Coburn: Party like it’s 1989

Tom Coburn, een van de Republikeinen in de Senaat die zich het drukst maakt over het torenhoge tekort en de almaar oplopende staatsschuld, wijst erop dat het gemiddelde inkomen van een Amerikaans gezin als gevolg van de recessie terug ligt op het niveau van 1989. Tegelijkertijd lopen de overheidsopgaven jaarlijks op. Dat kan zo niet doorgaan.

Like De Dagelijkse Standaard op Facebook en word lid van onze sprankelende, levendige community.

1 reactie
  1. Bla-di-bla. De enige oplossing voor de staten van de VS, is om zich af te splitsen. Want aan ‘Washington’ valt niks te veranderen. De Federal Reserve zal de federale overheid blijven opblazen, en that’s it. En wie daar wat aan wil veranderen, wordt door de Republikeinen uitgekotst.

Reacties zijn niet (meer) mogelijk.