Klik hier als u meer wilt lezen over ons privacybeleid en gebruik van cookies.

(Niet meer tonen)

Hollande: 'In 2014 gaan we bezuinigen'

Geplaatst door Michael van der Galien op 24 februari, 2013 - 20:00

Echt waar.

Ja hoor, hier trapt de rest van Europa natuurlijk wel in:

'Het zou verkeerd zijn om maatregelen te nemen die een rem zetten op de consumptie en de investeringen', aldus Hollande op de jaarlijkse landbouwbeurs in Parijs. Hij zei dat de inspanningen van zijn regering om de staatsschuld te verminderen tot nu toe vooral waren gericht op het verhogen van de staatsinkomsten. Vanaf 2014 komt de focus meer te liggen op het verminderen van de overheidsuitgaven.

Beste meneer Hollande, leer mij uw mede-Fransen kennen: op het moment dat er echt bezuinigd wordt breekt de hel los. Massale stakingen van iedereen, enorme volkswoede, onrust, misschien zelfs geweld. Zo gaat dat namelijk in uw verwende landje waar men het gewend is om zo weinig mogelijk te doen, voor zoveel mogelijk geld.

 

Reacties

Lieftinck fan op 24 februari, 2013 - 20:57

De Franse vakbonden hebben de

De Franse vakbonden hebben de economie in Frankrijk gesloopt, en de bevolking blijft in meerderheid achter de vakbonden staan.

Weer een reden zo snel mogelijk de Eurozone te verlaten.

We zitten met zijn allen gevangen in de Eurozone. Wanneer stoppen mensen eens de leugens te geloven van de NOS cum suis en gaan tot actie over, bijvoorbeeld het tekenen van het burgerforum.

Zuid Europa is gewend problemen op te lossen met de geldpers. Gaan wij daar op wachten?

BigLjohn op 24 februari, 2013 - 21:54

Frankrijk staat zo al op omvallen

Frankrijk staat zo al op omvallen en dan moet er ook nog flink bezuinigd gaan worden ? Een geluk bij een ongeluk is de socialistische regering die er zetelt. Die zal de teloorgang van Frankrijk flink gaan bespoedigen. En wij kunnen misschien mee profiteren daar er dan misschien een eind komt aan dat monster van een E.U. en die draak van de Euro. Vervolgens kan Europa ontwaken na een tweede poging om een 1000 jarig Rijk van dictatuur te stichten door een stelletje notoire schoften !

Energya op 24 februari, 2013 - 22:04

Frankrijk

De krimp van Frankrijk is groter dan op dit moment naar buiten komt.

http://www.testosteronepit.com/home/2013/2/19/they-tell-the-french-illus...

En dat zal het land voor wie Frankrijk een van de belangrijkste afzet gebieden is, en die tevens de motor van Europa is gaan merken.

http://www.testosteronepit.com/home/2013/2/22/what-if-germany-gets-bogge...

Lieftinck fan op 25 februari, 2013 - 08:39

Je vraagt je af wanneer in

Je vraagt je af wanneer in Frankrijk het kwartje gaat vallen, dat een starre arbeidsmarkt (willen de Fransen) in combinatie met een grote overheid (elke Franse jongere wil ambtenaar worden) in combinatie met enorme landbouwsubsidies (EU -subsidie waardoor en nauwelijks innovatie is) een dodelijke cocktail is.

Eens moet dat kwartje gaan vallen,vooraal nu Citroën een miljardenverlies leidt en Duitsland zichzelf opoffert door de lonen te verhogen zodat de Fransen, die zelf nooit iets voor een ander land zullen doen, wel weer kan concurreren.

Duitsland schaft zichzelf af maar veel zal het niet helpen.

De Fransen hebben één ding wel bereikt. De contraproductieve landbouwsubsidies blijven in tact, want een Franse boer moet leven!

ik denk dat op 25 februari, 2013 - 09:06

Ook de derde poging van

Ook de derde poging van Duitsland om Europa naar haar hand te zetten zal mislukken, de gebouwen blijven wel staan nu, een geluk bij een ongelukkige keuze deze keer. Saignant detail, met de grote nieuwbouwprojecten wil het ook al niet meer zo goed lukken.

Koning Ludwig op 25 februari, 2013 - 13:04

Frankrijk

is het grootste probleem in de EU.

© 2009 - heden Dagelijkse Standaard. Alle rechten voorbehouden.