Zomaar een bericht uit het Reformatorisch Dagblad:

Zomaar een bericht uit het Reformatorisch Dagblad:

“Gebouw kopten verwoest door moslimbetogers

CAÏRO – Een gebouw dat eigendom was van de Koptisch-Orthodoxe Kerk is gisteren in Caïro door moslimbetogers met de grond gelijk gemaakt.

 

Dat meldde Chritian Solidarity Worldwide (CSW), een organisatie die opkomt voor vervolgde christenen.

CSW citeert Egyptische media, die stellen dat 5000 islamitische extremisten, gewapend met onder meer hamers en bijlen, op het gebouw insloegen.

Het gebouw was eigendom van een koptische organisatie die verbonden was aan de Mar-Girgiskerk in Caïro. Twee maanden geleden was een verbouwing van het pand begonnen, volgens moslims met het doel het pand om te bouwen tot kerk.

De Egyptische politie en veiligheidsdiensten arriveerden pas ter plekke toen het gebouw al volledig verwoest was.”

 

En wij die islamieten hier in het westen maar ongehinderd moskeeën laten bouwen.

En dan heb ik het nog niet eens over die 100 duizend christenen die jaarlijks in dit soort landen vermoord worden. Het negeren van dit soort feiten, en dit soort landen een cadeautje geven van 5 miljard euro kan ik niet meer onnozel noemen. Het is gewoon boosaardig! Minachting van de eigencultuur, en daar niet voor op komen.

De Palatijnse gebieden bestaan bij de gratie van het geld wat ze van de EU krijgen. Dit bovenop het geld wat de EU nu van plan is aan Egypte te geven maakt het voor mij heel duidelijk:

De EU is een door en door verrotte organisatie!

Like De Dagelijkse Standaard op Facebook en word lid van onze sprankelende, levendige community.

2 reacties
  1. Heel goed dat het Reformatorisch Dagblad dit bericht brengt. Zo iets moet veel vaker en ook in andere kranten staan. Misschien gaan dan voldoende mensen inzien, dat de islam kwaadaardig is en bestreden moet worden. Nu zien we onder onze ogen de afbraak van onze samenleving.

  2. Vroeger, in de tijd van de Kruistochten, had je nog echte Christenen die hun kruis opnamen naar het Midden Oosten om hun Christelijke broeders te bevrijden van de Moslimterreur die er ook toen al heerste in de Levant.

Reacties zijn niet (meer) mogelijk.