Klik hier als u meer wilt lezen over ons privacybeleid en gebruik van cookies.

(Niet meer tonen)

Herbert Kuiling (PvdA / HVO Querido) wil DDS kapot maken

Geplaatst door Redactie Dagelijkse Standaard op 27 februari, 2013 - 15:14

In de baas zijn tijd probeert Herbert Kuiling DDS kapot te maken. Zijn modus operandi? Tegen adverteerders roepen dat DDS een 'racistische website' is.

Kuiling is er blijkbaar beretrots op dat hij voor HVO-Querido werkt. Vandaar dat hij dat hij de website van zijn werkgever prominent vermeldt in zijn Twitter-bio:

Herbert Kuiling

Promotor van linkse hobbys | Doet iets in de ICT | PvdA-lid | dol op nutteloze feiten | werkt bij http://www.hvoquerido.nl | Amsterdam

Dat zou geen enkel probleem zijn als Kuiling zijn Twitter-account niet gebruikte (lees: misbruikte) om nota bene tijdens kantooruren individuen en websites te belasteren.

Sinds enkele dagen roept hij adverteerders van De Dagelijkse Standaard te pas en te onpas op om ons de rug toe te keren. Hij belastert ons en onze columnisten (specifiek Joost Niemoller) door DDS 'racistisch' te noemen en opmerkingen te maken over Joost in de trend van: "Zou Joost Niemöller ook met tweelingen experimenteren?"

Kuiling pretendeert dat zijn haat ten opzichte van DDS getriggerd is door recente columns van Joost, maar wij weten wel beter. Hij zit ons achter de broek omdat we hem een keer hebben durven aanpakken. En dat mag niet. Daarom belastert hij ons en onze columnisten nu en valt hij onze adverteerders lastig.

We bevinden ons wat dat betreft overigens in goed gezelschap. Herbert heeft er namelijk een handje van alles en iedereen af te schrijven als 'extreemrechts' of 'PVV' - maar in zijn ogen is dat natuurlijk hetzelfde. Zelfs het SP-Kamerlid (!) Paul Ulenbelt en 'the-artist-formerly-know-as-Prince' moesten eraan geloven. De boycot-oproep is daarbij Herberts favoriete wapen. De 'killer' waar hij in onderstaande tweet naar verwijst is trouwens de Noorse massamoordenaar Anders Breivik, met wie Prince blijkbaar, volgens Kuiling, een nauwe verwantschap voelt:

Zielig natuurlijk. Maar ook een beetje raar dat HVO-Querido hem dit allemaal in werktijd laat doen. Vindt zijn baas het normaal dat iemand die zich publiekelijk en opzichtig lieert met zijn werkgever sociale media gebruikt om anderen te belasteren? En dat nog onder werktijd ook? Of staat Querido soms achter Herberts spamcampagnes?

En wat vindt de gemeente Amsterdam, de belangrijkste financier van HVO Querido, eigenlijk van het feit dat Herbert onze belastingcenten vooral gebruikt om onder werktijd lastercampagnes te voeren op Twitter? We stellen die vraag ook meteen maar aan zorgkantoor Agis, de andere grote financier van HVO Querido. Is het prima oké dat centen die bedoeld zijn voor de zorg voor dak- en thuislozen, verslaafden en mensen met psychiatische problemen worden besteed aan het organiseren van online smaadcampagnes?

Wij zijn benieuwd naar hun antwoorden.

UPDATE

Herbert doet zijn beklag. 

Ja, ja. Iets met "world's smallest violin", Herbert. 

Reacties

Gielah op 27 februari, 2013 - 15:29

Olijk kijkende Herbertje.

Ja... ik ben dat manneke inderdaad ook al eens op Twitter tegengekomen..... en heb daar ook gelezen hoe mensen, die ik wél respecteer.... hem als een onverbeterlijke lulhannes en leugenaar wegzetten.

Hij schijnt te denken dat de PVV iets verwerpelijk is.... de verdwaasde.

Geen enkele goede Nederlander zal hem dan ook maar één seconde serieus nemen, dus daarover geen zorg.

Hij zal slechts andere minkukels in hun domoren-mentaliteit stijven.... en daar is tóch niets aan verloren.

Leo KarelJan op 27 februari, 2013 - 15:32

Typisch Partij van de Allahaanbidders

Weer zo'n links "Gutmensch". Om kotsmisselijk van te worden. Als hij meer over racisme wil weten: kijk eens rond bij de voor de Partij van de Allahaanbidders zo fijne islamitische wereld. Zie hoe populair "Mein Kampf" is in tal van islamitische landen en zie de angstaanjagende jodenhaat alom in de islamitische wereld.

Maar ja, wat valt er te verwachten van zo'n linkse betweter: verstand hebben ze niet!

Jansma op 27 februari, 2013 - 15:35

Wie?!

Het spijt mij, maar who the hell is Herbert Kuiling?

Waarom aandacht besteden aan dat socialistisch/ fascistisch zwijn?

witwas op 27 februari, 2013 - 15:36

Brrrrrrr

Als het oorlog wordt blijf ik bij Herbert uit de buurt. En als het geen oorlog wordt ook trouwens. How low can you go.

Kees E op 27 februari, 2013 - 15:36

misbruik van belastinggeld moet worden bestraft

Mooi klusje om een advocaat op te zetten.

Dat zal hem dan leren - zijn werkgever kan beginnen met hem te schorsen en de ontslagprocedure in werking te stellen.

Hatseflats - weer een bezuinging !

Cathja op 27 februari, 2013 - 15:36

Misschien is het verstandig

Misschien is het verstandig dat deze man zélf eens aan een psychiatrisch onderzoek wordt onderworpen!

Frank op 27 februari, 2013 - 15:43

En wat is Joshua trouwens een

En wat is Joshua trouwens een baken in de storm. Terecht wees hij er op dat er in de column van Joost niets strafbaars staat, en dat hij haar dus gepubliceerd heeft, ongeacht of hij het met de inhoud ervan eens is of niet.

Overigens tekenend voor de bodemloze domheid van deze staatsruifvreter: Joost zegt of zelfs suggereert niet dat bepaalde rassen inferieur zijn, maar vraagt zich enkel af of bepaalde gedragingen en eigenschappen, die onder bepaalde bevolkingsgroepen vaker lijken voor te komen dan anderen, genetisch zijn bepaald.

