Hoe is Letland uit de crisis gekomen?

Foto:

RTLZ bericht over de mogelijke toetreding van Letland tot de eurozone. Daarbij wordt gewezen op het snelle economische herstel van het land, maar helaas wordt niet uitgelegd hoe het land precies uit de problemen is gekomen. Dat druist ook een beetje in tegen de lijn die op het zakenkanaal wordt gevolgd. De Letten hebben namelijk flink op de overheidsuitgaven gekort, hun lonen gematigd en enkele jaren van tegenspoed aanvaard om vervolgens de crisis te boven te komen. Zij hebben, kort gezegd, bewezen dat het aanpassings- en besparingsbeleid werkt. 

RTLZ bericht over de mogelijke toetreding van Letland tot de eurozone. Daarbij wordt gewezen op het snelle economische herstel van het land, maar helaas wordt niet uitgelegd hoe het land precies uit de problemen is gekomen. Dat druist ook een beetje in tegen de lijn die op het zakenkanaal wordt gevolgd. De Letten hebben namelijk flink op de overheidsuitgaven gekort, hun lonen gematigd en enkele jaren van tegenspoed aanvaard om vervolgens de crisis te boven te komen. Zij hebben, kort gezegd, bewezen dat het aanpassings- en besparingsbeleid werkt. 

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!