Breedveld slachtoffer anonieme beschuldiging

Foto:

Walgelijk.

In een comment bij dit Hoeiboei artikel wordt Peter Breedveld lafjes anoniem aangewezen als bron van de namaakaccount van VU-studente Natalja Laurey:

Peter Breedveld doet weer zijn sokpoppentruc, nu onder de naam “Laurey”. Te laf om onder eigen naam onder een stuk van “raciste” (Breedvelds woorden) Annelies van der Veer zijn grote tegenstander Bennink af te fikken. Oude gewoonten sterven lastig, he, Breedveld.

Anoniem iemands goede naam bezoedelen, wat een lafheid. Bah, bah en nog eens bah! Als wij Peter waren, zouden we gewoon aangifte doen tegen deze anonieme pantoffelheld.

PS: gelukkig! Het blijkt een misvatting te zijn! Een opmerkzame lezer maakt ons erop attent dat dit een heel andere sockpuppetactie was, waarbij heel toevallig ook de naam Laurey werd gebruikt. Ja Breedveld wordt nog altijd heel laf anoniem beschuldigd van het gebruiken van de naam Laurey voor het plaatsen van defamerende comments, maar het gaat dus niet – wij herhalen: NIET – om de Laurey in dit artikel. Gewoon doorlopen dus mensen, niets te zien hier…

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!