Dit noemt de NOS journalistiek

Foto:

In deze reportage over de 'ophef' om het inzetten van een aantal extra bussen om Palestijnen die in Israël werken te kunnen vervoeren naar het land, laat de NOS enkel twee mensen van één en dezelfde kant in de discussie horen. U kunt zelf wel raden om welke kant dat gaat. Het journalistieke principe van hoor en wederhoor is aan de NOS niet besteed.

In deze reportage over de ‘ophef’ om het inzetten van een aantal extra bussen om Palestijnen die in Israël werken te kunnen vervoeren naar het land, laat de NOS enkel twee mensen van één en dezelfde kant in de discussie horen. U kunt zelf wel raden om welke kant dat gaat. Het journalistieke principe van hoor en wederhoor is aan de NOS niet besteed.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!