Breedveld slachtoffer anonieme beschuldiging

Foto:

Walgelijk.

In een comment bij dit Hoeiboei artikel wordt Peter Breedveld lafjes anoniem aangewezen als bron van de namaakaccount van VU-studente Natalja Laurey:

Peter Breedveld doet weer zijn sokpoppentruc, nu onder de naam “Laurey”. Te laf om onder eigen naam onder een stuk van “raciste” (Breedvelds woorden) Annelies van der Veer zijn grote tegenstander Bennink af te fikken. Oude gewoonten sterven lastig, he, Breedveld.

Anoniem iemands goede naam bezoedelen, wat een lafheid. Bah, bah en nog eens bah! Als wij Peter waren, zouden we gewoon aangifte doen tegen deze anonieme pantoffelheld.

PS: gelukkig! Het blijkt een misvatting te zijn! Een opmerkzame lezer maakt ons erop attent dat dit een heel andere sockpuppetactie was, waarbij heel toevallig ook de naam Laurey werd gebruikt. Ja Breedveld wordt nog altijd heel laf anoniem beschuldigd van het gebruiken van de naam Laurey voor het plaatsen van defamerende comments, maar het gaat dus niet – wij herhalen: NIET – om de Laurey in dit artikel. Gewoon doorlopen dus mensen, niets te zien hier…

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!