Hollande: ‘In 2014 gaan we bezuinigen’

Foto:

Echt waar.

Ja hoor, hier trapt de rest van Europa natuurlijk wel in:

‘Het zou verkeerd zijn om maatregelen te nemen die een rem zetten op de consumptie en de investeringen’, aldus Hollande op de jaarlijkse landbouwbeurs in Parijs. Hij zei dat de inspanningen van zijn regering om de staatsschuld te verminderen tot nu toe vooral waren gericht op het verhogen van de staatsinkomsten. Vanaf 2014 komt de focus meer te liggen op het verminderen van de overheidsuitgaven.

Beste meneer Hollande, leer mij uw mede-Fransen kennen: op het moment dat er echt bezuinigd wordt breekt de hel los. Massale stakingen van iedereen, enorme volkswoede, onrust, misschien zelfs geweld. Zo gaat dat namelijk in uw verwende landje waar men het gewend is om zo weinig mogelijk te doen, voor zoveel mogelijk geld.

 

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!