Zoals wel te verwachten viel is er geen beschaafd antwoord op die vraag gekomen, maar alleen maar een hoop geblaat, waaronder het juweel dat geen enkele geneticus hier nog aan gelooft (haalt je de koekoek want als die dat wel doet, dan is hij brodeloos en kan hij bijv. als antiquair gaan werken), zonder enige onderbouwing.

gvi1966 op 27 februari, 2013 - 15:44

Infowars

Hier moet niet te licht over heen gestapt worden. Er waren een paar weken geleden berichten op het internet dat overheden mensen in dienst nemen om draadjes op een voor hen voordelige manier te beïnvloeden. Dus het is weldegelijk mogelijk dat meneer Herbert Kuiling betaald wordt voor zijn activiteiten op internet. Wat ik dan weer wel leuk vind is dat de genoemde bedrijven Agis en Querido in verband gebracht hiermee worden. De mogelijkheid bestaat (let op ik zeg dus niet dat het zo is) dat de directies van beide bedrijven op de hoogte zijn van zijn activiteiten en het van harte ondersteunen! Als er nog enige sprake is van marktwerking dan is het niet handig om alle consumenten die door de linkse kerk weggezet worden als fascistisch ongedierte van zich te vervreemden!

CDlogo op 27 februari, 2013 - 15:45

Twitter-bio Kuiling

Hmmm.....als je zijn twitter-bio bekijkt zou je toch eerder verwachten dat hij klant is bij HVO-Querido in plaats van werknemer, die kerel lijkt mij het ultieme voorbeeld van iemand die compleet van het padje af is door er een ziekelijke obsessie er op na te houden..

Ik vraag me zelfs af als je hem aan zou willen klagen wegens laster of hij niet ontoerekenings vatbaar wordt verklaart.

Karina op 27 februari, 2013 - 15:46

Ik ....een racist??

Waarom ben ik een racist? Omdat ik geen Jodenhater ben?

gvi1966 op 27 februari, 2013 - 15:48

Nobody

En nog iets. Mensen als Herbert Kuiling zijn kanonnenvoer, de infantrie van de linkse elite. Kuiling wordt gebruikt en de kans is groot dat hij dat niet eens beseft.

beppie op 27 februari, 2013 - 15:51

@johnjohn Weet jij dan wat er

@johnjohn Weet jij dan wat er zich allemaal achter de schermen afspeelt m.n. naar de adverteerders toe. Welke reacties DDS daarop heeft gekregen. Adverteerders die afhaken misschien? En zonder adverteerders geen site. Dat is letterlijk kapot maken en heeft niks met slachtofferrol te maken.

Als je eens kijkt wat Herbert Kuiling doet- Hij geeft 20 uur p/w pc les aan kansloze jongeren-daklozen en psychisch minder bedeelde. Ws heeft hij teveel vrije tijd om te twitteren en te mailen. Verder denk ik dat hij last heeft van een Stockholm syndroom. Hij vereenzelvigd zich met zijn leerlingen. Zoals ook de PvdA zich vereenzelvigd met zijn achterban.  

Cresto op 27 februari, 2013 - 15:53

FNaakter ?

Ik heb zo'n donkerbruin (excusez le mot) vermoeden dat die Herbert Kuiling iets van doen heeft met ene Peter Breedveld en zijn Marokkaanse lief.

rien op 27 februari, 2013 - 15:54

@beppie. JohnJohn is zo te

@beppie. JohnJohn is zo te zien naar de kapper en heeft zijn bijdragen hier meegenomen.

shrimpocat op 27 februari, 2013 - 15:59

Adverteerders?

Ik moet hier de eerste advertentie nog tegenkomen.

rien op 27 februari, 2013 - 16:09

Je ziet wel weer van welke

Je ziet wel weer van welke ''fijne'' tolerante partij deze bloedhond afkomstig is. Dit zijn nou de figuren die staan te juichen (uiteraard als niemand kijkt) als bv Wilders vermoord zou worden. Liefst ook nog door een tweede Mohammed B. Als kers op de taart.

François op 27 februari, 2013 - 16:16

Loslopende gek?

Iemand die de PVV een 'moordenaarsbende' noemt heeft ze natuurlijk niet allemaal op een rijtje. Maar met die ongezonde anti Prince/PVV oproep wekt de behoorlijk linke HVO Querido-man de indruk eerder 'cliënt' van HVO-Querido te zijn dan medewerker.

Het is daarom maar moeilijk voor te stellen dat een zichzelf serieus nemende organisatie---zoals zorgkantoor Agis, maar naar ik aanneem ook HVO Querido, wiens reputatie behoorlijk geschaad wordt met die haat-tweets---geassocieerd willen worden met zo'n losse flodder als die PvdA'er Kuiling. Zeker nu die zijn haatgebied lustig aan het uitbreiden is. Heel enge man.

JC op 27 februari, 2013 - 16:18

Gniepige praktijken

Zijn deze gniepige praktijken van Herbert Kuiling representatief voor de pvda?

A3aan op 27 februari, 2013 - 16:19

Als...

we nu eens even elke dag een stuk of 5000 mails naar die werkgever sturen....

of ze soms de verslaafden aan de verkeerde kant van de tafel hebben zitten ....

CDlogo op 27 februari, 2013 - 16:21

@ rien op 27 februari, 2013 - 15:54

Gezien zijn antisemitische uitlatingingen en zijn provocerende ongefundeerde gebral vind ik dat DDS nog lang gewacht heeft met Johnjohn te knippen en scheren ;-)

rien op 27 februari, 2013 - 16:24

@CDlogo. Inderdaad. Heb

@CDlogo. Inderdaad. Heb altijd het idee gehad dat we meer met een MoMo te maken hadden. En dan ook nog zeggen dat ''wij'' de slachtofferkaart trekken. Als er 1 groep is die daar meesters in zijn, zijn het de MoMo's wel;)

JC op 27 februari, 2013 - 16:27

Gniepig = geniepig (even foutje rechtzetten)

Geniepig = gluiperig = vals en kwaadaardig = huichelachtig.

erriebl op 27 februari, 2013 - 16:31

Normaal gesproken gaat dit

Normaal gesproken gaat dit soort discussies langs me heen, maar ik had nog niet meegekregen wat dat kansloze figuur allemaal had neergeplempt over Prince. Bij mij mag je alle onzin verkopen die je wilt, maar van Prince blijf je met je poten af. Dus DDS 'ers: doe alsjeblieft je ding en brandt dit figuur mede namens mij tot op de grond af!!!

DonBasco op 27 februari, 2013 - 16:31

Aardappelen

Ik denk niet dat @HerbertKuiling aardappelen kan komen halen bij mijn twittervriendin @prikkeldraadje ;)

N.B.

