Het hele CDA-rapport over de islam

Foto:

Hier is ‘ie dan.

Vanochtend berichtten we er al over, maar hier is het dan eindelijk: het hele 46-pagina’s tellende boekwerk van het CDA over de islam, waarin onder andere wordt gepleit voor een werving van CDA-moslims:

Onder verwijzing naar bijlage A wordt geconcludeerd dat moslims zich vanuit hun geloof kunnen laten inspireren door deze kernwaarden: (gelijk)waardigheid van ieder mens, solidariteit, rechtvaardigheid, verantwoordelijkheid, duurzaamheid en
vrijheid van godsdienst.

Lees het zelf maar even door als je wil weten hoe zelf-islamisering precies in elkaar steekt:

CDA-rapport over de islam:

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!