Hollande: ‘In 2014 gaan we bezuinigen’

Foto:

Echt waar.

Ja hoor, hier trapt de rest van Europa natuurlijk wel in:

‘Het zou verkeerd zijn om maatregelen te nemen die een rem zetten op de consumptie en de investeringen’, aldus Hollande op de jaarlijkse landbouwbeurs in Parijs. Hij zei dat de inspanningen van zijn regering om de staatsschuld te verminderen tot nu toe vooral waren gericht op het verhogen van de staatsinkomsten. Vanaf 2014 komt de focus meer te liggen op het verminderen van de overheidsuitgaven.

Beste meneer Hollande, leer mij uw mede-Fransen kennen: op het moment dat er echt bezuinigd wordt breekt de hel los. Massale stakingen van iedereen, enorme volkswoede, onrust, misschien zelfs geweld. Zo gaat dat namelijk in uw verwende landje waar men het gewend is om zo weinig mogelijk te doen, voor zoveel mogelijk geld.

 

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!