Boodschap voor ingewijde.

janneman77 op 27 februari, 2013 - 16:32

shrimpocat scroll helemaal

shrimpocat scroll helemaal naar boven zie vak sponsors

D. G. Neree op 27 februari, 2013 - 16:32

@Frank: "als die dat wel

@Frank: "als die dat wel doet, dan is hij brodeloos en kan hij bijv. als antiquair gaan werken"

Inderdaad een lot dat je je ergste vijanden nog niet toewenst :p

Happel op 27 februari, 2013 - 16:36

Nou ja, toch.

Who the hell is ''Herbert Kuiling'' ?

janneman77 op 27 februari, 2013 - 16:38

wat deze mijnheer doet heet

wat deze mijnheer doet heet dat niet gewoon smaad? http://blog.odina.nl/2011/03/19/smaad-of-laster-en-de-strafmaat/

is er een jurist in de zaal?

gvi1966 op 27 februari, 2013 - 16:39

Flapdrol

Die update maakte wel erg veel indruk op mij. Als Kuiling vanavond niet mag aanschuiven bij DWDD, Nieuwsuur en P&W dan weet ik het echt niet meer hoor. Ik kijk toch niet dus van mij mag hij haha.

Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten op 27 februari, 2013 - 16:41

-weggevanderknijfft-

Ja, daar zijn ze goed in, die kleffe handjesrukkers van de linkse kerk: Lekker achter je rug om proberen je inkomsten droog te leggen zodat je mond wordt gesnoerd. Het geeft maar even aan hoe ondemocratisch en argumentloos dit soort kleinzielige mannetjes zijn. Maak er een running gag van, Joshua, en draag het hem eeuwig na! Zoals op de Amsterdam Post -weggevanderknijfft- een begrip is geworden nadat Johan van de Knijff net zo lang bij Google had gezeurd tot mijn advertenties werden geblokkeerd. HVOQuerido zal vast trots zijn op zo'n totalitair met facistoïde trekjes op de loonlijst.

gvi1966 op 27 februari, 2013 - 16:42

janneman77 op 27 februari, 2013 - 16:38

Ja het is gewoon smaad als je het mij vraagt. En nee, ik ben geen jurist. Maar ik vraag het mij af of het veel zin heeft om hem voor het hekje te dagen. Het lijkt mij een echte veelpleger. Het klopt dus wat a3aan suggereerde: hij zit bij het bedrijf aan de verkeerde kant van de tafel.

Rolandus op 27 februari, 2013 - 16:42

Uitstekende actie om de

Uitstekende actie om de werkgever dan dit heerschap in te lichten. Complimenten.

D. G. Neree op 27 februari, 2013 - 16:43

HVO-Querido is een

HVO-Querido is een organisatie die er voornamelijk op gericht is om zichzelf (en aanverwante werkgroepen) in stand te houden. Daardoor zijn hun activiteiten volstrekt rolbevestigend, dat wil zeggen dat, mocht u in hun handen terechtkomen, doordat u dakloos raakt, u binnen geen tijd van pure ellende ook psychiatrisch gestoord dan wel (alcohol) verslaafd bent. Daklozen zijn immers mensen met 'een beschadiging'.

Voor iedere dakloze zijn er twee daklozen-medewerkers in dienst en het spreekt dus vanzelf, dat de medewerkers de enigen zijn die profijt hebben van deze organisaties. 

Met alle respect voor de mensen die ze wel helpen, maar HVO-Querido is er niet op gericht om het aantal daklozen terug te dringen, maar om het probleem (en dus hun eigen functies) in stand te houden.

Happel op 27 februari, 2013 - 16:48

Nou ja, toch2

Sorry Jansma  van 15.35

Ik had eerst alle reacties moeten lezen!

Mar op 27 februari, 2013 - 16:52

"Juf, ze doen lelijk tegen mij/ons"

Wie uitdeelt, moet ook kunnen ontvangen.

DDS is zelf nu ook niet van de zachtaardige tikjes op de vingers en het vermanende vingertje.

De schrijvers van DDS gaan er stevig in van tijd tot tijd.

Het antwoord op Herbert Kuiling is niet wat ik gewend ben van DDS. Ik vind het een huilstuk eerlijk gezegd.

O, voordat iemand erover begint, ik ben een frequente bezoeker van DDS omdat hier ook ruimte wordt geboden aan een tegengeluid waardoor er niet zo snel van die benauwde kliekjesvorming optreedt.

gvi1966 op 27 februari, 2013 - 17:02

Mar op 27 februari, 2013 - 16:52

Je moet hier wel wat aan doen. Het gaat er niet zozeer om dat hij een ieder die rechtser denkt dan Pol Pot wegzet als een zware crimineel van het ergste soort (ik overdrijf een beetje, maar niet heel erg haha), maar om het feit dat hij met de middelen die hij ter beschikking heeft de vrijheid van meningsuiting probeert te ondergraven. En daarom is dit signaal van DDS nuttig en goed. De man zelf is niet helemaal serieus te nemen. En dan zeg ik het nog netjes.

tipo op 27 februari, 2013 - 17:18

Miko Flohr van Groenlinks

blaast ook vrolijk zijn deuntje mee om adverteerders van DDS te verjagen. Femke Halsema gilt er hysterisch bij.

Wie is eigenlijk de sponsor van Groenlinks? ow, wacht, dat ben ik. Mooi, dan betaal ik geen belasting meer.

Jansma op 27 februari, 2013 - 17:25

Mar op 27 februari, 2013 - 16:52

Mar, je begrijpt toch ook wel dat dit sujet een keurige commerciele organisatie als DDS aanzienlijke schade kan toebrengen door zakelijke partners aan te schrijven met dit soort ridicule aantijgingen? Dit is een zeer serieuze kwestie die verder gaat dan het kunnen incasseren van een tikje....

Het kwalijke aan deze hele zaak is natuurlijk dat Herbert Kuiling deze uitingen ogenschijnlijk doet uit naam van een organisatie genaamd Querido die nota bene wordt gefinancieerd uit publieke middelen!! Zie zijn Twitter account. Hoeveel personen zullen zijn acties op persoonlijke titel wel niet in verband brengen met Querido? Het was ook mijn eerste indruk bij het aanschouwen van zijn Twitter account.....  En wat moet AGIS, partner van Querido, er wel niet van denken als deze organisatie in verband wordt gebracht met de extremistische (zeg maar fascistische) standpunten van dit pleefiguur?

Ik vind de reactie van DDS zeer volwassen, kalm en zelfs geheel in de tolerante geest van deze website. Als ik onderdeel van de redactie zou zijn dan had ik subiet onderzocht of deze persoon strafrechterlijk vervolgd kon worden.....Zo ja, dan had ik geen seconde getwijfeld. Ik mag ook aannemen dat Querido stappen tegen Kuiling gaat nemen. Je zou toch zo'n clown in dienst hebben zeg, die je zorgvuldig opgebouwde reputatie van brede maatschappelijke betrokkenheid even in 2 dagen Twitteren om zeep helpt......Een krachtige reactie van Querido jegens Kuiling en een publieke afwijzing van diens standpunten is toch wel het minste dat ik van deze organisatie verwacht.

