De zaak Demmink….

Foto:

Om de zaak Demmink onder de aandacht te houden hier het laatste nieuws;

De Amerikaanse afgevaardigde Chris Smith heeft vorige week de parlementaire assemblee in Wenen van de OVSE, de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa, met een rapport op de hoogte gesteld van de affaire Demmink.

Dit rapport over kinderhandel voor de wintervergadering van deOVSE (OSCE in het Engels, hier de website) bevat schokkende details over de wijze waarop de beweerdelijke slachtoffers van Demmink zijn geïntimideerd en mishandeld om hun aanklacht tegen de voormalige secretaris-generaal van Justitie in te laten trekken.

Lees hier het hele artikel bij het Katholiek Nieuwsblad
http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/item/3459-schokkende-berichten-bij-ovse-over-hoofdgetuigen-tegen-demmink.html
Wanneer gaat onze regering nu eens een eerlijk antwoord geven en een gedegen onderzoek starten in plaats van deze man de hand boven het hoofd houden. Dit is toch niet meer houdbaar!! 

 

Om de zaak Demmink onder de aandacht te houden hier het laatste nieuws;

De Amerikaanse afgevaardigde Chris Smith heeft vorige week de parlementaire assemblee in Wenen van de OVSE, de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa, met een rapport op de hoogte gesteld van de affaire Demmink.

Dit rapport over kinderhandel voor de wintervergadering van deOVSE (OSCE in het Engels, hier de website) bevat schokkende details over de wijze waarop de beweerdelijke slachtoffers van Demmink zijn geïntimideerd en mishandeld om hun aanklacht tegen de voormalige secretaris-generaal van Justitie in te laten trekken.

Lees hier het hele artikel bij het Katholiek Nieuwsblad
http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/item/3459-schokkende-berichten-bij-ovse-over-hoofdgetuigen-tegen-demmink.html
Wanneer gaat onze regering nu eens een eerlijk antwoord geven en een gedegen onderzoek starten in plaats van deze man de hand boven het hoofd houden. Dit is toch niet meer houdbaar!! 

 

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!