Microsoft Nederland is vóór vrouwenquota

Foto:

De directeur van Microsoft Nederland is voorstander van vrouwenquota, zei hij vandaag in EenVandaag. Alles om in het gevlei te komen bij progressieve schreeuwlelijken die op hoge poten quota eisen. Of zou hij het écht menen? Krijgen we dan ook mannenquota op basisscholen, op psychologie-afdelingen in ziekenhuizen en in kapsalons? Of hoe zit dat precies, beste directeur van Microsoft Nederland? Kunnen alleen vrouwen worden gediscrimineerd?

De directeur van Microsoft Nederland is voorstander van vrouwenquota, zei hij vandaag in EenVandaag. Alles om in het gevlei te komen bij progressieve schreeuwlelijken die op hoge poten quota eisen. Of zou hij het écht menen? Krijgen we dan ook mannenquota op basisscholen, op psychologie-afdelingen in ziekenhuizen en in kapsalons? Of hoe zit dat precies, beste directeur van Microsoft Nederland? Kunnen alleen vrouwen worden gediscrimineerd?

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!