MaralungaC op 27 februari, 2013 - 17:44

Ja, het is smaad, maar

in gevallen zoals dit is het lang niet zeker dat je daar met succes tegen kunt optreden. In dezelfde wet staat nl. ook:

"Noch smaad, noch smaadschrift bestaat voor zover de dader heeft
gehandeld tot noodzakelijke verdediging
, of te goeder trouw heeft kunnen
aannemen dat het te last gelegde waar was en dat het algemeen belang de
telastlegging eiste."

Hij vindt zichzelf misschien een held, die onze weerloze samenleving verdedigt tegen gevaarlijke mensen als DDSers...

Het is mij al eerder opgevallen dat deze meneer zelden zelf iets begint of verzint, maar hijgerig aanhaakt bij iemand anders - in dit geval Miko Flohr, bij wie een recent artikel van Joost Niemoller in het verkeerde keelgat schoot. Mijnheer Kuiling wil daarmee waarschijnlijk graag in het gevlei komen bij types als Flohr. Waarom is mij een raadsel... Eerder heb ik hem na net zo'n hetze op instigatie van FNaakt wel eens "een van de hyena's van Breedveld" zien noemen, dat vond ik toen wel passend.

Jessica op 27 februari, 2013 - 17:46

de man heeft duidelijk

een probleem. Wat een misselijke lamlul.

shrimpocat op 27 februari, 2013 - 18:14

@ Mar op 27 februari, 2013 - 16:52

Bij gebrek aan argumenten andermans mening bestrijden met oneigenlijke middelen moet dus volgens jou kunnen?

Merkwaardig. Maar niet onverwacht.

A3aan op 27 februari, 2013 - 18:15

@ Herr bertje....

Kom eens een stukje schrijven met argumenten hier op DDS....

Branden we dat IQ-tje van jou af tot de maat van je schoenzolen...

En dat doen we hier altijd heel netjes !

Dat voor schut zetten !

Maar hier moet je wel met argumenten komen i.p.v. met one-liners uit je knikkertje !

Wel komen hè ? 

Zal wel niet.... over lafbekjes gesproken !

Vol verwachting klopt ons hart !!!

lauwebal op 27 februari, 2013 - 18:38

Herbert Kuiling vs. Erik Ziengs

Wie is de grootste malloot?

Laat ze allebei hier een stukje schrijven en wij mogen stemmen.

tipo op 27 februari, 2013 - 18:50

@ shrimpocat 18:14

Het treurige is nog wel dat Miko Flohr en Herbert Kuiling niet de mening van Joost Niemoller bestrijden, maar een stroppop affikken die ze Joost Niemoller genoemd hebben. Ze bestrijden een mening die Joost Niemoller helemaal niet heeft. Eigenlijk zegt Niemoller niets, maar is zijn artikel een groot vraagteken, zonder antwoorden. Hij vraagt zich iets af in zijn artikel.

Miko Flohr en Herbert Kuiling weten echter beter dan Niemoller zelf wat de mening van Joost Niemoller is en dat is natuurlijk dat ie het liefst morgenochtend nog alle negers in de ele wereld wil doodvermoorden, ook al zegt Niemoller iets anders (te weten: niets). Maar daar laten Miko en Herbert zich niet door uit het veld slaan, want daar zijn ze veel te slim voor (of gewoon knettergek, wat u wilt). Zij weten heus wel wat iedereen denkt, ook al zeggen ze iets heel anders.

Ze weten ook wat u en ik denken. Kunnen we wel iets anders gaan lopen zeggen, maar daar trappen ze mooi niet in. We zijn racisten allemaal. Zelfs ik, afstammeling van negers, nota bene.

Dit is een stropop. Daar zijn de linksmensen dol op. Als je als vermeend rechtsmens (Wat Niemoller niet eens is, kun je nagaan) niet zegt dat je alle

Gielah op 27 februari, 2013 - 19:04

Kuildinges.

Ik heb ook even het een en ander over en áán ons manneke getwitterd.

Er staat al een héleboel over hem!

Vraag me af of zijn werkgevers hem in dienst houden... de V.U. deed dat met Peter Breedveld wél... !

Caroline op 27 februari, 2013 - 19:19

Dit is een gekende taktiek

Dit is een gekende taktiek van subversieven, direct uit Saul Alinsky: maak de aanval persoonlijk en probeer de sponsors/adverteerders/geldschieters zodanig te beïnvloeden (ze associëren met racisme o.i.d.), dat zij hun financiering/steun terug trekken.

Zeg dus niet: Groen Links heeft de volgende standpunten waar ik me niet in kan vinden om die en die redenen, maar: Femke Halsema deugt niet en is een ....... , net als Paul Rosenmoller, die overigens ook nog eens .................  is. Of aangaande de PvdA: niet hun sociaal-economische visie klopt niet, maar: Samsom is een ladenlichter die zijn moeder nog verkopen zou voor een bord linzen, en Plasterk zou hetzelfde doen.

Zeg niets inhoudelijks dus, maar verzin iets over Herbert Kuiling persoonlijk (Kuiling is een xenofobe islamofoob die er al 10 keer met de kas vandoor heeft proberen te gaan, en betaald wordt door D66 én de EU om rare berichten de wereld in te twitteren). Dit heet naar ik meen: kritisch denken, kritische theorie zelfs. Eigenlijk een soort kwaadaardig roddelen, wat helaas in collectivistische kringen voor 'denken' en 'kritiek uitoefenen' doorgaat. Een beetje zielig is het wel, en je zou het langs je af laten glijden als het niet zo kwaadaardig en in potentie schadelijk zou kunnen zijn.

Overigens vermoed ik dat de redactie van DDS zich niet anoniem bij 'de baas' gemeld zal hebben, zoals Kuiling tweet. Nou ja, als kritisch denken, kritische theorie is wat je beoefent, dan komt het uiteraard niet meer van nadenken, en tweet je dus al snel onzin.

Maar ach, wie is die Kuiling eigenlijk?

Fatima op 27 februari, 2013 - 19:20

als je niemand bent

Herbert Kuiling is niemand. Hij heeft een lichaam en een naam en verder niets. Geen ziel, geen identiteit, geen verstand, geen vriendinnetje, geen historisch besef, geen toekomstvisie, geen kinderen, geen waardigheid, geen idiosyncrasie. Slechts een nomade met een PvdA-onderbroek. Op school werd hij gepest omdat hij een misselijke kwal was, en nu is hij aan het terugpesten.

