkrachting gaat. Zo stond er in The New York Times een groot artikel over het enorme verkrachtingsprobleem in Noorwegen waarbij de verbaasde vraag werd gesteld hoe het toch kwam dat in een land met zoveel gelijkheid tussen de geslachten toch zoveel verkrachting voorkomt. Zo ga je dus, door het weglaten van de meest relevante gegevens volkomen verkeerde vragen stellen. Om te weten waar het om gaat moet je dus eerst weten dat bijna iedere verkrachter in Noorwegen een allochtoon is. 

Ook in Groot Brittannië is sprake van een tsunami van verkrachtingen. Door ‘muslim sex gangs.’ De slachtoffers zouden vaak blanke meisjes zijn. Maar voor dat soort feiten moet je dus even doorspitten naar de minder politiek correcte nieuwsbronnen.

Verkrachting als gevolg van immigratie: Dat is iets waarover we het in de oh zo keurige Nederlandse media maar liever niet hebben.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!