Krauthammer: Obama verliest ‘sequester’ slag

Foto:

Yup.

Goede video – hoe kan het ook anders? – van Charles Krauthammer, die uitlegt dat Obama en co. veel te ver zijn gegaan in hun paniekzaaierij over de ‘sequester‘ (de automatische bezuinigingen die volgens links ‘heel groot’ zijn en ‘heel veel effect!’ zullen hebben op de Amerikaanse samenleving).

Nog een goede video, nu van Mark Levin. Deze video moet u even luisteren omdat Levin heel goed uitlegt wat Obamas strategie is. Hij weet dat de sequester zo ongeveer geen impact heeft op de economie. Waarom dan toch dat toneelspel? Omdat hij weet dat zijn beleid economisch herstel onmogelijk maakt (alles om een herverdeling van de welvaart tot stand te brengen), maar de gevolgen ervan hoopt af te kunnen wentelen op Republikeinen – die hij onmiddelijk maar even de schuld van de bezuinigingen in de schoenen schuift.

Trouwens, als u wilt weten waarom deze bezuinigingen feitelijk niets voorstellen, lees dan dit artikel even op de website van Reason Magazine. En daarna dit stuk, waarin duidelijk wordt gemaakt dat de sequester Obama’s idee was.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!