Gielah op 27 februari, 2013 - 19:21

Ook Bron wordt smerig neergezet.

Ik lees net in de tweets van Herbert Kuiling dat hij ook niet zo erg houdt van de site van E.J. Bron.

Hij omschrijft die tenminste als:  'die neo-nazi site'.

gvi1966 op 27 februari, 2013 - 19:25

Gielah op 27 februari, 2013 - 19:21

Het is een infowar. Een term groot geworden door Alex Jones, maar het dekt de lading wel. Het geeft aan dat activistische linkschmenschen erg nerveus worden van de invloed die bepaalde internetbespelers hebben. Denk maar eens aan de twitteroorlog die er woedt om Bottehond het zwijgen op te leggen.

Gielah op 27 februari, 2013 - 19:30

@GVI

Ja, GVi .... maar ik kom Bottehund gelukkig nog elke dag op Twitter tegen, hoor!

Juist op Twitter zitten relatief veel niet-linkse mensen.

Die vegen de vloer met dit soort minkukels aan.

gvi1966 op 27 februari, 2013 - 19:34

Fatima op 27 februari, 2013 - 19:20

Mmm. Ik vind Kuiling toch meer het typetje drogist Poerstamper uit Pastorale 1943.

tipo op 27 februari, 2013 - 19:35

@ Caroline 19:19

Op zich een prima tactiek de financiering droogleggen van je tegenstander door deze zwart te maken, maar waarom moeten linksmensen dat altijd vanuit een semi-ambtenaar-positie doen? Ik BEN hun sponsor. Hoe trek ik me terug als zodanig?

A3aan op 27 februari, 2013 - 19:35

@Gielah....

"Ik wil de adverteerder er alleen maar even op wijzen dat hun imago besmeurd wordt".....

En dat zegt iemand die op zijn twitter termen in de mond neemt als;

"Zou Joost ook met tweelingen experimenteren?"...

"Neo-nazi Geert Geel"..... 

"Racistische site DDS"... 

Ik heb nog nooit zoveel racistische uitingen bij elkaar gezien als op die halve pagina van hem !

Hoe heette het ook al weer ?

De anti-fascisten van nu zijn de fascisten van nu de toekomst.....

Dat hij de DDS-site zwart maakt bij KLM, Ziggo, Bol.Com etc. op deze manier is zonder meer een smaad- en lastercampagne te noemen !

Hij behoort toch tot die rode, linkse clan die vroeger en nu zich ruimschoots in laat met geweld bij demonstraties, zelfs brandstichting in het verleden, of niet ?

Caroline op 27 februari, 2013 - 19:45

@tipo, daarom meldde ik het

@tipo, daarom meldde ik het ook even, dat het een bekende taktiek is van subversieven. De man lijkt wel een eenzame dwaas, maar dat is hij niet. Althans: hij bedient zich van het in de kringen van de jatters, te stelers en  andere gesubsidieerde gevallen breed bekende taktieken, en is als zodanig geen 'eenling' maar deel van een groter, kwalijker geheel. En dan hij het in zijn 'lange mars door de instituties' niet verder gebracht heeft dan hij het gebracht heeft, zegt niet dat hij er niet in slaagt de nuttige idioot uit te hangen..

Michael van der Galien op 27 februari, 2013 - 20:00

Caroline heeft volledig

Caroline heeft volledig gelijk. Het is een beproefde methode van links en een van de redenen dat we moeten reageren.

Mar op 27 februari, 2013 - 20:09

tot 10 tellen

1. DDS is niet een commerciële website.
2. De redactie + het onderhoud van de website is deels betaald/deels vrijwilligerswerk.
3. Er verdwijnen geen banen als DDS ophoudt te bestaan.
4. De inkomsten van adverteerders zijn om de website kostendekkend te maken, zodat er niet teveel eigen geld in gaat zitten.
5. Uit het artikel wordt niet duidelijk wat het lastig vallen van de adverteerders inhoudt. Gaat alles via Twitter of worden de adverteerders persoonlijk benaderd via telefoon of e-mail?
6. Internetten, twitteren of tussendoor wat werk doen voor een website in de baas zijn tijd is ook niet zoals het hoort, of men nu ambtenaar is of voor een gewone werkgever werkt.
7. Op DDS worden ook diverse mensen afgebrand, niet alleen mensen wiens salaris wordt betaald van belastingcenten.
8. Ook artikelen op DDS kunnen schade toebrengen aan anderen.
9. DDS is vooruitstrevend als het gaat om vrijheid van meningsuiting.
10. Daarom valt mij het artikel op inhoud tegen. Nee, het is niet leuk als er zo over je wordt geschreven, maar wie uitdeelt (en dat doet DDS) moet niet de verongelijkte gaan uithangen als je oogst wat je zaait.

tipo op 27 februari, 2013 - 20:19

@ Mar 20:09

DDS zal toch elke dag voor haar voortbestaan moeten vechten als particulier intitiatief.

Iemand die door leugens je financierders probeert weg te jagen, moet je dan kaltstellen.

Daar is niets op tegen, dat is zelfs noodzakelijk in het bedrijfsleven.

gvi1966 op 27 februari, 2013 - 20:21

Mar op 27 februari, 2013 - 20:09

Allemaal heel leuk en aardig, maar de zorg voor de vrijheid van meningsuiting mis ik een heel klein beetje in je reaguursels. Het kan zijn dat het je niet interesseert, er niets mee hebt of dat het een dode hoek is in je blikveld of omdat je het eigenlijk wel prima vind als het verdwijnt. Je wil de fittie tussen DDS en Kuiling reduceren tot een puur persoonlijke aangelegenheid. En volgens mij doe je dat expres. De hamvraag voor mij is waarom?

Michael van der Galien op 27 februari, 2013 - 20:25

Mar, je bent blijkbaar totaal

Mar, je bent blijkbaar totaal niet op de hoogte van wat er gebeurt bij DDS (het DDS van 2009 is niet het DDS van 2013 hoor). Geen banen? Ik eet 's avonds blijkbaar gebakken lucht, om maar een voorbeeldje te noemen? DDS heeft inmiddels bijna het equivalent van 7 fte posten  gecreeerd in een sector waarin elke dag meer banen verdwijnen. Dit is geen vrijblijvend geschrijf, het gaat hier om de inkomens en bestaanszekerheid van mensen. Om daar politieke spelletjes mee te spelen is dan ook lager dan laag.

Overigens heeft reaguurder hier boven gelijk: je probeert er een puur 'persoonlijke fittie' van te maken, maar dat is het niet. Het is kwalijk dat je het zo verandert.

jansje op 27 februari, 2013 - 20:41

Oh, is dat het!

