De zaak Demmink….

Om de zaak Demmink onder de aandacht te houden hier het laatste nieuws;

De Amerikaanse afgevaardigde Chris Smith heeft vorige week de parlementaire assemblee in Wenen van de OVSE, de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa, met een rapport op de hoogte gesteld van de affaire Demmink.

Dit rapport over kinderhandel voor de wintervergadering van deOVSE (OSCE in het Engels, hier de website) bevat schokkende details over de wijze waarop de beweerdelijke slachtoffers van Demmink zijn geïntimideerd en mishandeld om hun aanklacht tegen de voormalige secretaris-generaal van Justitie in te laten trekken.

Lees hier het hele artikel bij het Katholiek Nieuwsblad
http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/item/3459-schokkende-berichten-bij-ovse-over-hoofdgetuigen-tegen-demmink.html
Wanneer gaat onze regering nu eens een eerlijk antwoord geven en een gedegen onderzoek starten in plaats van deze man de hand boven het hoofd houden. Dit is toch niet meer houdbaar!! 

 

Like De Dagelijkse Standaard op Facebook en word lid van onze sprankelende, levendige community.

1 reactie
  1. Zolang onze overheid weinig respect toont voor haar burgers, hoeven we ook geen diepgaand onderzoek te verwachten naar de “kwestie Demmink”. Ze voelen zich blijkbaar niet verplicht om daarover verantwoording af te leggen aan het volk, dus een gedegen onderzoek zal er waarschijnlijk niet komen, óf het wordt achter gesloten deuren ‘opgelost’. Kennelijk zijn er teveel “bekende namen” bij betrokken, en zou openbaar maken van deze namen ‘schadelijk’ zijn voor de geloofwaardigheid van onze regering? Dus, wat men liever verzwijgt blijft ‘onder de pet’.

    Het is de hoogste tijd dat deze kwestie eens fatsoenlijk wordt opgelost. Als er koppen moeten rollen, dan is dat zo. De waarheid moet boven tafel komen en de schuldige(n) berecht!

    Dat is fatsoenlijk!

     

Reacties zijn niet (meer) mogelijk.