Microsoft Nederland is vóór vrouwenquota

Foto:

De directeur van Microsoft Nederland is voorstander van vrouwenquota, zei hij vandaag in EenVandaag. Alles om in het gevlei te komen bij progressieve schreeuwlelijken die op hoge poten quota eisen. Of zou hij het écht menen? Krijgen we dan ook mannenquota op basisscholen, op psychologie-afdelingen in ziekenhuizen en in kapsalons? Of hoe zit dat precies, beste directeur van Microsoft Nederland? Kunnen alleen vrouwen worden gediscrimineerd?

De directeur van Microsoft Nederland is voorstander van vrouwenquota, zei hij vandaag in EenVandaag. Alles om in het gevlei te komen bij progressieve schreeuwlelijken die op hoge poten quota eisen. Of zou hij het écht menen? Krijgen we dan ook mannenquota op basisscholen, op psychologie-afdelingen in ziekenhuizen en in kapsalons? Of hoe zit dat precies, beste directeur van Microsoft Nederland? Kunnen alleen vrouwen worden gediscrimineerd?

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!