@ Fatima

Ik dacht al, waar is het misgegaan in het leven van Herbertje, maar hij is gepest op school en nu pest hij terug!

Goh, en zou het een beetje bevallen en schept hij er behagen in? Kennelijk wel.

Jammer, dat een mens zo in het leven staat. Zo bitter en vijandig. Niet een gelukkig mens, zeg maar. Dit kom je trouwens veel tegen bij  PVDA' ers. Helaas veel tekort gekomen. Je zou er iets aan kunnen doen, maar dan moet je wel inzien, dat je verkeerd bezig bent.

Frank op 27 februari, 2013 - 20:42

Hee Herbert, weet je al hoe

Hee Herbert, weet je al hoe je een ww formulier moet invullen?  Ik wilde net mijn OZB aanslag gaan betalen maar nu ik zie waar het geld van de gemeente aan wordt uitgegeven blijf ik liever nog even op de centen zitten. Links varken.

Caroline op 27 februari, 2013 - 20:51

Michael van der Galien,

Michael van der Galien, precies wat ik al bedoelde: geen argumenten, maar verdachtmakingen. Mar, ben je wellicht ook een aanhanger van Saul Alinsky, of kan je van nature geen onderscheid maken tussen een zakelijk geschil en het strooien met beledigend bedoelde kwalificaties met mensen met wie je het kennelijk oneens bent. Kennelijk, omdat iedere feitelijke onderbouwing ontbreekt. Van Joost zou ik niet meer weten als ik op Kuiling zou afgaan, dan dat het een aanhanger is van Mengele, en dat hij graag kinderen (liefst tweelingen) martelt, en een racist is. Klets natuurlijk, maar wel kwaadaardige klets.

Op DDS zie ik trouwens zelden of nooit persoonlijke aanvallen (tenzij tijdens discussies met elkaar, maar daar is iedereen 'zelf bij'), en steevast inhoudelijke stukken en (vrijwel) steevast inhoudelijke reacties.

Stevig inzetten op de inhoud is iets anders dan iemand voor racist/xenofoob/Mengele uitmaken, en verder de steen die daarmee in de vijver gegooid wordt, het werk laten doen. Gewoon, modder gooien en maar hopen dat er iets van blijft plakken. Saul Alinsky dus.

Michael van der Galien op 27 februari, 2013 - 20:59

Caroline, ja dat is zeker van

Caroline, ja dat is zeker van belang. Maar denk ook aan het volgende. Ik herhaal: DDS heeft inmiddels bijna het equivalent van 7 fte posten gecreëerd in een sector waarin elke dag meer banen verdwijnen. Dit is geen vrijblijvend geschrijf, het gaat hier om de inkomens en bestaanszekerheid van mensen. Om daar politieke spelletjes mee te spelen is dan ook lager dan laag. 

Behalve natuurlijk voor mensen die de strategieën van Alinsky en co. aanhangen. Zij vinden dat volkomen normaal. Ik niet.

Anne de vries op 27 februari, 2013 - 21:21

Niet te geloven dat iemand zo

Niet te geloven dat iemand zo ver kan gaan.
What comes around goes around denk ik altijd maar. Om heel ver boven te gaan staan.

tipo op 27 februari, 2013 - 21:30

Laat Herbert maar een artikel insturen

Dan kan hij al zijn grieven kwijt over de vragen die Niemoller stelt, mits gedaan zonder ad hominems. En wellicht kan hij met argumenten enkele lezers van DDS er van overtuigen, dat de vragen die Niemoller zichzelf afvraagt, niet eens gesteld mogen worden. Of niethij overtuigd niemand, maar dat hangt van zijn argumenten af.

Dus Herbert, en ik weet dat u meeleest: brand maar los en stuur dat artikel maar in.

Alleen zo kunt u nog iets van uw eigen eer behouden als PvdA-lid. Een partij die de dialoog hoog heeft staan, zo zegt men wel eens.

Maar broodroof van particulieren vanuit het subsidiecircuit, dat is een no go.

Mar op 27 februari, 2013 - 21:48

emo's

@Michael

Jullie laten zelf wel eens het een en ander los over gang van zaken bij DDS, o.a. de bouw van de nieuwe website enige tijd terug en het bijhouden/uitbouwen van de website.

Maar waar ik nu nieuwsgierig naar ben is op welke wijze Herbert adverteerders bij jullie probeert weg te krijgen. Slechte publiciteit op Twitter of gaat het verder dan dat en worden adverteerders persoonlijk benaderd? In het laatste geval ligt de situatie anders.

Toch blijf ik bij mijn mening dat er emotioneel overtrokken wordt gereageerd, sorry.

Alsik hetzelfde zou denken over DDS als Herbert rondtoetert, dan was ik niet al die jaren blijven hangen. Geen Stijl taferelen passen niet bij DDS. Mijn persoonlijke mening, jullie zijn van meer kwaliteit en hebben dergelijke acties niet nodig.

Michael van der Galien op 27 februari, 2013 - 21:51

Worden persoonlijk benaderd,

Worden persoonlijk benaderd, Mar. 

Wat de rest van je reactie betreft: dat mag jij vinden. Ik vind het schandelijk dat die man DDS, Joost, Bert Brussen, Paul Ulenbelt en ga zo maar verder belastert. 

Gielah op 27 februari, 2013 - 21:58

Is links en lasteren synoniem?

Als hij het in zijn eigen tijd deed zou ik het óók nog schunnig vinden.

En... zoals ik al schreef.... hij noemt de site van E.J. Bron ook ' een neo-nazi site'.

Als ik me goed herinner is er ook een tijdje terug een of andere -  regelmatig  bij Breedveld reagerende eikel ( van der Knijff geheten) - bezig geweest Amsterdam Post van prof. van Frikschoten van advertentie-inkomsten te beroven.

Dat bleek achteraf nota bene één van mijn eigen ex-leerlingen te zijn!

Die had dus duidelijk niet zo erg veel van de lessen opgestoken.

Spaarndammerbuurter op 27 februari, 2013 - 22:00

Herbert Kuiling, het anonieme lafbekje, jawel!

Een jaar of 6,7 geleden smeerde Kuiling als zich noemende  schnappi, Paul Willems en Hans de Boer al z'n weerzinwekkende spuitpoep.

Was ten tijde van een klacht van een of ander Moslim-Loket in Stadsdeel De Baarsjes tegen Annelies v/d Veer. Van hoeiboei. Of ze even op 't politie-bureau wilde verschijnen, wat ze, naar ik me kan herinneren, wijselijk niet deed. De zaak Nekschot begon ook al te spelen. Daar had 't mannetje ook al onder z'n diverse pseudoniemen z'n mening over. Nekschot moest hangen. Ditmaal had zijn streven succes. De rest mag ik als bekend veronderstellen.

