CDA probeert moslims te strikken

Foto:

CIDA.<--break-><--break->

Het CDA is hard op weg om het Christen en Islamitisch Democratisch Appèl te worden.

Het CDA doet er goed aan om zich te richten op moslims in grote steden. Volgens een rapport van de werkgroep CDA & Islam kan de partij het draagvlak onder randstedelijke moslims aanmerkelijk verbeteren wanneer CDA-politici zich meer verdiepen in hun problemen. Het advies staat in een rapport over de plek die de partij biedt aan gelovigen die de Koran als eerste inspiratiebron hebben en niet de Bijbel.

Als op religie gefundeerde machtspartij valt dit wel te begrijpen, ware het niet dat het CDA niet een ‘algemeen religieuze’ club is, maar een uitgesproken christelijke

What’s next? De paus die moslims bij de katholieke kerk probeert te betrekken, in ieder geval in Europa (‘omdat er steeds minder strenge katholieken zijn’)?

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!