Gielah op 27 februari, 2013 - 22:05

Hoeiboei.

Volgens mij is Annelies van der Veer toen wél naar het politiebureau geweest.

En daarna werd het een stuk moeilijker om bij Hoeiboei te reageren.

Mij lukt het bijna nooit.

En er zijn ook minder reageerders.

Jansma op 27 februari, 2013 - 22:08

@Michael van der Galien op 27 februari, 2013 - 21:51

Michael,

Naar mijn mening zou je wel een beetje moeten uitkijken met het geven van aandacht aan dit soort figuren. Ik bedoel, wie is in vredesnaam nou eigenlijk die Herbert Kuiling? Nog nooit gehoord van deze man...Door nu aandacht te genereren voor deze persoon plaats je hem op een voetstuk dat deze absolute nobody natuurlijk niet verdient. Daar kan een aanzuigende werking van uit gaan voor meer van dit soort aandachtszieke figureren. Zoals je weet lopen er daar nogal wat van rond. Voordat je het weet heb je een dagtaak aan het verdedigen tegen dit soort kwasten die over de rug van jouw arbeid willen aan tonen wat Goed Volk men wel niet is......

Is DDS intussen niet een te serieus medium geworden om tijd te spenderen aan dit soort idioten?

Gielah op 27 februari, 2013 - 22:13
gvi1966 op 27 februari, 2013 - 22:20

Jansma op 27 februari, 2013 - 22:08

Hoewel ik er niet over ga toch mijn mening hierover haha. Ben het hier deels mee eens. Je kunt ook te voorzichtig zijn. Rotzooi zal er altijd wel komen. Op het moment dat deze site een ander geluid laat horen dan gewenst is volgens den linksmensch dan zal deze in actie komen. Dat intolerante haatdragende venijn zit tot in de botten van die gasten. Wat zou Sun Szu hiervan vinden?

Spaarndammerbuurter op 27 februari, 2013 - 22:26

Die klacht tegen Hoeiboei, Herbert, ben je er nog?

Vond jij die terecht?

http://hoeiboei.blogspot.nl/2008/01/klacht-stadsdeel-de-baarsjes-over.html

Het leuke was dat GeenStijl, Peter Breedveld als reactie daarop de naam van die Turk 10-tallen keren gescandeerd hebben.

(Maar dat was nog in de tijd dat Breedveld nog niet vervuld was van zijn  Marokkaanse Hass)

En de inval bij Nekschot? Toen het nog kon heb ik onmiddelijk de 2 boekjes van Nekschot aangeschaft.

Kon ècht niet bij mijn buurt-boekhandel, die had ook nooit van Nahed Selim gehoord, de winnares v/d Harriet Freezer-prijs. 

PVDA-ers, vroeger zou je ze "mollen"... 

Riessen heeft gewoon gelijk.

philippine op 27 februari, 2013 - 22:31
Gielah op 27 februari, 2013 - 22:31

Recidivist... zal het niet snel afleren.

Zag net ( via Google.... makkelijk te vinden allemaal)  een oude discussie op het Pim Fortuynforum, uit mei 2011.

Dat forum werd - las ik daar -  ook al op Twitter door ons kereltje zwartgemaakt.

Verder meldde iemand dat Herbert indertijd heel erg blij over de dood van Pim Fortuyn was geweest en dat de reageerder in kwestie, telkens als hij Mladic zag, altijd meteen aan deze Herbert moest denken.... net zo´n type.

Jansma op 27 februari, 2013 - 22:44

@gvi1966 op 27 februari, 2013 - 22:20

“He who is prudent and lies in wait for an enemy who is not, will be victorious.”......?

Ivan Pavlov op 28 februari, 2013 - 00:50

Lachen om de redactie

Lachen om deze post.

De redactie schrijft:

We bevinden ons wat dat betreft overigens in goed gezelschap. Herbert
heeft er namelijk een handje van alles en iedereen af te schrijven als
'extreemrechts' of 'PVV'

hahahaha

De redactie van DDS heeft  de onhebbelijke gewoonte om iedereen die niet pro PVV is als links, uiterst links of extreem links te classificeren.

Daarom moet ik hard lachen om dit artikeltje.

Alle politici zijn ook het zelfde.

1) Benoem een willekeurig probleem en geef partij A de schuld en beweer dat partij B de oplossing voor het probleem heeft.

2) Stook het vuurtje zo hoog mogelijk op door desinformatie te verspreiden.

3) Leun achterover en wees verzekerd van een goed salaris, een goed pensioen, prima secondaire arbeidsvoorwaarden en een zachte zetel in het parlement.

4) Als je nog niet in de positie '3' verkeert doe dan nog harder je best en begin weer bij punt '1'

Tegen de tijd dat politici in dit land elkaar te lijf gaan met stokken stenen  vuur- of steek-wapens  zal ik de politiek met interesse gaan volgen.  Maar op dit moment ervaar ik politici als een soort loslopende honden die overal scheiten.

Caroline op 28 februari, 2013 - 00:52

@Jansma, liggen wachten (ook

@Jansma, liggen wachten (ook als is het in een hinderlaag) op een onvoorzichtige vijand die drie dorpen verderop de vesting bestormt, leidt volgens mij (maar ik ben geen militair strateeg natuurlijk) niet tot de overwinning. Tenminste, niet voor degene die voorzichtig in die hinderlaag ligt.

Kortom, zo af en toe zit er weinig anders op dan de achtervolging maar in te zetten. Uiteraard heel voorzichtig, dat dan weer wel.

besserwessi op 28 februari, 2013 - 09:11

bruine kaart

Het linkse roedel speelt al tientallen jaren de bruine kaart om tegenstanders monddood te maken.

Soms lukt dat voor 100% zoals destijds met Janmaat en de criminoloog Buikhuisen.

De linkse coterie heeft zich in de overheids- en semi overheids sfeer genesteld en heeft daar ruim de tijd en ook de mogelijkheden om de maatschappij naar hun denkmodel te (mis)vormen. 

Kuiling is onderdeel van die coterie.

Nico op 28 februari, 2013 - 09:51

Het is een oude beproefde

Het is een oude beproefde taktiek om adverteerders aan te spreken of te boycotten als ze programma's of media sponsoren waar mensen aanstoot aan nemen. Met name conservatief Amerika, de zogenaamde 'silent majority' heeft op die manier met succes invloed uitgeoefend op televisiestations.

Er is niks mis met het aanspreken van adverteerders omtrent de inhoud van mediauitingen waar zij  hun naam aan verlenen. Het is aan de adverteerders en de consumenten om te kijken wat ze er verder mee doen. 

Het staat adverteerders immers vrij om zelf te bepalen waar ze adverteren en rekening te houden met het imago van hun merk of product. het staat consumenten vrij om producten van bepaalde adverteerders links te laten liggen als ze zich engageren met opinies waar de betreffende consument niet achter staat.

De meerderheid van de Nederlanders zal ws niet veel ophebben met de bevindingen van Niemoller en het PVV gedachtengoed. Het kan voor sommige grote bedrijven verstandig zijn om daar afstand van te nemen. Het zou bijvoorbeeld heel goed kunnen zijn dat de KLM liever niet adverteert in media waarin het PVV gedachtengoed wordt uitgedragen, hetzij door de redactie, hetzij door reaguurders omdat dit een groot aantal potentiele KLM klanten afschrikt.

Mar op 28 februari, 2013 - 10:08

oproep

@Michael

Antwoord op mijn vraag: "Worden persoonlijk benaderd, Mar."

Uit de vervolgstukken maak ik op dat een oproep een en ander teweeg heeft gebracht:

"Miko Flohr - de initiatiefnemer van het 'adverteerders bellen'-idee"

"op het idee zouden komen om daadwerkelijk bij adverteerders te gaan klagen."

Is men dan niet heiliger dan de paus als men vervolgens zelf een oproep doet om te gaan bellen of mailen met verschillende organisaties?

Is het in jullie voordeel als er dan gehoor aangegeven wordt en wat moeten adverteerders dan weer denken van DDS?

Two Ravens Black Kettle op 28 februari, 2013 - 10:14

Censuur. Het wapen van de

Censuur. Het wapen van de Linkse Kerk. Kijk ik ben tegen het links parochjie-blaadje annex haat-site Joop.nl. Niet omdat ze hun geperverteerde monotone boodschappen niet de ether zouden mogen inslingeren. Integendeel zelfs, laat alles maar bovengronds komen. Maar dan wel uit eigen fonds en niet gefinancierd door de NL'se belastingbetalers. DDS daarentegen durft wel op eigen benen te staan. Onafhankelijk van de Staat. En dat kan de gemiddelde linkse priester niet verkroppen en dus gaan ze de site, haar columnisten, de reageerders en de lezers beschimpen en hen in verband brengen met de gruweldaden in Auschwitz. 

"It's a bloody shame" zou Fortuyn gezegd hebben. Maar ik beschouw het meer als een fact of life. De Linkse Kerk zal nooit veranderen. Die dure les hebben we na de dood van Fortuyn en van Gogh geleerd. Ze zijn geen spat veranderd en zullen nooit veranderen. 

Hannibal op 28 februari, 2013 - 12:17

Herbie

Reed Herbie niet rond met zijn IQ op zijn neus?

http://herbiemania.com/53hotel/hd1.jpg

cmsuijkerbuijk op 28 februari, 2013 - 12:27

@ Mar op 28 februari, 2013 - 10:08

"Is men dan niet heiliger dan de paus als men vervolgens zelf een oproep
doet om te gaan bellen of mailen met verschillende organisaties?"

Nee, want het initiatief gaat uit van deze ehhh "persoon", met valse beschuldigingen en lasterpraat. Hiertégen mag je je gewoon beschermen (ook van de Paus), door de werkgever van deze ehhh "persoon" te verwittigen, dat een van haar personeelsleden, aan dagdieverij doet en nog wel van belastinggeld ook en daarbij vol trots ook nog eens de naam van deze werkgever noemt of vermeld.

Het zou anders liggen, als DDS zélf als eerste het initiatief had genomen, maar dat is dus pertinent niét zo!

Mar op 28 februari, 2013 - 13:43

Uhm

@cmsuijkerbuijk

Dagdieverij is internetten tijdens werk,  in de baas zijn tijd?

Is het u nooit opgevallen dat het in het weekend rustiger is op websites dan op werkdagen?

Hilterman op 28 februari, 2013 - 18:32

Wie een kuiling graaft..............

Meteen aanpakken dat mannetje.

Zo te zien is er voldoende bagger om hem met een smaadklacht aan te pakken.

De aangifte met het rumoer erom heen zal hem flink wat rustiger maken.

Misschien ook eens aan de verantwoordelijke wethouder die de geldstroom naar  HVO regelt vragen

of dat getwitter binnen de subsidieregels valt.

Gielah op 28 februari, 2013 - 22:06

Eng wereldje.

Ook bij Frontaal Naakt zijn ze aan het schetteren over meneer Niemöller en zien ze Herbert Kuiling hélemaal zitten...!

http://www.frontaalnaakt.nl/archives/nu-doorpakken-miko.html

toetssteen op 28 februari, 2013 - 22:24

@Gielah

Maar ze zijn bij Breedveld niet racistisch hoor! Pfff, dat plaatje boven het artikel alleen al van die blanke slavin spreekt boekdelen.

Frans Groenendijk op 1 maart, 2013 - 00:11

Jaarverslag HVOQuerido

Het jaarverslag is prachtig vormgegeven. Ik het niet helemaal gelezen.

Het gaat over mensen die geholpen moeten worden. Bij deze club werken ook vrijwillers. Niks mis mee.

Wat bij mij dan wel opvalt is dat bij deze organisatie met veel vrijwilligers en "liefdewerk oud papier" de personeelskosten nogal hoog zijn.

Meer dan 42 miljoen voor 766 fte's. Dat is gemiddeld bijna 55000 euri.

Gemiddeld. 

Spaarndammerbuurter op 1 maart, 2013 - 01:04

Dás niet eerlijk, @Frans Groenendijk, Herbert Kuiling

toucheert vermoedelijk slechts 30.000 euri. En dan is ie nog wel Hoofd Coördinatie Diversificatie-Beleid onderhoud Sanitaire Voorzieningen ten burele. Smerige laster, Frans. Het moet eerlijker, socialer! Waar is Hans Spekman als je 'm nodig hebt?

D. G. Neree op 6 maart, 2013 - 23:36

@Frans Groenendijks: dat zijn

@Frans Groenendijks: dat zijn voornamelijk mensen die evalueren, rapporten schrijven, vergaderen, en als er knelpunten ontstaan wordt een extra commissie of werkgroep in het leven geroepen  om de zaken te coördineren, etcetera etcetera. Zo zijn er heel wat aan HVO verbonden ambtenarengroepen. Daklozen is goede business voor semi-ambtenaren.

© 2009 - heden Dagelijkse Standaard. Alle rechten voorbehouden.